Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

donderdag 8 oktober 2009

Hexagons met vergrootglas

Het was gister weer een gezellige boel tijdens de Bee in Brielle! Er waren heel wat mooie werkjes te zien, Jeannet heeft hier een prachtig verslag van gemaakt. Naast het kleine stitchery werkje had ik ook nog een miniminihexagon werkje meegenomen. Om de grootte goed duidelijk te laten zien heb ik er een 5 eurocentstuk naastgelegd. Jullie snappen wel: in een vlaag van verstandsverbijstering gemaakt, kan niet anders!! Eens en nooit weer hoor zo klein, het was haast niet vast te houden. En omdat vele kleintjes 1 grote maken heb ik het hexagon model erin gehouden. De boel in een lijstje gevat en zo af en toe prijkt het in de kamer.
Voor de oplettende kijkers: op de foto rechts is mijn Antique Quilt 5 cm rondom groter geworden door er de eerste randen aan te zetten. De sterretjes willen nog steeds niet vlotten.
Vandaag een dagje naar mijn moeder in Wageningen, handschoenenvakwerkje mee voor het geval ik in een file terechtkom hihi. Even snel een borduurwerkje opzoeken en wegwezen.
Mooie dag allemaal.

1 opmerking:

wilma zei

Prachtig!! Kwam via mijn log hier terecht en zie al mooie dingen!! Kom snel even lezen bij. Melissa heeft toch wel pijn door haar kies en doe dan ook nu de computer uit.... Tot gauw!!

Related Posts with Thumbnails