Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

woensdag 21 juli 2010

Three flower Wednesday

De zomer eindigt over 64 dagen staat er vrolijk bovenaan mijn blog. Ik heb geen idee hoe het met jullie is, maar van mij mag het een ietsie pietsie minder zomer zijn hoor! Gister was het weer 33 graden Celcius. Er komt niet veel uit mijn handen, mijn hoofd kan niet denken met deze warmte en het is net of de stapeltjes op de snijtafel groeien LOL. Kijk, het maken van een paar blommen gaat nog net. Overal in blogland zie je van die schattige blommen op het beeldscherm verschijnen, wat hebben quilters toch een groene vingers!! Summer ends in 64 days it says on the top banner on my blog. I have no idea how it is with you guys, but I sure wouldn't mind if it is an itsy bitsy less summer! Again 33 degrees Celcius yesterday. My hands aren't doing much, my head can't think with these temperatures and it looks like the stacks on my cutting mat are growing LOL. Just been able to make some of these flowers. These cute flowers appear almost everywhere in blogland, quilters seem to have a green thumb!! Stel, je heet Yvette, je hebt een flinke jas die je niet kunt verwisselen voor een schattig jurkje, tja, dan blijft er maar 1 ding over: koel denken en je hééél rustig houden! Imagine your name is Yvette, you have a thick coat you can't change into a nice little dress, well, only 1 thing remains: think cool and keep very, very quiet! Een soepel lijf om jaloers op te worden LOL! A flexible body to be envious of LOL!

Dan is het vandaag 25 jaar geleden dat onze zoon geboren is, hij woog toen slechts 1210 gram en was 35 cm groot, 13 weken te vroeg geboren. Een wonder toen, een grote vent nu! Wij zijn nog steeds dankbaar! Today it is 25 years ago our son was born, he weighed only 1210 grams and was 35 cm long, born 13 weeks premature. A miracle then, a big guy now! We still feel so grateful!

Mooie dag vandaag!! Er verschijnen hier wat kleine wolkjes, zou het dan echt gaan regenen?Have a nice day!! Small clouds are appearing, would it really start to rain?

57 opmerkingen:

Yvonne zei

Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je zoon! Ik kan me voorstellen dat dit ieder jaar een dag met een gouden randje is! Die arme Yvette heeft wel last van de warmte hè? gelukkig komt er binnenkort wat verkoeling voor degene die last hebben van deze temperaturen. Fijne dag gewenst vandaag!

gerda zei

Gefeliciteerd met jullie zoon!!!
je hebt de bloemetjes al vast klaargezet..staat feestelijk;0))
en pffft die warmte ga zo weer op de fiets naar mijn werk..dat wordt dus weer puffen...
fijne dag

marijke zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van je zoon, blijft altijd een heel bijzondere dag.
En wat zie ik een hexabloemetje in de blauwe kleurstof, die heb ik ook en ook nog de rode variant, wat zijn ze toch mooi.
Groetjes Marijke

els zei

Gefeliciteerd met je zoon. Mooie blommen weer, ik doe ook niet veel met die warmte, gisterenmiddag heb ik lekker binnen gezeten bij de wapper. Onze hond heeft een eigen zwembad en dan koelt ie heerlijk af, moet ik hem alleen vangen want hij loopt zo naar binnen en schud zich heerlijk uit. Mooie dag vandaag.Groetjes van Els.

Anoniem zei

Gefeliciteerd met je zoon, ik hoop dat het een fijne dag wordt en dat het NIET gaat regenen op z'n verjaardag.

Yvette ligt er al net zo bij als onze Bo bij tijd en wijle.

Je blommekes zijn als altijd weer fraai geworden!
Veel plezier vandaag,
Tineke

Heleen zei

Gefeliciteerd met je zoon zijn verjaardag. 25 jaar geleden was dat zeker een wondertje als je als kilo kindje veel te vroeg werd geboren. En dan uitgroeid tot een sterke jonge man. Je blommen zijn weer mooi. En ja het is errug zomer! Gisteren met de kinderen naar de plas geweest. Daar was lekker wat beschutting en een beetje wind. Kon mijn schouder fijn rusten. Verder is alleen binnenzitten een optie met dit weer. Maar de naaikamer is veel te warm. Is wat voor die beestjes he! Gelukkig kunnen ze zonder gene zo liggen. Want met een rokje aan was dat toch niet netjes geweest.
Fijne dag.

