Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

woensdag 4 november 2009

BAFFO = AFFO!! en Postbode 2

Vandaag naar de Bee bij 't Quiltgebeuren in Brielle. Het is alweer de eerste woensdag van de maand! Zoals ik jullie een paar berichtjes terug al vertelde was ik bezig aan een BAFFO met als patroon een plaat van een Piecemaker"s kalender. De schaapjesquilt is er ook een van zo'n kalender. Dit vuurtorenquiltje nu dus ook een AFFO!!!
Terwijl ik gistermiddag tijdens het aaien van de mooie Moda layercake aan het bedenken was wat ik daar nou eens van zou kunnen maken, TRRRINGGG, jeetje alweer de postbode!! Dit keer geen isolatiemateriaal hihi maar een mooie platte kartonnen verpakking. YES, boeken!!! Ja hoor, het excuus is legitiem en je moet, volgens alle psychologie boeken, veel van jezelf houden nietwaar? Kwam dat even op tijd! Het volgende boek zat er o.a. in:
Een hele snelle blik leerde mij dat er maar liefst 17 verschillende quilt projecten in staan gemaakt met een jelly roll of een layer cake of met beide. Er zitten snoepies tussen hoor!!
Zo, nog even de spullen pakken zodat ik strakjes op de Bee nog een afgeknotte ruit voor mijn AQ aan elkaar kan zetten en ik ben weg!
Allemaal een hele mooie dag vandaag!

9 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Wat leuk Danielle, hij is prachtig geworden, dat heb je toch maar weer mooi gedaan! en dat boek.....ik twijfelde tussen mijn eerdere jellyrolboek en dit, maar goed, een mens moet aardig voor zichzelf zijn zeg jij, dus.....wie weet.....sinterklaas komt ook al over krap een maand, en dan zorg ik altijd voor iedereen, want nooit heeft er iemand zin en inspiratie om cadeautjes voor een ander te kopen.....maar ze verwachten natuurlijk wel die zak voor de deur.....Mmmmm, misschien dit boek voor DH ?????? vind hij vast hartstikke leuk!

groetjes, Jeannet

katrien zei

Mooi quiltje hoor.En weerom leuke post.
Veel plezier op de bee.

Else zei

Mooi boek, dat word kiezen! Hoe was je bee, heb je nog wat steekjes gezet of is het bij kletsen gebleven? Fijne dag, Else

Anoniem zei

hallo Daantje wat ga jij snel en ik vind de quiltjes van de kalenders ook altijd even leuk de jouwe is in ieder geval een plaatje geworden.groetjes Nelleke

Mascha zei

Hij is erg leuk geworden. En wat komt er toch leuke post bij jou aan.
Mooi boek. Nu wordt er natuurlijk wel wat van je verwacht.
Groetjes Mascha

Yvonne aka sommeke zei

Da's een mooie vuurtorenquilt geworden!
Véél plezier straks op de bee!

Daniëlle zei

Jeannet: zeker te weten vindt DH het leuk!! Gewoon doen hihi!!
Katrien: Vervelend he, die post hihi
Else: We hebben gewerkt hoor!
Nelleke: ze zijn wel bewerkelijk maar een uitdaging om te maken
Mascha: alles op zijn tijd hihi!!
Yvonne: kijk morgen nog maar eens!

G-STYLE zei

hallo Danielle, leuk dat je even een berichtje bij me achterliet , jammer dat het contact maar kort was .
Ik wil je sterkte wensen met je beide handen en nog veel plezier met het bloggen.
hartelijke groet van Gea

Elly (creatieveling Elly) zei

Wat een leuke quilt is dat geworden. Heel mooi
groetjes Elly

Related Posts with Thumbnails