Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

woensdag 14 april 2010

Lees en kijkplezier

Iedereen heel hartelijk bedankt voor alle lieve wensen voor het afgelopen weekend! Het was heel gezellig om zo met mijn moeder en zus op stap te zijn. Er is gewandeld, gewinkeld en zelfs gehandwerkt hihi! Deze mandjes zijn het resultaat want het is per slot van rekening mandjesdag vandaag! Zien jullie de schattige kantjes, deze kreeg ik van Carla E en Dieneke, lief he, precies geschikt voor de kleine mandjes! Thank you all for the warm wishes for this past weekend! It was lovely to be away with my mother and sister. We walked, shopped and even did some stitching hihi! These baskets were made because today is basketday! Do you notice the lovely little laces, I got them from Carla E and Dieneke, so sweet of them, just the right size for the little baskets!
Buiten was het wat frisjes maar met een jas aan vond zus het prima te doen! Heb stiekum een foto van haar gemaakt! It was a bit chilly outside but with her coat on my sister enjoyed nature! Made a picture of her while she wasn't looking!
Zondag zijn wij naar het Oude Ambachten en Speelgoedmuseum in Terschuur geweest. Hier kun je heel wat uurtjes in ronddwalen! Er is zoveel leuks te zien, kijken jullie mee? On Sunday we went to the Old Trades and Toys museum at Terschuur. You can walk around for hours! There are so many lovely things to see, would you like to take a look around?
Wanneer je dan na 3 dagen weer thuis bent heeft er in de tuin een ware groeispurt plaatsgevonden. When you arrive home after 3 days the garden went through a real growth spurt. Dit zijn de nieuwe bladeren van de Pierus. These are the new leaves of the Pierus.
Dit is de Primula Elatior, this is the Primula Elatior Mr Silverlace
En hoe zou deze worden? And what will become of this?
Mooie dag vandaag!! Have a nice day today

30 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Ohhh...al dat emaille in het museum, dat ziet er prachtig uit! Heerlijk zo'n weekendje weg, even lekker ontspannen!

Nog een fijne dag (en van je prachtige hortensia op je blog geniet ik telkens als ik je een bezoekje kom brengen)!

Lieve groet, Ingrid

Inge Slaats zei

Dit is een leuk uitstapje geweest, super! Leuke dingen gedaan, lekker gewandeld, veel gezien, echt genieten dus.
En weer 3 gave mandjes!
Ik heb ook nog even zitten smullen van die Scandinavian quilt in het logje hoervoor. Zal ik???? Toch nog maar even denken........
Fijne dag!

Quiltpassion.blogspot.com zei

Prachtig mandjes weer, wat zijn ze toch mooi, ik zou er zo aan beginnen, "gelukkig" heb ik het patroon niet, dat houdt me tegen. Die kantjes kun je er goed voor gebruiken, leuk hoor. Fijn dat het weekend leuk was, dat museum lijkt me helemaal te gek. Mooi kloskant en borduurwerk, maar die sleutelhangers, ineens waren mijn kinderen nog klein (in gedachten dan. En dat mooie emaille, ik heb er een melkkan van, die ik van mijn tante heb gekregen. Daar staan herfstboeketten zo prachtig in!
Groetjes, Cisca

katrien zei

WAt leuk je mandjes,en die kantjes gaan goed van pas komen.
Leuke uitstap heb je gehad.

conny's quilts en creaties zei

Heerlijk zo'n weekendje weg, al is het alleen maar om zulke grappige plekken te ontdekken!

wilmakuin zei

hahaha... ja dan herken je de tuin niet meer. Het gaat nu wel erg snel allemaal. Fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad.

Je mandjes zijn zo MOOI!!
:o)

Berna zei

Zo te zien hebben jullie een goed weekend en een fleurige thuiskomst gehad.

tiny zei

Lekker hé zo'n weekendje weg. En jullie hebben je wel vermaakt. Je mandjes zien er weer prachtig uit Geweldig wat een mooi museum, heb het opgeschreven, wil zelf ook een keer gaan kijken met mijn DH die houd van oude radio en bandrecorders, en ik zag een hele boel voorbijkomen.

Mascha zei

Een geslaagd weekend heb je dus gehad. dat is toch goud waard. Je mandjes zijn mooi geworden.
Groetjes Mascha

Guusje, zei

Het speelgoedmuseum is idd erg leuk je kijtk je ogen uit, tenminste dat deed ik toen ik er was. Leuke kantjes heb je gehad wat een verwennerij en je mandjes erg leuk. Leuk dat je de bloemen hebt zien hangen die van mij worden iets langer en groter maar wel ongeveer hetzelfde verder. Leuk te lezen dat jullie het zo gezellig gehad hebben.

