Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

donderdag 1 december 2011

Stil - Quiet

Dat is te zeggen: het is hier net Pieterburen! Mijn stem is foetsie en het enige geluid dat ik maak klinkt als het blaffen van een zeehond, DH vindt het wel lekker rustig verteld hij met een grote grijns op zijn gezicht! De dames proberen ook een loopje met mij te nemen: ze kan toch niks zeggen, maar gelukkig "luisteren" ze ook naar gebarentaal. Ben na het tuintje eerst maar eens begonnen met wat kleine UFO's om te toveren in AFFO's, ruimt lekker op hoor! To be exact: my voice is gone fishing and I sould like a barking seal, DH says with a big grin on his face, he thinks it is ever so quiet! The ladies try to take advancetage of it too: so she can't speak, but fortunately the also "listen" to sign language. After the garden I started working on some small UFOs by turning them into AFFOs, so much fun to do!Dit is een garenkussentje, het hoort bij de mystery sampler van La-D-Da, een patroon naar een origineel van Margaret Cottam gemaakt op 9-jarige leeftijd. 5 zaterdagen worden er aan gewerkt bij Liezbeth, het is altijd een feestje om daar te zijn! Het werk mag niet mee naar huis en dat heeft zo zijn voordelen hihihi eind maart mag het pas mee, dan zullen er vast wat steekjes gedaan zijn. Ben benieuwd naar het geheel, maar ja, dat duurt dus nog even. Op het garenkussentje zijn de 8 kleurcode tekentjes gezet, daarna een parelmoeren hartje, hoe kan het ook anders, eraan genaaid, garentje eraan, het is een schatje! This is a little thread cushion, it is part of the mystery sampler by La-D-Da, a pattern made after the original sampler by Margaret Cottam made when she was 9 years old. We will be working on this project for 5 Saturdays at Liezbeth's, always a joy to be there! We are not allowed to take the project home before the end of March 2012 and that has its advantages hihi, by then many stitches have been made. I am curious about the next parts, but well, it is a mystery! The 8 colourcodes signs are stitched onto the cusioh, a little mother of pearl heart is attached for holding the thread, it is a cuty!

En kijk wat er in de brievenbus lag!! Kan ik stilletjes in lezen hihihi!! And look what I found in the mail!! To be read in all peace and quiet hihihi!!


Deze kerstboom hangt alvast! Was een patroontje van Liezbeth, boompje borduren, knoopjes eraan, bellen eronder hangen en weer een AFFO!! This happy little tree is by Liezbeth, stitch the tree, attach the buttons and bells and another AFFO is here!!Dinsdagavond weer verder gegaan aan rand nummer 6 van de medallionquilt. De laatste rand dus en ik ben achter op schema, de andere dames zijn al bijna klaar joh! Dus het wordt even doorwerken, dan kan ik de volgende keer weer wat laten zien. Worked on border number 6 of the little medaillon quilt Tuesday night. The final border and I am terribly behind on schedule, the other ladies are nearly finished! I will have to work hard on this last border so I can show you a bit next time.

Hele mooie dag vandaag!! Have a great day today!!


35 opmerkingen:

Lida zei

Hé die hartjes eraan zijn gaaf! Ik heb het met draad gedaan, waardeloos! Dus moet op iets anders uit! Je kerstboompje is geweldig en een lief cadeautje van Dorry, heb je weer iets te doen! LOL! Knuffel
Lida

Craftluver zei

O wat een leuk kussentje! En wat lijkt me dat leuk elke zaterdag naar een borduurclubje! Och als dat eens bij ons zou komen, maar hier heb je niks op dat gebied helaas! Ik vind die quilt trouwens erg mooi die onder je boek ligt! Het boek ook en ook erg lief van Dorry! Je hebt dan ook hard gewerkt aan al die quilt! Maar alles is weer een lust voor het oog! Mag ik vragen waar jij jouw patronen vandaan haalt= Komt het uit een boek of zo? Vooral die quilt ben ik flieft op...en ja ook op die borduurtjes! Super dat je de dames ook op gebaren hebt getraind! Die van mij heb ik ook aangepast LOL! Werkt super! Hopenlijk heb je gauw je stem weer terug! Wat kunnen mannen dan altijd lekker pesten he! Die van mij zegt dat ook altijd! Dikke knuffel!

