Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

woensdag 30 juni 2010

Hexagon 1, 2, 3 enz en Frankrijk

Tijdens de vakantie nog wat bloemetjes kunnen maken voor de One Flower Wednesday. Het werden er maar liefst 16 kleintjes, hier op de kiek in onze tuin. Made some flowers for the One Flower Wednesday during our holiday. Actually I made 16 little ones, picture made in our garden.
Maar goed, je zit daar in Frankrijk, lekker te prikken aan de hexagonnetjes, zegt DH dat het toch echt eens tijd wordt om een rondje te rijden en hier en daar wat cultuur op te pikken hihi. Tuurlijk schat, zeg ik dan maar kijk nu, waar het hart van vol is krijgen de oogjes geen genoeg van. Ik zag steeds wel weer een hexagon, zou het wel goed gaan met me? But ok, you find yourself in France, stitching away on the flowers, DH says it is about time we make a tour around the country side to snif up the local culture hihi. Of course my dear, I told him but hey, out of the abundance of the heart the eyes can't get enough of. I kept seeing hexagons, am I alright?
In Briancion zag ik dit kistje staan en jullie snappen het al, de foto is in onze tuin gemaakt hihi! Zoiets moet toch mee naar huis?! At Briancion I saw this box and you catch the drift, the picture is made in our garden hihi. Something like this must be taken home right?!
Op 11 juni waren wij op weg naar de Col du Lautaret en onderweg zagen wij borden langs de weg dat de D 1091 zou worden afgesloten in verband met een criterium. Het leek wel een mini Tour de France, echt leuk! Waar alle campers zo snel vandaag kwamen geen idee maar het was een drukte van jewelste daar op die berg! De jongens komen met open truitje naar boven gereden, eenmaal op de Col wordt snel de trui dichtgeritst en met een vaart van heb ik jou daar suizen ze naar beneden. On June 11th we went to the Col du Lautaret and we saw roadsign telling us the D 1091 would be closed because of a criterium. It looked like a mini Tour de France, just great! Where all the mobile homes came from as quick as they did no idea but it was so busy on that mountain! The boys cycled up with their tricot open, once on the Col the tricot was zipped and they went down with an enormous speed.
Dit alles onder het toeziend oog van de gendarmerie! This all took place under the watchful eye of the gendarmerie, the strong arm of the law!
En dan nog even deze, dit is de roos die eergister nog in de knop zat! Hmmmm ruikt zo heerlijk! Last but not least, this is the rose that was a bud the day before yesterday! Hmmm the fragrance is gorgeous!
Mooie dag vandaag! Have a great day!

38 opmerkingen:

Marion zei

Het lijkt alsof je echt alleen maar hexagonnen ziet?!?! En wat een prachtig kistje heb je gekocht! Ik ga deze zomer ook naar frankrijk op vakantie. Hoop dat ik ook zoveel moois tegen ga komen. En natuurlijk: mooie bloemen!!

Elly (creatieveling Elly) zei

Jij bent echt besmet met de hexagonitis. En wat een enig kistje. Die had ik ook meegenomen.
Een hele fijne dag
groetjes Elly

Marutska zei

Je kistje is echt super!!
En de hexagonnen zien er ook altijd zo leuk uit als op groen liggen:-))

Groetjes
Maria

Sandra Henderson zei

So glad that you saw the hexies in France to make you feel at home. :) We missed you while you were away, but now have wonderful photos to see! La peite fleur de Francais! so pretty! Nice to have little French flowers to remind you of your journey. :)

marijke zei

Wat jij met hexagonnen hebt, heb ik è wij, op het ogenblik met ijzeren hekken. Een hekwerk voor een landschapquilt, heb er nu een gevonden die mij wel wat lijkt. Maar overal zie je ineens hekwerken die ik ervoor nog nooit heb gezien. Enne mijn DH is er ook mee besmet kijk eens die en deze! Gaat vast wel weer over, hihihi
Fijne dag, groeten Marijke

quilting Jeannet zei

Dat kistje..........Mmmmmm, je had je kofferbak wel vol kunnen laden om ze hier te verkopen...Je hebt daar niet stil gezeten, of juist wel natuurlijk, gezien al de bloemen. Enne...bedankt voor de tip van mijn ronde kleed, maar kom jij dan meehelpen om het uit te kloppen? hahaha, fijne dag vandaag, hoe je taai, airco op de hoogste stand, naaispullen mee, moet te doen zijn! ( dacht je dat je maandag heel mijn landgoed al gezien had....)

groetjes, Jeannet

Elizabeth zei

toch niet normaal meer, al die 'hexies'... en wat een prachtig kistje... ik ben dus niet de enige die zo hebberig wordt van die leuke dingen....
gr. Elizabeth

Simone de Klerk zei

Hexagons 1 2 3, ik tel er 15. Mooi!
Wat een heerlijke vakantie herinneringen!

josé zei

Fijne dag vandaag ik denk dat je al onderweg bent.

Je kistje super, je blommen super mooi !!

prachtige foto's leuk dat je ons mee laat genieten !!

katrien zei

Mooie aantal blommetjes zijn erbij gekomen.Haha en overal waar je komt kom je hexjes tegen,leuk kistje hoor.

Joke zei

Heel herkenbaar inderdaad: overal wat in zien en het dan ook nog het liefst in een projectje uitvoeren. Hadden we maar ietsje meer tijd hè?

