Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

maandag 15 maart 2010

Kan nog net?!

Hebben jullie het ook gehoord? Het voorjaar komt er echt aan en voor woensdag voorspellen ze maar liefst 15 graden Celcius!! Ik hoor het kraken in de tuin, alles geniet van het vroege zonnetje! Het tempo van alle handwerkwerkzaamheden komt dan wat lager te liggen want er moet toch het een en ander aan de tuin gedaan worden. Dus, op de valreep, toch nog afgekomen: Have you all heard? Spring is definitely coming and come Wednesday it will be 15 degrees Celcius!! I can hear things crackle in the garden, everything is enjoying the early sunshine! The pace of all my other hobbies will be slower as some works needs to be done in the garden. So, just in the nick of time: Zo, nu stevig binnenshuis aan de slag en alle sneeuwmannen als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. De winterquilts worden opgeruimd en vanmiddag is het hier in huis een gekakel van jewelste hihi! Dan hangen de kippenquilts op en staan er kippenknutsels overal! De sneeuwmannengordijnen in de keuken worden omgewisseld met de tuingordijnen en laat het voorjaar maar komen, ik ben er klaar voor!! So, the interior needs some changing and all the snowmen will disappear. The winter quilts will be cleared and this afternoon all the chicken quilts and fabric chickens will appear all over the ground floor. The snowmen curtains in the kitchen will be exchanged for the garden curtains and bring on the Spring, I am ready!!

Mooie dag vandaag! Have a nice day today!

27 opmerkingen:

Berna zei

O, heerlijk he? Ik kan bijna niet wachten. Ook hier zijn de winterspullen vervangen door kippen, eieren en tulpen. Laat maar komen dat voorjaar!

jose zei

Het zonnetje schijnt heerlijk.

Ik heb zin in het voorjaar wie niet !!

Wat een lieverds die beren, en je kannetjes om te smullen !!!

Else zei

Volgens mij krijgen we allemaal de kriebels, heerlijk hoor ramen en deuren weer open laat maar komen de lente! Ik ga je goede voorbeeld volgen, dus stop ik met dit berichtje en ga de sopemmer vol laten lopen. FIjne dag, dikke knuffels Else

josé zei

Het zonnetje schijnt heerlijk.

Ik heb zin in het voorjaar wie niet !!

Wat een lieverds die beren, en je kannetjes om te smullen !!!

conny ten berge zei

15 Graden? Jááá, dan gaan we de tuinstoelen weer buiten zetten!

Heleen zei

Wat klinkt dat allemaal gezellig! Zie het al bijna voor me. Allemaal vrolijke gekleurde kleedjes en bloemen hier en daar.

Mascha zei

Heerlijk. Kan haast niet wachten. Lekker buiten rommelen en alles netjes maken. We zijn ook toe aan wat zon. Groetjes Mascha

Lida zei

Heerlijk toch?? Hier hangen gele tulpenquiltjes en zitten er kikkers te kwaken, bij jou is het dus een gekakel van belang, nu die moet ik nog maken, misschien vanmiddag.... ehh nee, eerst iets anders afmaken, maar je brengt me wel op een idee! Verder lekker rustig aan doen hé!! Groetjes en een fijne dag,
Lida

Anita zei

Wat een lekker gevoel he. De lente komt er aan. Ik ga ook winterspulletjes ruilen voor lentespulletjes.

yvonne zei

Goed idee ,ik ga het ook doen de tuin in dan.
Ik ga eerst het onkruid uit de borders halen en dan beginnen met de moestuin klaar te maken.
De ramen open dat is al heel fijn maar schoonmaken heeft geen zin want woensdag komen ze de badkamer,bijkeuken slopen .
Voordat het klaar is zijn we 10 dagen verder en dan is het poetsen geblazen . fijne dag yvonne

Valentina zei

Jippie!
Oh, how exciting!!! I can hear the 'gekakel' all the way here!
:) I am so happy for you!
Daantje, I hope you will also share your tuintje with us? :)
xox
Valentina

Quiltpassion.blogspot.com zei

Heerlijk hé, ik verheug me er al op om lekker buiten te zitten. Wat een liefjes, die beren en ook dat blauw is prachtig. Ik moet toch ook eens wat foto's van mijn blauwe spulletjes maken. En ik moet ook eens een paar Bed-kippen maken en ik zag ook al een leuke bobbin-kippenquilt op voorkant van de nieuwe Quiltmania....
Groetjes, Cisca

Annelies zei

Toch geen voorjaars-schoonmaak neigingen ?
Veel plezier met het veranderen.

tiny zei

Een heerlijk vooruitzicht, en wat zal je beer trots zijn op z'n nieuwe trui.
Groet Tiny

Erna zei

Ja, Het voorjaar! Ik kan het nog niet echt geloven op dit moment is het hier alleen maar regen. Een zonnetje heb ik vandaag nog niet gezien. Het wordt voor mij in ieder geval ook tijd om mijn winterquilt te verruilen voor iets zonnigs. Lieve beren en je kannetjes zoals andere ook al schrijven om te smullen. Groetjes, Erna

Barbara zei

Zo te lezen ben je inderdaad hélemaal klaar voor het voorjaar.
En dan mogen we ook de tuin weer in, heerlijk he? Groetjes, Barbara

Guusje, zei

Wat klint dat ontzettend gezellig je hebt groot gelijk om de winter uit huis te halen. Ik hoop ook maar dat het gauw lekker warm wordt.

Loveforpiemonte zei

15 graden zo dat klinkt goed, denk dat iedereen heel erg toe is aan de lente, heb vanochtend zelf de deuren lekker open gehad. Helaas begon het vanmiddag weer vreselijk te waaien en nu regent het. Mooie bloglayout heb je trouwens.
Groetjes Madelon

Marijke zei

Ook ik heb in het weekend opruiming en de schoonmaakwoede gehad. O zo heerlijk inderdaad al het winter gedoe naar zolder, helaas ligt het daar nog op de grond om weer te worden opgeruimd.
Maar de kippen, konijnen en eieren zijn weer naar beneden verhuist.
En een glazen bokaal met chocolade eitjes op de tafel, mmm moet van iedere kleur er wel een proeven. Kopje thee erbij, heerlijk. Buiten regent het op het ogenblik pijpenstelen. Maar de weermannen en vrouwen zeggen dat het 15 graden en redelijk droog wordt van de week, laten we hopen dat ze gelijk hebben.
Groeten Marijke

Anja.M zei

Anders ik wel!! laat maar komen die lente.

Anoniem zei

Heerlijk zo'n frisse wind door het huis, jij hebt er duidelijk zin in. Nou je bent niet de enige hoor!
Fijne avond nog!

Yvonne aka sommeke zei

15 graden? Wooow, dat klinkt al lekker warm!
Schattige beertjes zitten daar bij jou!

ria vogelzang zei

Geniet ze, samen met je beertjes, want de lente komt nu toch echt!!

Guute zei

Aha, ik heb ook al mijn voorzorgen genomen: de kippetjes leggen hun eitjes al, de lammetjes staan tussen de krokussen en er loert een koetje om de hoek. Kan de lente dan nog stuk???

Jossie zei

Oei, je hebt het voorjaarsvirus te pakken. Nog even geduld, de lente komt met mijn verjaardag!

Marieke zei

Wat een schetige beren! En net op tijd voor het mooie weer. Tenminste: ik wil het eerst nog echt zien. Maar vanavond vond ik het al erg lang licht: heerlijk!

Met Naald en draad op Bonaire zei

Ha dushi, Het is woensdag vandaag waar blijft de update van je mandjes? knuffel Marjan

Related Posts with Thumbnails