quiltlodge gerda zei

Sterkte met de stem en lekker stil in een hoekje genieten van dat prachtige blad!

jolanda zei

Oeiiii wat lijkt me dat lastig wanneer je geen stem hebt. Veel beterschap gewenst hoor!
Gelukkig heb je voor het handwerken geen geluid nodig en kun je lekker doorwerken aan je medaillon quilt. ;-)
Dat kussentje met het kerstboompje vind ik ook súperleuk!!!! En het hangt daar ook zo gezellig tussen andere kleine quiltjes zo te zien.
Geniet maar lekker van het blad dat je in de bus kreeg... ik ken het niet maar volgens mij is dat wel een erg mooi blad.
fijne dag, Jolanda

Ageeth Dorsman zei

Ook al werkt je stem niet, je handjes
zo te zien wel! Mooi zeg, die borduur-
tjes. Als ik ooit wat meer tijd vind,
ga ik ook eens naar zo'n club bij
Liezbeth. Dat garenkussentje vooral is
zo'n dotje! En gebarentaal, dat is
voor onze hond gewoon hoogst-noodzake-
lijk, want die is dus vrijwel doof nu.
En wat snappen ze dat snel!
Dat je maar weer gauw je stem terug
mag krijgen! Groetjes van Ageeth

Siobhán zei

LOL at your voice. I remember one year, I got bronchitis and laryngitis and couldn't talk. I think it was the happiest time in my families' lives. LOL I hope you're feeling better soon!

I love your projects! I am trying hard to resist Margaret Cottam.

Anja.M zei

Wat leuk dat kerstboom hangertje.
En sterkte met je stem.

Annelies zei

Veel beterschap ! Ik heb het tijdschrift doorgekeken en het is erg leuk !

AnitaS zei

Beterschap met je stem. Maar het belemmert je niet bij het quilt- en borduurwerkl Wat een leuke dingen heb je allemaal gemaakt. De kerstboomhanger is erg leuk.

Inge zei

Wat een ramp dat je je stem kwijt bent, tenminste dat zou het voor mij wel zijn. Ik heb het wel eens gehad en het beste advies is om dan ook je mond te houden, ik bedoel niet proberen te praten, maar ja..... voor zo'n kletstante als ik ben, is dat extra moeilijk en daardoor duurde het best lang vóór er weer echt geluid uit mij kwam LOL
Sterkte met je stem hè, geniet maar van al je werkjes en het lezen.

Groetjes,
Inge

Home and Lifestyle zei

Gelukkig maar dat je stem niet direct van invloed hoeft te zijn op je creativiteit!! Beterschap!

Lieve groet, Ingrid

Marga (MarPie) zei

Nou vind DH het wel lekker rustig maar dit willen ze echt geen weken achter elkaar hoor dat het zo stil is. Dan missen ze zelfs het gemopper van ons ;o) wat een ontzettend leuk idee het garenkussentje met de symbolen in de juiste kleur. Ben benieuw hoe de sampler er uit ziet in mei. Veel lees plezier met je boek. Ben hele maal verlieft op de quilt die je overal onder hebt liggen. Nu komen de vraagjes weer, waar vandaan is het patroon en is het op de oude engelse papiertje manier gedaan? Hopeijk vind je het weer niet erg en of we er eens een grote foto van mogen zien?
Grpoetjes,
Marga♥
P.s. veel sterkte met je stem.

Annemieke zei

Om geen up-date meer te missen sta je nu in mijn blogroll. Ik hoop dat je snel weer bij stem bent....