Simone zei

Wat een geweldig kistje!!! En je hebt een goede "opbrengst" van je hexablommen!

ria vogelzang zei

Ik denk dat het prima met je gaat hoor! :))
Maar waar het hart vol van is........... :)) En zo'n schattig hexagon-kistje! Wat een pracht!
Mooie foto's van jullie Franse avonturen!
Geniet ze!

yvonne zei

Prachtig zijn ze weer de hexjes en ja als je even oplet is er veel hexagonnen te zien .
Wij hebben zelfs een prieel laten plaatsen en toen het stond had ik pas echt door dat het een hexagon was.. lekker slim is dat hé.
Frankrijk is echt een heel mooi land en als dadelijk de warmte wat minder is gaan we daar ook weer eens heen .
We wonen er niet zo ver vandaan. groetjes yvonne en nog een fijne dag verder

Yvonne aka sommeke zei

Ooooooh dat kistje is prachtig!
Je hexblommekes natuurlijk ook!
Ik ken het, zie ook overal hexagonnen LOL

Home and Lifestyle zei

Ik zie het al...je bent verslaafd ha ha, maar als het hier bij blijft zal het niet al teveel gezondheidsrisico's geven! Voor een muts als ik op dit vlak heb ik er bewondering voor dat je daar altijd zo druk mee bent...ik ben meer van de woonbladen in de tuin...lekker in een stoel inspiratie op doen! Beetje lui hi hi!

Lieve groet, Ingrid

bep zei

Dat kistje zeg een prachtje,en het zijn echt franse bloemetjes ,groetjes bep

Cathi zei

Such beautiful flowers for your garden -- both the fabric ones and that absolutely gorgeous rose!

Anoniem zei

Zoveel leuke bloemetjes en

wat een leuk kistje heb je gescoord!

Guusje, zei

Prachtige rozen zijn het nu ze uit de knop zijn gekropen en je nieuwe bakje is erg leuk, toevallig in die vorm. Het wielrennen lijkt me echt toppie om van zo dichtbij te zien zeg ik als echte wielerliefhebster. Je bloemen zijn geweldig mooi geworden en je hebt er een aardig aantal bij gemaakt.

Yvonne zei

Wat een snoepje van een kistje! Zou ik ook niet kunnen laten staan hoor! Je rozen zijn prachtig, wat gaat het nu hard met het zonnetje hè?
groetjes, Yvonne

Erna zei

Hoi Daan weer even heerlijk genoten van je foto's.Ennuh nog bedankt voor de blogtips....
Hugs
Er

Quiltpassion.blogspot.com zei

Mooie hexablommen heb je gemaakt, toch weer lekker vijftien erbij. En ja, cultuur hoort er ook bij in de vakantie, zeker voor je DH, die misschien niet zo'n leuke hobbie heeft als jij. Leuk kistje, ook al in hexagonvorm, en dan die borden... Tot slot, mooie bloemen, ja, het gaat hard nu!
Groetjes, Cisca

Saskia zei

Wat een leuke stofjes. Welke serie gebruik je? Omdat mijn miniwiegje af is en ik de smaak te pakken heb, wil ik een grotere poppenwieg ook onder handen nemen. Jou stofjes zouden daar super bij staan. En die hexagonnen overal is toch ook frappant! En ik beaam wat de andere dames al schreven, je had een vrachtwagenvol van die hexakistjes mee kunnen nemen!!

Sue-Anne zei

Your hexie flowers are beautiful and how funny that you noticed hexagons everywhere on your holiday!
The rose is divine, does it smell as good as it looks?

Karen zei

Hexagons everywhere! You know you are in trouble if you start seeing them in your sleep!

Marjan zei

Prachtige beschrijving van je hexagonitische ervaringen... (oh, dat kistje...) Maar je bloemetjes zijn dan ook geweldig mooi!
Groetjes,
Marjan

Anneke van Diggelen zei

Jij heb ook niet stil gezeten met je blommen!!!!
En je foto's zijn ook heel mooi!!
En vooral dat houten kistje wat een poepie om te zien zeg!!

Groetjes Anneek

Jossie zei

Ik geloof dat jij deze maand het record aan hexagons hebt gehaald en dan bedoel ik niet alleen de stoffen! Jij vindt ze blijkbaar overal. Leuke foto's en herinneringen.

Anoniem zei

Wat een geweldig kistje, super.
Groetjes Marjan

Annelies zei

Dat was vast het criterium du Dauphiné. Altijd leuk zoiets langs te zien komen. Wat een prachtig hexendoosje !!

Narelle zei

Oh! Your hexies look so lovely blooming in the garden together like that.
Pretty box too.

martine zei

Leuk boompje heb je met heel bijzondere bloemen.

Hennie zei

Mooi hexagons, je hebt zo te zien een hexagon virus te pakken je ogen pikken die hexjes overal op, ha, ha, ha.
Groetjes Hennie.

Kate zei

Your Flowers are beautiful,and 16 this week..Well done !

Gisele zei

I see your garden is growing very well with this fine summer weather Danielle! Love the colours, really bright & cheery :)
Have a great weekend, hope you & Yvette can stay cool!

Crafty Robyn zei

Pretty hexie flowers

Theresa zei

Your little hexagons are beautiful - and you made so many :D Funny that you should see hexagon shapes everywhere - I would have had to take that gorgeous little box home with me as well!

Related Posts with Thumbnails