Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

vrijdag 30 oktober 2009

Ruilen is ...... hoofdstuk 2

Vorige week las ik op het blog van Lida dat zij bijna door het stofje heen was dat zij gebruikt voor het maken van haar siggies. Nu had ik hier en daar wel eens siggies gezien op het weblog maar wat iemand daar nu mee deed of wat het inhield .... ik had werkelijk geen idee! Maar goed, ik herkende het door haar gezochte stofje en laat het nu inderdaad in de doos met blauwe lapjes wonen. Nog aan het lapje gevraagd of het ergens anders wilde wonen, want het kende de buren al weer een tijdje en ja hoor dat was goed. Lida een verlossende mail gestuurd en wat bleek, wij wonen op een kwartiertje rijden van elkaar af. De afspraak werd gemaakt en gistermiddag om 14.00 stond ik bij haar op de stoep. Alleen met het stofje aanbellen vond ik zo kaal staan hihi dus heb ik mij in de siggiewereld begeven! Via Annelies heb ik de maten doorgekregen om een siggie te maken en het moest er natuurlijk een zijn met een hart! Nu had ik al gedacht dat ik haar kende en zij herkende mij dus ook, helemaal leuk! Na een kopje thee vroeg Lida of ik mee naar werkkamer boven wilde. Mocht je er ooit komen, gewoon nee zeggen ... is veel beter voor een mens hihi. Ze heeft een wat je noemt behoorlijke collectie Japanse boeken (17 geloof ik) een kast met van die aaibare lapjes en mooie AFFO's. Gewoon diep ademhalen hihi. Ze werkt ook aan de Civil War Diary quilt: mappen met prachtige blokjes gezien. Maar dan: alle door haar ontvangen siggies zijn met hun begeleidende brief keurig in mappen opgeruimd in volgorde van binnenkomst. Wat zitten er een originele bij! Ik mocht van Lida een lapje uitzoeken ter ruiling. Nou dames, dat is beslist geen huilen hoor! Heb dit lapje uitgekozen omdat het past bij mijn Antique Quilt lapjes. Stukjes ervan komen daar dus in te wonen, zo kan ik iedere keer wanneer ik de quilt zie denken aan Lida en haar siggies!Lida, het was reuze gezellig en nog bedankt!!

Zometeen samen met vriendin T naar de Kerstornamentendag bij Liezbeth. Morgen horen jullie daar meer over, maar ik weet uit ervaring dat dit een heerlijke dag gaat worden!

Iedereen nog een mooie dag verder!

7 opmerkingen:

Annelies zei

Wat is je siggy goed gelukt zeg !
Lief van je om Lida zo te verrassen.

Berna zei

Wat leuk dat je onverwachts zo dicht bij iemand blijkt te wonen. En leuk ook dat je elkaar dan zo kunt helpen. Een leuke dag en ben benieuwd naar je verjaal van vandaag.

Yvonne aka sommeke zei

Je had een topdag bij Lida en vandaag lijkt het voor jou ook weer leuk te worden!
GenietZE!

katrien zei

Je siggie is inderdaad goed gelukt.Fijne ontmoeting hadden jullie.

Inge Slaats zei

Hoi Daniëlle,

Wat leuk en gezellig dat je bij Lida was. Ik las op haar weblog dat jullie enorm hebben zitten kwebbelen en kan me daar van alles bij voorstellen. Het is "goed kwebbelen" met Lida. Leuke ruil hebben jullie gedaan en je siggy vind ik super. Ga toch ook lekker meedoen op de lijst van Annelies, kan ik er ook eentje met jou ruilen LOL

Groetjes,
Inge

Else zei

Hoi Danielle, LEUKE siggy echt Daans! En goeie ruil, ik zal opletten of ik m zie (lol) hele fijne dag morgen groetjes aan Liezbeth. FIjn weekend, Else

Lida zei

Hoi Daniëlle,
Dat het gezellig was is zeker! Nogmaals bedankt voor je lapje en je schattige siggy en zullen we maar gewoon zeggen tot ziens!!
Groetjes
Lida

Related Posts with Thumbnails