Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

zaterdag 7 november 2009

Hexagons uit Wageningen en Klosjes uit Schiedam deel 2

Voordat ik straks vertrek naar het Kerstsokkencafé bij Liezbeth voor het maken van de juli sokken, eerst ....... nee, tuurlijk maak ik ze daar niet af die sokken. Je maakt een beginnetje en hoopt dat ze niet al te lang als UFOtje in de la blijven liggen. De sokken zijn, zoals bekend, niet zo groot en daardoor overzichtelijk qua tijd. Het hart komt langzaam maar zeker voller te hangen (zie label Kerstsokken). En niet te vergeten: het is bij Liezbeth altijd reuze gezellig!!!
Maar goed, eerst ... het is vandaag klosjesdag. Vorige keer liet ik zien dat ik een donkerrode stof had gehad voor het randje. Het is een tussenrandje geworden met daarnaast nog een rand van allemaal vierkantjes, donkerrood op de hoeken. Afgelopen woensdag samen met Agnes en Trudy na afloop van de Bee in 't Quiltgebeuren nog even gezamenlijk gesandwiched en hangt nu te wachten op betere tijden.
En ... ik had beloofd om nog een quilt van mijn moesje te laten zien. Tuurlijk een hexagonquilt, "Vele kleintjes maken 1 grote!" En de voorraad foto's is nog niet op. Andere keer weer meer!
Mooie weekend allemaal!! O ja, gisteren heeft DS een foto van Yvette gemaakt .... je houdt het echt niet droog hoor! Maandag te zien in dit theather eh ... op dit blog!
Heel mooi weekend verder!

16 opmerkingen:

Berna zei

Zowel de klosjes als de hexagonnetjes zijn mooi! Heel veel plezier met je sokken vandaag :)
Goed weekend verder.

katrien zei

Oh heel mooi zo je klosjesquilt,het randje staat er leuk bij.
En die hexagonnenquilt ook al zo mooi.

Annelies zei

Prachtig, zoals je klosjesquilt wordt !
Compliment aan je moeder. Wat een leuke hexagonquilt.

Yvonne aka sommeke zei

Complimenten allebei! Hexjes zijn m'n favoriete vorm, wat een heerlijke quilts heeft je moesje er al mee gemaakt!
Kom zeker weer naar je theater kijken!
Goe weekend!

Mascha zei

Ik vind je klosjesquilt echt schitterend met deze rand. En de quilt van je moeder ik ben zwaar onder de indruk. Kan bijna niet wachten op de foto van Yvette. Fijn weekend, Mascha

Else zei

Geef je moeder een pluim van mij, mooi hoor die hexjes! En jou klosjesquilt SUPER, het is mooi weer om aan je sokken te prikken. Fijn weekend en tot maandag, Else

Lida zei

Je klosjes worden prachtig en dat rode randje met die hoekblokjes staan er perfect bij! Echt een voltreffer! Je moeders quiltje is ook weer zo'n mooie, echt iets waar zij en jij trots op mogen zijn! Fijn weekend, groetjes
Lida

Daniëlle zei

@ lieve allemaal: ik zal de complimenten voor de hexagonquilt doorgeven hoor! XXXD

Elly (creatieveling Elly) zei

Mooie quilts. Leuk dat je moeder ook quilt. Ik ben de enige in mijn omgeving die quilt.
Balen dat ik tot maandag moet wachen voor de theaterschow.
fijn weekend.
groetejs elly

quilting Jeannet zei

Wat zijn je klosjes mooooi geworden Danielle! echt prachtig dat randje ertussen en die blokjes aan de zijkant, dat heb je toch ook zomaar weer even gedaan....

groetjes, Jeannet

Guusje, zei

Je klosjes worden erg mooi en de hexagonnen zijn ook al zo mooi. Leuk het kerstsokkencafe ik doe ook mee via de post.

Quilt it and Dotty www.quilt-it.nl zei

Jeetje wat een idee, de klosjes zo plaatsen dat er weer één grote klos ontstaat! Je ziet wel dat je je quiltsporen wel verdiend hebt.

Dorry

ps. jarig in maart?

Peti zei

Danielle, wat wordt je klosjesquilt mooi, ik vind je blokjesrand ook zo leuk, je brengt me aan het twijfelen.

Francien zei

Dank je wel Daan voor je lieve berichtje...ik heb inderdaad heel veel hobby's, het is dan ook heel afwisselend en nooit saai..maar jouw creaties mogen er ook zijn hoor..je klosjesquilt is prachtig...en die van je Ma is geweldig..ook ik ben gek van hexagonnetjes..
groetjes Francien

martine zei

Super mooie klosjesquilt.
Vooral de rand maakt hem helemaal af.

Julia zei

Beautiful Danielle..
I love your Klosjes quilt..beautiful colours..
Hugs Julia ♥

Related Posts with Thumbnails