Yvonne zei

Wat heerlijk dat jullie zo'n fijn weekend hebben gehad. Wat zal je moeder hebben genoten samen met haar dochters in zo'n nostalgisch museum. Je mandjes worden volgens mij steeds mooier (ook al kan dat bijna niet) groetjes, Yvonne

Erna zei

Leuk dat museum, wat een jeugdherrineringen..
Liefs
Erna

Anita (Sniet) zei

Geweldig al die nostalgie in het museum. Je kantjes zijn om op te .....

Karen zei

Sweet baskets and beautiful garden photo's.

Liezbeth zei

Wat hebben jullie een heerlijk weekend gehad, fijn om nog even na te genieten. Heb net een foto gemaakt voor het kerstsokkencafé zaterdag, met de sokjes in de 'Pierus', wat leuk dat ik daar nu bij jou ook een foto van zie. Ik ben superanalfabeet op het gebied van flora en faunanamen, maar ik zal proberen deze te onthouden, hihi. Tot zaterdag, Liezbeth

josé zei

Genoten dat hebben jullie samen en veel moois bekeken.

En nu laat je ons mee genieten heerlijk hoor!!

Om al dat moois te bekijken..

Emaille ik heb in krimpen een melkkan gekocht voor 5 euro waar ik heel blij mee ben. Alleen was ik hem vergeten maar gelukkig kon Sjaan hem de dag erna nog mee brengen.
En daar staat hij nog veilig tot de volgende keer als ik haar zie.

Geniet nog lekker na !!

Vanmiddag toch maar afspraak gemaakt met huisarts.

els zei

Wat een leuk museum is dat zeg, die oranje pannen, helemaal te gek, ik zou willen dat ik er zo een had.Fijn om zo met je zus en moeder op stap te gaan, geniet maar van ze.
groetjes van Els.

Else zei

Middag Danielle, zo te lezen heb je een heerlijk weekend achter de rug! En dan ook nog tijd voor nieuwe mandjes, ze zijn schitterend.

Fijne dag, liefs Else

Lida zei

Wat een gaaf museum!! Die verzameling naaimachines, werd je niet ontzettend hebberig? Ikke wel!! Fijn dat je het zo leuk hebt gehad, hoop dat jullie het nog vaak kunnen doen!
Je mandjes zijn weer beeldschoon, oh wat ben ik benieuwd hoe dat er in het echie uit gaat zien!! Veel plezier en een fijne dag, groetjes
Lida

ria vogelzang zei

Wat een leuk museum is dat, zeg!
En wat een gezellige foto's!
Geniet van de zon!

Annelies zei

Leuk je foto's te bekijken en je verhaal te lezen.
Mooie mandjes zijn erbij.

Barbara zei

Bedankt dat je ons laat meegenieten van je mooie mandjes, je uitje naar het museum en van je mooie tuinfoto's. Nu gaat het hard he? Hier loopt het ook weer lekker uit. Echt voorjaar, daar was ik aan toe. Ben met dit weer hele dagen in de tuin aan het werk.
Fijne avond!

Jossie zei

Wat een gezellige log. Heerlijk week end heb je achter de rug. En oh wat is er veel te zien in dat museum. Geweldig, het roept herinneringen op.

quilting Jeannet zei

Wat heb je weer een schattige mandjes af Danielle, neem ze mee maandag, kunnen we ze in het echie zien, ben benieuwd naar de smalle kantjes. Het was heerlijk weer he het weekend. Heb je geen quiltwinkel bezocht....haha

groetjes, jeannet

Anita zei

Wat een leuke dagen hebben jullie gehad. Prettig weekend.

Valentina zei

Daantje, welcome back! I am so happy you had a lovely time! Thanks for the pix!
xox

val

Sylvia zei

Dat was een geslaagd weekend zo te zien. Leuk dat museum van alles wat.
Prettig weekend, gr.Sylvia.

Francien zei

Leuk je foto`s en je verslag Daan......ik ben ook weg van het emaille...heb het een hele tijd gespaard...fijn weekend heb je gehad...leuk zo lekker weg toch? en wat een mooie mandjes heb je weer gemaakt...groetjes en een fijn weekend..Francien.

Kieny The Dutchlady zei

Hoi Danielle, Bedankt voor je comment, het is goed om weer terug te zijn in blogland! Bij het zien van al die museum foto's komen er heel wat herinneringen boven. Nog een prettige zondag gewenst.

Marieke zei

Mooie mandjes en schattige kantjes! En wat een prachtige sleutelbloem! Laat je nog zien hoe die laatste is geworden?

Related Posts with Thumbnails