Ellie's Quiltplace zei

Gefeliciteerd met je zoon!

Van mij mag het ook wat minder warm worden. Genoeg aan de kleine dingen gewerkt, tijd om weer met de grotere 'lappen' verder te gaan.
Leuke bloemen!

Aart zei

Van harte gefeliciteerd met het zilveren levensjubileum van je zoon. Het gaat gelukkig koeler worden, dan kunnen we inhalen wat we tekort zijn gekomen. Hou het hoofd koel.
http://quiltaart.blogspot.com

Cathi zei

Great flowers! We're having an incredibly hot summer too -- but I'll take this over winter any time!

Marie-Anne-José zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van jullie zoon. Een fijne dag voor jullie!
De bloemen zijn erg mooi, romantische rozenstofjes.
Groetjes van Marianne

Jeanette zei

Your flowers are very pretty. Jeanette

GRANNY'S HOUSE zei

Gefeliciteerd met jullie zoon, wat kunnen die kleintjes toch groeien.
Mooie blommen heb je weer gemaakt en mijn kat ligt hetzelfde als jou hond, maar dan onder de ventilator en van mij mag het ook een stuk minder warm worden.

Groetjes
Ines

Dolly Cloth zei

Love the blou hexagon
love your dog also.

Quiltpassion.blogspot.com zei

Van harte gefeliciteerd met de 25e verjaardag van jullie zoon! Het blijft een wonder, hè, dat zoiets kleins zo groot kan worden, zeker als het eens zo'n heel kleintje was. Het is nogal wat, dertien weken te vroeg, dan ben je extra dankbaar!
Op het ogenblik is het weer zonnig hier, dus bij jou ook. Van mij mag het ook iets minder, de warmte zit al weer in huis.
Je blommen staan er mooi bij, leuke stof, die blauwe. En die arme Yvette, gelukkig hoeft ze niets te doen, zelfs geen hexjes, maar het valt toch niet mee met zo'n winterjas.
Groetjes, cisca

Saskia zei

Ha, leuke bloemen! En volgens mij heb ik grote broer van Yvetje hier in dezelfde positie liggen... Hij heeft twee versleten heupen, maar als hij zijn slangentruc doet, vraag ik het me toch af..
En een hele fijne dag met je zoon. Een kwart eeuw is zo voorbij!
Groetjes
Saskia

Berna zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van je zoon. Een kwartje roepen ze hier met 25.
Geniet van een frissere dag en een fijne dag verder.

Joke zei

Van harte met je zoon! Altijd speciaal toch, de verjaardag van je kind? Geniet van elkaar!

Simone de Klerk zei

Gefeliciteerd met jullie zoon!!!
De bloemen zijn ook weer mooi geworden.
Onze Bibi weet niet waar ze het met deze warmte moet zoeken en toch gaat ze volop in de zon liggen. Die hondenlogica ontgaat mij een beetje (veel). Fijne dag!

Elly (creatieveling Elly) zei

Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met je zoon.
En wat ligt die Yvette er prachtig bij. Ik wil er naast liggen en over het buikje aaien (ik weet het, ik ben gestoord)
Een hele fijne dag.
groetjes Elly

josé zei

Gefeliciteerd met grote zoon, wat gaat de tijd toch hard.

Je blommen heb je toch maar gemaakt met dit warme weer!

Fijne dag verder José

tiny zei

Van harte gefeliciteerd met je zoon, en van mij mag koperen nelis ook een beetje minder hard schijnen. Maar ondanks de warmte blijven je blommen mooi.

katrien zei

Proficiat voor de jarige.
Mooie bloemmetjes erbij en voor mij ook iets te warm,komt niet veel uit mijn hnaden de laatste tijd.

Home and Lifestyle zei

Van harte gefeliciteerd met je zoon...wat geweldig dat het helemaal goed is gekomen met hem! Wat zal hij klein geweest zijn bij zijn geboorte! We hadden onze dochter er naast moeten leggen hi hi...nu heeft ze een heel normaal postuur maar bij de geboorte woog ze 5080 gram, ruim 5 kilo dus! Lisanne was ook geen baby, maar meteen een peuter hi hi!

Keizersneetje, dat snap je wel...anders hadden ze mij nooit meer dicht gekregen denk ik ha ha!

En voor die 64 zomerse dagen, zet er maar een 1-tje voor...ik vind het heerlijk, vooral 's avonds!

