Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

donderdag 18 februari 2010

AFFO-tje

Gisteren samen met Trudy per trein naar Amsterdam geweest. Er scheen daar zelfs een heerlijk zonnetje, dat was boffen!! Bij Dutchquilts een paar kleine lapjes gekocht die ik morgen zal laten zien want de camera heeft kuren!! Leuke winkeltjes bekeken en bezocht: een nieuw schrijfboekje voor de vakantie gekocht, een gevlochten koord dat als handvat kan dienen voor een WIMmetjes tas en de CD van Susan Boyle. Daar had ik al diverse nummers van gehoord maar nog steeds niet aangeschaft. Wat een talent heeft ze gekregen, kippevel gewoon! Het was een dag met een sterretje! Van het bolletje wol dat ik van de week liet zien is een echte trui met kabels gebreid. Maar ja, nu wil het vriendje ook een trui, het kereltje roept de hele dag hihi!! Yesterday I went to Amsterdam by train with my friend Trudy. We even had a bit of sunshine!! Bought a few pieces of fabric at Dutchquilts which I will show tomorrow because the camera has one of his moods!! Visited nice shops: bought a new notepad, a braided cord which is to be used as a handle for a new bag and the CD by Susan Boyle. I heard some of her songs but never bought the CD. What a talent she has, goosebumps allover! It was a great day! From the wool I showed this week I made a real sweater with cables. But sure, now his friend want a sweater also, the little guy calls out all day hihi!!
Mooie dag vandaag! Have a nice day today!

23 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Ik kan mij voorstellen dat die ander ook een trui willen hebben, zeker met deze kou.
Misschien hadden we gisteren wel kunnen zwaaien naar elkaar, ik zat aan de andere kant van het IJ. Oké het is nog een behoorlijke afstand, maar toch....
fijne dag.

conny ten berge zei

Altijd leuk he, zo'n dagje uit. En nu maar snel aan de breierij want het andere beertje moet natúúrlijk ook een truitje!

Else zei

Zo te lezen een heerlijk dagje uit! Jammer dat je camera het niet doet, die houden we tegoed. Het berentruitje is erg mooi geworden, ja een wel en de ander niet dat kan niet dus nog even doorpennen. fijne dag, liefs Else

Heleen zei

Oh wat zalig een dagje Amsterdam! Daar kan ik zo enorm van genieten! Zote horen een super gezellig dagje. Schatig truitje voor een schattig beertje!En natuurlijk kan die ander nu niet zonder.

tiny zei

Aan de slag hoor, je kunt geen stiefkinderen maken, hahahaha ,Je hebt een heerlijke dag gehad , hier was het weer ook zo mooi zonnig, daar krijg je gewoon lentekriebels van.

Anita der zei

Ben je nog in het knopenwinkeltje geweest. Heerlijk Amsterdam.
Lieve beren zijn dat.

quilting Jeannet zei

Leuk Danielle, nu zal je toch ook nog zelf neren moeten gaan maken als je daar zo weg van bent.....ruilen ? ik een beer voor jou en jij een trui voor de mijne....

groetjes, fijne dag! Jeannet

Mascha zei

Leuk truitje. Maar het vriendje kijkt wel erg zielig. Brei maar gauw een truitje voor hem.
Groetjes Mascha

Annelies zei

Het lijkt wel of het de laatste dagen in Amsterdam lekkerder weer is dan bij ons in het Gooi, terwijl dat toch niet ver van elkaar afligt.
Jammer dat we elkaar niet ontmoet hebben.
Ik ben heel benieuwd naar je lapjes.

Sylvia zei

Met één bolletje wol op de foto, dacht ik al dat 't niet zo'n héél groot project zou worden.
Lekker handig zo'n klein truitje, weet je tenminste zeker als je er aan begint, dat 't een affo wordt.
Staat hem leuk! Gr.Sylvia.

crea annemieke zei

Gezellige beschrijving van je daagje uit....
En brei ze , die hele grote trui!!!

Dorine zei

Ziet er allemaal weer leuk uit en die trui ja lekker voor e kou
en de ander moet er ook eentje krijgen hoor ander wordt hij jaloers.
succes met breien
Dorine

Tony zei

Leuk die trui en ja het is ook voor de ander erg koud. Zelf had ik gedacht je hebt van die mooie sokken gekregen en Daan die maak van het bolletje wol een paar wanten?????????????
liefs Tony

Inge Slaats zei

Jammer dat je camera de kuren heeft. Ik ben nog wel zo nieuwsgierig, nou ja, kom ik toch gewoon weer een keer terug.
Het truitje is zó lief!
Fijn weekend!

WilmaKuin zei

prachtig!! Wat een heerlijke dag hebben jullie gehad zo te horen...

josé zei

Ik kan mij voorstellen dat het kereltje ook roept het is niet eerlijk zij wel en ik niet.

Maar wat zijn het een lieverds.

Tot morgen ik kom!!!

Lida zei

Gave trui geworden en matuurlijk wil het vriendje er ook een! Leuke dag in Amsterdam en natuurlijk heb je gescoord bij Dutch Quilts, wat een gave winkel hè! Ben benieuwd naar je oogst! Fijn weekend, groetjes
Lida

Jantine zei

Heerlijk zo'n dagje. Ik zie het altijd voor me. Heb er twee jaar gewoond en mis het nog steeds!
Die CD heb ik voor mijn verjaardag gekregen, schitterend hè?

Anita zei

Mooi truitje is het geworden. Ik zou er dan ook een willen. Je kunt toch niemand voortrekken.

Monique zei

Vind je dat gek? Met dit weer willen we er allemaal toch lekker warmpjes bij zitten? ;o)

Leuk werkje heb je van Lynette. Verleidelijk al dat freubelspul hé? Daarom ben ik er maar niet heen geweest. Eerst maar eens doen met de dingen die ik nog heb liggen!

Jij ook een goed weekend!

Erna zei

ja, de ene wel en de andere niet dat kan ook niet. Dus snel gaan breien dan zijn ze strakjes weer lekker tevreden. Groetjes, Erna

Guusje, zei

Volgens mij hebben jullie het erg leuk gehad en ja kan me voorstellen dat het andere beertje ook een trui wil want het nu toch wel erg koud zonder.

Guusje, zei

Vergeet ik nog te zeggen dat de trui die af is erg leuk is geworden.

Related Posts with Thumbnails