Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

donderdag 3 december 2009

Bee in Brielle

Hebben jullie enig idee hoeveel geluid een club met quiltdames maakt?? Het was gister reuze gezellig op de Bee bij 't Quiltgebeuren in Brielle, dat kan ik jullie wel vertellen, maar de oortjes suisden er gewoon van hihi. Willy had me daar een prachtige kerststof van In the Beginnings in huis, ik moest er een stukje van kopen, heb al een idee in het koppie dat echt ooit een keertje wordt uitgewerkt. Jeannet zit ook daar op de Bee en die lieverd bracht voor mij een kerstkaart mee en twee kadootjes. Herkennen jullie de quilt die op de kerstkaart staat, leuk toch dat dat allemaal kan met de techniek van tegenwoordig! Het stenen sokje krijgt een ereplaatsje in de boom!
Have you got any idea how much noise a quiltingbee produces? I had a great time at the Bee in Brielle yesterday, but my ears were ringing hihi. Willy had a gorgious X-mass fabric from In the Beginnings, I just had to buy some, idea is on the way hihi. Jeannet is also a participant at this Bee and she brought me a card and two presents. You you recognise the quilt on the card, what modern technique brings us! The small stone stocking will get a place of honour at the tree!
Na dit gezellig samenzijn met een aantal dames wezen lunchen. Op de terugweg kwamen we langs een winkel in Brielle waar ik de kom bovenaan mijn blog niet kon laten staan. Prima voor het ontbijt! Van hetzelfde merk is ook de Scarf on a Spool, is het niet geweldig!! Een hele lange dunne katoenen sjaal, heerlijk zacht! Het motto op de klos is prachtig!
Afterwards we had a lovely lunch. On the way back we came across a shop were I bought the bowl which you see at the top of this blog. Great for my cereals! The Scarf on a Spool is by the same brand, isn't it great!! A very long but thin cotton scarf, so soft!! The motto on the spool is great!
Mooie dag vandaag! Have a nice day today!

13 opmerkingen:

Jantine zei

Wat een schitterende mok, dat zal inspirerend ontbijten zijn elke morgen!

Annelies zei

Zou Jeannet het hele knopenservies hebben gekocht ? Erg leuk, ik zag het al op haar blog.
Ja, dames bij elkaar kan heel wat reuring geven.

katrien zei

Prachtige kop.
en ja hoor op een bee kan het er luid aan toe gaan,maar gezellig toch.

Lida zei

Wat een geweldige sjaal!! Die spoel is ook al zo leuk, moet ik nu dus ook nog naar Brielle! De kaart en het sokje van Jeanette zijn ook al zo schattig! Wat een gave dag heb je gehad! Wil toch ook een keer naar die bee, lijkt mij gezellig, dus misschien in februari?? Fijne dag nog en tot gauw, groetjes
Lida

Nelleke zei

hallo Daantje Wat fijn dat jullie het zo naar je zin hebben gehad op de bee.En de kadootjes van Jeannet zijn ook super ik denk dat je dat wel aan haar over kunt laten want bij haar op de blog kunnen we ook regelmatig meesmullen van de leuke dingen die ze laat zien.Je stof is ook mooi, zal best wel een goed plan zijn in je hoofd van wat je ervan zal gaan maken.groetjes Nelleke

quilting Jeannet zei

Wat een leuke verpakking ook van de shawl Danielle, zo op een rol, die heb ik helemaal over het hoofd gezien, alleen die rol vind ik al super! ik was natuurlijk bedwelmd door de knoopjes ( en de rozenparfum......die is er lekker.....)

groetjes, Jenanet

Monique zei

Leuk om weer bij je te kunnen lezen ;o) En dan ook nog direct zo'n gezellig nieuws! Ontbijten zal vanaf nu vast nóg leuker worden ;o)

Inge Slaats zei

Jaloersmakend, alles wat ik hier nu zie! Enige mok, prachtig stofje, superleuke cadeautjes van Jeannet en dan die sjaal, wow, echt geweldig vind ik die.
Heerlijk hè zo'n bee met allemaal kakelende dames, ik mag de 12e weer, heb er nu al zin in!

Simone de Klerk zei

Wat gezellig zo'n bee! Wij hadden vandaag onze bee (O: Ja, mijn oren suizen nog ;O)
Leuke spulletjes heb je gekregen.
Ik ga nu even verder op je blog kijken!
Fijne avond.

Jossie zei

Ik kan me het gekakel voorstellen. Het zal bij ons niet anders wezen. Ik vind dat sokje zo leuk. Het lijkt net echt. Ik heb een paar keer op de vergrote foto zitten kijken of het niet van wol is.

Daniëlle zei

@Jantine: het is een feest!
@ AvdB: nee hoor, er stond nog genoeg!
@Katrien: gezellig he!
@Lida: welkom, leuk joh!
@Nelleke: lief he!
@QJ: ze hebben verschillende kleuren sjaals, heerlijk zacht!
@MM: hoi, dank je, een feest!
@Inge: volgende keer jij weer :))
@Simone: leuk dat je bent geweest joh!
@Jossie: het is echt van steen :)!

Anoniem zei

Die mokken zijn heel mooi, ze zijn helaas niet hier in de buurt te koop. Alleen in Ierland maar dan wel met € 14,00 verzendkosten :o(. Leuk dat jullie een gezellige QB hebben gehad.

wil zei

zag deze site van u vandaag voor het eerst maar o wat leuk ik herkende een foto .Brielle dat ik waar ik zelf woon(een dorp ervan eigelijk) dus de foto bewaard.bedankt

Related Posts with Thumbnails