Hartelijke groetjes en nog een hele fijne (verjaar)dag! Ingrid

pauline zei

Gefeliciteerd et de verjaardag van je zoon.
Ik moet altijd lachen als ik je blog bezoek en het aantal dagen zie eer de zomer afgelopen is. Vooral met de hete weer tel ik de dagen af tot het weer koeler wordt.
Door jou wordt dat aftellen een stuk makkelijker, hihi.
Je hebt gelijk, eigenlijk is het overal te warm voor, maar hexjes gaan nog net om te naaien.
Maak er een fijne verjaardag van,

Juicybear zei

Mooie blommekes, en van harte gefelciteerd met je zoon, dit is een hele speciale dag voor jullie. Dikke knuffel voor Yvette gelukkig wordt het weer koeler.
Groetjes Anneke ^..^

Guusje, zei

Die Yvette, ik zou willen dat ik nog zo lenig was. Gefeliciteerd met jullie zoon. En je bloemetjes zijn weer erg lief.

Jossie zei

Gefeliciteerd Daantje met je jarige zoon. Een wonder toch dat het zo'n vent is geworden!
En dan die warmte. Ik ben een wintermens, roep altijd dat de zomer van mij mag worden overgeslagen en dan zie ik iedereen denken, dat ik niet helemaal fris ben. Met dit weer ben ik dat ook niet. Maar dochter heeft een slaapkamer met airco en tv en dat is toch heerlijk.... alleen groeien mijn bloemen dan niet!

Anoniem zei

Gefeliciteerd met de 25e verjaardag van jullie zoon.
Maak er een gezellige dag van.
Liefs Marjan

Sheila zei

I love your flowers , those fabrics are gorgeous .Stay cool.

Anita zei

Van harte gefeliciteerd met je zoon. En je blommetjes zijn erg mooi.

Else zei

Hoi Daan, van harte gefeliciteerd met je zoon! Wat een schitterende blommen heb je weer op tafel staan (lol). en die Yvette, wat is het toch een heerlijke beest zo lenig zou ik ook wel willen zijn. Dan die warmte ja ik kan er echt ook niet meer tegen, het mag van mij MINDER! ik ga weer de tuin in, fijne avond, liefs Else

Marion B. zei

Je bloemen zijn prachtig, je hond een beetje mal en heel erg gefeliciteerd met je zoon.

Erna zei

Lieve Daan, gefeliciteerd met je zoon, en ja hoor van mij mag het ook iets minder.Hoewel ik er in het ziekenhuis niet veel van merk...maar ik ben eigenlijk een herfst mens...Fijne dag ennuh hier in Amsterdam spettert het een klein beetje
Liefs
Er

Nelleke zei

Hallo Danielle proficiat met je zoon het is maar goed dat er soms nog wonderen bestaan.En het is wel heel warm we zullen de dieren maar nadoen en ons ook maar rustig houden.En je hebt gelijk er zijn veel quiltsters bloemen aan het maken en allemaal even leuk om te zien.Groetjes Nelleke

Leanne zei

We are in winter - so looking forward to summer grin. But our summers are more mild than yours - probably temps of your spring??

Love your flowers.

Love Leanne New Zealand

Lida zei

Gefeliciteerd met de jarige Job, wat heerlijk om dat te kunnen meemaken na zo een moeilijk begin!! En ja de bloemen barsten bijna van de sites af, heerlijk al die groene vingers!! Die blommen hoef je ook geen water te geven en dat scheelt ook een hoop werk!! LOL! Groetjes en tot gauw,
Lida

Marieke zei

En? Is het gaan regenen? Bij ons een klein beetje: toen koelde het af, maar na het buitje deed het dat niet verder.... Mooie bloemen en mooie hond. En geweldig van je zoon: nog van harte gefeliciteerd. Wat zul je je vandaag anders gevoeld hebben dan 25 jaar geleden!

yvonne zei

Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van jullie zoon en nog vele jaren erbij .

