Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

zaterdag 31 oktober 2009

Klosjes en kerstornamentjes

Jeetje al weer zaterdag!! Ik heb werkelijk geen klos gedaan hihi. Heb wel aan de klossen gedacht en ik weet niet of dat ook meetelt. Hoe de rand gaat worden weet ik nog steeds niet maar wel dat er eerst een smal randje donkerroodbruine stof langs komt om de binnenboel in te sluiten. Die stof is inmiddels in huis zoals jullie kunnen zien. In het echt is de stof minder donker dan op de foto hoor! Vanmiddag even langs de andere klossers met een kopje thee erbij, kijken of die nog wat geklost hebben! Gisteren dus naar de Kerstornamentendag bij Liezbeth geweest. Ik kan jullie vertellen: het was er weer reuze gezellig en de lachspieren hebben goed getraind!! Het luie zweet hebben we eruit gewerkt want er werd maar liefst aan drie verschillende werkjes begonnen. Nou denken jullie, kom maar op met die foto's dan! Helaas, niet alleen vandaag maar ook over 14 dagen houdt Liezbeth nog een Kerstornamentendag en het is altijd een verrassing wat er gemaakt gaat worden dus: pech, over 14 dagen komen de foto's pas. Het is per slot van rekening niet leuk als die nu al op mijn blog verschijnen voor de dames die over 14 dagen aan de beurt zijn. Nog even nieuwsgierig blijven hihi. Ze zijn overigens wel errug leuk!!! In het tijdschrift waar de ornamentjes instaan staan ook een heleboel heerlijke recepten waarvan Liezbeth er altijd een aantal maakt zodat die als onderbreking van het werk kunnen worden genuttigd! De lunch was ook prima verzorgd en zo hadden we een heerlijke dag! Morgen schijnt het echt herfstweer te worden, prima dag dus om een steekje te prikken! Mooie dag vandaag en morgen!

13 opmerkingen:

Berna zei

Fijn dat het leuk was en jammer van de foto's maar ik begrijp het wel. En als het dan toch herfst wordt morgen dan kijken we daar maar naar uit zodat we lekker kunnen quilten. Fijn weekend

Monique zei

Maak er dan maar een pot thee van ;o) Het zijn er altijd zo veel en ze zijn allemaal zó mooi!

Fijn weekend toegewenst!

Cisca zei

Het wordt mooi die rand om je klosjes heen! Ik ben benieuwd naar de foto's van de kerstornamentjes.

Mascha zei

Ik denk dat het heel mooi word met een rand van deze stof!
Ik ben benieuwd naar het resultaat.
groetjes Mascha

Else zei

Hoi Danielle, mooi een rood randje erom heen maar wanneer?!(lol)

EnUh mijn aankopen heb ik in huis, 3,5 creme/witte thimbletjes, ik ben vast aant sparen voor Pockets of Posies! Maar eerst terug naar mijn sauna blok nr 6 is gequilt nog 6 te gaan, ja en de rand :O)

Jij ook een heel fijn weekend, groetjes Else

Daniëlle zei

Wie weet morgen de tussenrand om de klossen?!
else: je bent al op de helft!!!
Zal spannend worden: POP met TH stoffen!! HMMMMM:))))

quilting Jeannet zei

Hoi Danielle,
dacht ik toch in eerste instantie zo op het eerste gezicht dat je er een gat in geknipt had.....voor een vintage uitstraling bijvoorbeeld, je weet het maar nooit met quilsters.....maar ze worden prachtig hoor, in het echt zijn ze nog veel mooier, en zo precies op de puntjes......nog een fijne (herfstige?) zondag!

groetjes, Jeannet

quilting Jeannet zei

Hoi Danielle,
dacht ik toch in eerste instantie zo op het eerste gezicht dat je er een gat in geknipt had.....voor een vintage uitstraling bijvoorbeeld, je weet het maar nooit met quilsters.....maar ze worden prachtig hoor, in het echt zijn ze nog veel mooier, en zo precies op de puntjes......nog een fijne (herfstige?) zondag!

groetjes, Jeannet

Anoniem zei

wat een mooie klosjes..en ja eraan denken telt ook!!
lekker borduren nu..en de foto's zien we later..misschien heb je het dan zelfs al wel af;0)))
fijne dag

gerda zei

ehhh...dat was ik!!!

Annelies zei

Vandaag wordt vast een handwerkdag, als ik de weervrouw moet geloven.
Veel plezier met de klosjeslap.

josé zei

HET STAAT ER OP !!!

Groetjes José

Peti zei

Ja hoor, aan klosjes denken is ook al voldoende! Maar je hebt genoeg mooie andere dingen om handen en... ik wacht met smart op de foto's van je workshop! groetjes Peti

Related Posts with Thumbnails