Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

dinsdag 3 november 2009

Isolatie

Iedereen van harte bedankt voor alle lieve reacties en vooral de opbeurende verhalen, ook per mail hier aangekomen!! Echt, dat doet het hart zo goed! Gisteren geprobeerd om mét de braces achter de naaimachine te kruipen en ik moet zeggen: het valt niet tegen. Die braces sluiten met klitteband en niet van dat goedkope spul blijkbaar, het klit tot en met hihi. Alles wat er tegenaan komt blijft haken, dus tja, dat was niet handig. In de mand met knutselspullen gezocht naar oude sokken, daar de tenen vanaf geknipt en over de braces geschoven. Opgelost!! Maar goed dat het winter wordt, want je hebt op die manier niet te klagen over kouwe handen hoor LOL. Zo is er toch weer een mogelijkheid geboren om het een en ander met lapjes te doen. TRRRING, dat was de postbode. Die belt alleen maar wanneer er iets niet in de brievenbus past, dus ..... Is het geen plaatje van een stof!!! Ook de stof op de achtergrond is uit de serie, iets dikker met een klein percentage linnen erdoor geweven, prachtig! Geen idee natuurlijk wat dat gaat worden maar het isolatiemateriaal voor de winter diende te worden aangevuld hihi. Prachtige Moda stoffen uit de serie Rouenneries. Lekker vanmiddag na het werk boekjes kijken om alvast te bedenken wat daarmee gemaakt gaat worden. Mooie dag allemaal!

8 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Mooie stoffen. Ik heb gisteravond een charmpakketje besteld van Moda, dus nu maar weer voor de brievenbus liggen.
Sterkte met je handen. Ik heb zelf helaas er ook weer last van, maar heb niet zo'n grote brace als die van jou, maar de mijne is natuurlijk weer niet te vinden. Straks maar een nieuwe bij de apotheek halen.
Fijne dag.
groetjes Elly

katrien zei

Leuke lapjes kreeg je binnen.

Letty zei

Wat een prachtige stoffen!!
En veel sterkte met je handen, wat ontzettend vervelend dat je niet kunt doen wat je zou willen doen: veel handwerken want we zijn tenslotte allemaal verslaafden he ;-)

Mascha zei

Wat een leuke stofjes.
Groetjes Mascha

Thea zei

Veel plezier met je mooie lapjes aaien!

Lida zei

Hoi Daniëlle,
Kijk ik een dag niet op je blog en vind dan zo'n bericht, wat ontzettend rot voor je, maar wat heb je het goed opgelost met die sokken, gewoon doen wat gaat en op tijd stoppen is de boodschap! Ja die Layercake is prachtig, je vertelde al dat je hem had besteld, nu dat was het wachten wel waard, laat mij weten wat je ervan gaat maken, je weet heb er ook nog liggen en alle ideeën zijn welkom! LOL! Sterkte met je hand en geniet maar van je isolatie! Groetjes
Lida

quilting Jeannet zei

Ohhhh, wat een verrassing Danielle! en helemaal niets hoeven bij betalen ???? Leuk hoor, ik ben ook zo benieuwd...Ik ben ook heel benieuwd wat je er van gaat maken, heb je al een idee ?

groetjes, Jeannet

Annelies zei

Ja, ik ken deze stoffen wel. Schitterend !!

Related Posts with Thumbnails