Groetjes yvonne

Monique zei

Welnéé! Niks geen regen vandaag.. Hier niet in ieder geval... en ja.. ook van mij mag het wel ietsiepietsie minder hoor! ;o)

Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van jullie zoon. Kleine kindjes worden écht groot hé? ;o)

Zet maar lekker de bloemetjes buiten, kan Yvette lekker ongestoord door-relaxen ;o)

Francien zei

Nou Daan ik heet geen Yvette heb ook geen dekentje om maar zou ook wel zo lenig willen zijn...dat is lang geleden dat ik dat zo kon...lol..en het is nou ook wel een beetje zielig voor de diertjes vind ik hoor...ook Meisje is het liefste binnen nou in een donker hoekje op de beetje koudere vloertegels..en gefeliciteerd met de verjaardag van zoonlief...mijn oudste is al 40 dus dan voel je jezelf ook een beetje ouder als hij jarig is en realiseer ik me dat ik in de laatste fase ben eigenlijk..maar heel fijn te zien hoe goed het hun gaat en wat een prachtknullen ik heb...
geloof dat je gelijk krijgt...hier druppelt het en is het gelukkig een beetje frisser...heerlijk...en de" hexablommen" gaan vanzelf weer bloeien dan
groetjes Francien.

Annelies zei

Van harte gefelciteerd met jullie zoon.
Hier is net een klein buitje gevallen. De temperatuur is nu iets lager.

Yvonne aka sommeke zei

Proficiat voor je zoon!
Mooie blommekes weer!
Hier (rond Antwerpen/België) was het vandaag al minder heet dan gisteren... poeh!
LOL met Yvette!

quilting Jeannet zei

Danielle, ik feliciteer je hier ook nog een keer met je zoon, altijd goed voor de kijkcijfers......nr 44....
Fijne avond nog !

groetjes, jeannet

Sandra Henderson zei

If I thought that summer would TRULY end for us in 63 days, I'd surely put up your banner on MY blog! :)
Yvette made me laugh! lol She wants you to rub her belly I think...
so cute
Your flowers are sure lovely!!! and wilt resistent!

Marjan zei

Van harte gefeliciteerd met je zoon, Daniëlle! Een mooie dag dus voor al die bloemetjes!
Ik duim met je mee dat de temperaturen wat gaan zakken... Maar de voorspellingen zien er voor ons soort mensen (en voor onze trouwe viervoeters) gunstig uit!
Welterusten voor straks en groeten,
Marjan

Vivian zei

Your flowers are so pretty, and you have a COOL dog.
Happy birthday to your son!

Vivian in Iowa (USA)

Melissa ;-) zei

Isn't it great that the quilt flowers don't mind the heat? And they have such pretty colors that won't fade. Yvette seems to have the right idea - at least my puppies think so?

Karen zei

Beautiful hexagon flowers and a miracle they are not withering in this heat. I am so ready for summer to come to an end also. Spent three hours watering the garden this evening. I wonder if I lay on the floor like Yvette if anyone would think anything of it! LOL. Wishing your son a very Happy Birthday!!

Kate zei

Pretty flowers again this week Danielle...keep cool !!!

Sieneke zei

hallo Danielle.

wat leuk dat je en reca heb achter gelaten op mijn weblog.
[via martine ]grappig dat zon quilt wereldtje soms klein kan zijn
van harte hoor met je zoon .
en wat en leuke blog heb je.
wat en leuke hexsjes bloemen ,zou er bijna ook aan beginnen.
ik ga vandaag nu het niet zo warm meer is verder aan mijn hexagonnen top en mijn tumbling blocks die
blijven even liggen ,of ik dat vol ga houden [lol]is nog maar de vraag .

groetjes sieneke

Miriam zei

Happy 25th birthday to your son, Danielle!!
Your flowers are beautiful!
I hope the weather cools down for you soon. Over 30 degrees and I melt! lol
Yvette looks very relaxed!

crea annemieke zei

Dag Daniëlle,

Ik sluit me aan bij de rij van felicitaties. Nu is het al minder warm, af en toe een buitje heerlijk voor de tuin....Leuke bloemen maken jullie!
Fijne avond nog met de vriendelijke groetjes van Annemieke

Angelikas quilts and knits zei

Lovely flowers .-) Congratulations to your son :-)

Marion zei

Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je zoon. Fijn dat zo'n klein manneke een volwassen kerel mag worden!
En je drie bloemetjes kunnen er alweer mee door!

Terry zei

How HOT you are is relative to how Hot it gets. In Australia they talk about Hot in the 40's celcius and Cold 5to0 celcius.
Different views for where we live.
Pretty Posies again this week.

Barb zei

Hello!
Yvette is such a lovely lab! Your blog is beauitful - I'll be back often! I see we read a lot of the same blogs - happy sewing - love your hexies

Valentina zei

LOL, that Yvette sure is COOL! lovely bloemetjes. and such a big congrats to your big little boy!

Related Posts with Thumbnails