Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

donderdag 15 oktober 2009

De oogst van muis en mij

Nadat gisteren het huishouden op gang was gebracht, jullie weten nog wel, de was, het vlees, appelmoes enz de Antique Quilt sterretjes te voorschijn gehaald. Afgelopen dinsdagavond heb ik op mijn quiltvriendinnen avond ook nog anderhalf sterretje in elkaar gezet maar gister ging het als een speer. Kun je wel eens hebben zo nietwaar?
Het stapeltje van 8 links is al eerder op de foto geweest maar de 10 die rechts liggen zijn zelfs nog niet gestreken, de 11e is in de maak. Ben al ruim over de helft heen opeens. Waarom heb ik daar toch een beetje tegenopgezien, nu ik eenmaal bezig ben wil ik ze het liefst allemaal af hebben, nu gelijk!! Toch ietwat ongeduldig hihi. Zien jullie het voorhangloepje voor op de bril. Ik kan inmiddels bijna niet meer zonder. Gebruik ik dit niet dan moet ik over de bril gluren. Heb al dubbelfocus en lees daar goed mee, maar het handwerk wordt zo klein, begrijpen jullie wat ik bedoel? Deze week is mijn nieuwe bril klaar, weer een half puntje achteruit gegaan en het is maar goed dat er tegenwoordig van dat mooie materiaal is anders liep ik nu met jampotglazen van maar liefst -7,5! Ben dus wat je gerust mag noemen Superkippig!! Ik en mijn voorhangloepje wij komen er wel!
Ben ik gistermiddag achter de computer bezig en ik kijk even naar links de tuin in, zie ik opeens de bloemen achter de tuinbank bewegen. Deze gele zijn het, familie van de zonnebloem geloof ik.
He, vreemd zo'n plaatselijk briesje. Briesje weg, daar was het briesje weer, nou ja, wat is dat nou!
Opeens: ja hoor, onze oogstmuis was weer aan het werk!! Het is geen spitsmuis, maar heeft schattige ronde oortjes en een guitig koppie echt waar! Hij klimt omhoog langs de 1 meter lange steel, tot bijna bovenaan en begint het steeltje door te bijten net onder de uitgebloeide bloem. Vervolgens neemt hij de bloem in zijn bekkie en roefff, weg is tie!! Echt zo leuk om te zien! Natuurlijk niet meer terug geweest, was bang dat hij op de foto moest, wie weet ooit?! Mooie dag vandaag!

4 opmerkingen:

katrien zei

leuk al je sterretjes zo te zien

Else zei

Je stapeltje sterretjes groeit lekker! Vandaag nog een paar erbij? Hele fijne dag, Else

Mascha zei

Zo, dat gaat ineens hard met je sterren. Het eind komt al in zicht.
Groetjes Mascha

wilma zei

Zo hard gaat het niet met mijn sterren. Ik heb echt een DUW nodig!!
De blokjes voor mijn drunkard's Path gaan goed. er worden heel wat blokjes gemaakt....

Je staat er hoor!! Was het helemaal vergeten. Daar hebben oma's wel eens last van hoor....
:o)

Related Posts with Thumbnails