Supergoof zei

*Zucht*
Dit is geen pieterburen, maar walhalla, luilekkerland of wellicht de zevende hemel,...
Geweldige plaatjes laat je zien,...
ik ben met stomheid geslagen,...
;o)))))))))))))))))))))

Sheila zei

Your mystery project sounds like fun , and nice to have that to look forward to . The little tree is just delightful , you are doing well to get some UFO' done:-0 hugs Sheila

Hennie zei

Prachtige borduurwerkjes heb je onderhanden en je kerstboompje hangt er mooi bij.
Mooi quiltblad heb je ontvangen, goed om je stem te laten rusten, niet voorlezen hoor, ha, ha, ha.
Beterschap met je stem.

Groetjes Hennie.

Rennie zei

Heel veel beterschap. Gelukkig heb je voornje blog je stem niet nodig. Ik heb weer genoten van alles waarin je ons laat delen.

Miranda zei

Leuke plaatjes...die laatste zou best in de boom kunnen hangen!

Erna Peekel zei

Ach..... arme jij. Lekker stilletjes met allerlei werkjes bezig gaan des te sneller kan je weer een geluidje produceren. Je laat in ieder geval leuke projecten zien. Beterschap er mee.

Groetjes,
Erna

Marijke zei

Ja gebaren taal voor honden werkt, hihi alleen het eerste aandacht ssst of een knip met de vingers of rammelen met de etensbak of de kaasdoos hihi!
Leuk je stitcheryboom en het blad jaaa veel leesplezier!
Liefs Marijke

Berna zei

Er liggen nog mooie dingen op je te wachten. Het logje van IMG had ik gemist maar wat is ie mooi!!!
Sterkte met je stem en spoedige beterschap.

Guusje, zei

Wat een prachtig borduurwerk ben je aan het maken, fantastisch. Het kerstboompje is een lieffie. Wat een lief en mooi cadeau heb je gekregen. De stem ik hoop zo voor je dat hij ineens terugkomt. Veel plezier bij de medaillion.

Judith zei

Wat ziet dat er allemaal gezellig uit. Het liefst zou ik mee doen bij Liezbeth, dat lijkt me ook echt enig. Maar ja die afstand. Die is toch wel heel erg groot. Heerlijk dat jij er wel lekker van genieten kan. Het is een super leuk borduurtje. Enne, beterschap!

conny's quilts en creaties zei

Oei wat lastig dat je je stem kwijt bent...maar je vermaakt je prima met al je prachtige projecten zo te zien!

tiny zei

Voel met je mee, mijn keel en stem zijn weer een beetje bij, maar lastig is het wel. Je hoeft je niet te vervelen met je prachtige projecten die je af wilt maken.

Klaske zei

Je laat weer leuke dingen zien, Daniëlle! Lijkt me ook een leuk tijdschrift....
Beterschap!

Terry zei

The stitching looks lovely. I am also curious about the project?

Sorry to hear about the voice. I would send you sun if there was any but all we have is grey and rain. Not even tropical as temperatures have dropped as well.

Enjoy the weekend and drink lots of lemon tea with honey.

Erna zei

Oh Daan wat zal dat erg voor je zijn, niet even kunnen kletsen, maar je werk heeft er niet onder geleden, je kunt dus niet praten maar duidelijk wel "breien", leuke afjes heb je hoor...
Liefs
Er xx

It's me zei

Beterschap met je stem......Liefs van mij..........♥.. ♥... ♥....

Barbara J zei

It's the first I've seen of the La-D-Da design. It's going to be lovely!

Anita zei

Balen dat je nog steeds geen stem hebt, zal teagan leuk vinden!
Beterschap.XXXX

Gert zei

Intussen zijn we een week verder: ik hoop dat het weer beter met je gaat. Ik heb wel even moeten lachen om de vergelijking met Pieterburen, maar weet helaas hoe vervelend dit kan zijn. Veel lees- en quiltplezier met je nieuwe spullen.

Miriam zei

I hope your voice has recovered now and you are feeling much better.
Love your little tree.
Can't wait to see your medallion quilt.

Anoniem zei

Je bent lekker bezig Daan. Ik hoop dat je je stem inmiddles weer terug hebt. Lijkt me erg frustrerend.
Fijne kersttijd!

Anoniem zei

Joehoeeeee Daantje, ben je er nog?

Related Posts with Thumbnails