Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

maandag 19 oktober 2009

Verleiding

Ach, wat was ik vol goede voornemens afgelopen vrijdag. Jullie weten nog wel: boodschappenbriefje mee, ik had niet veel nodig. Tja, komen we daar in de Ahoy op de Handwerkbeurs ....... We hebben echt-waar-wel ons best gedaan om elkaar op tijd bij een kraam weg te slepen maar .... jammerlijk mislukt hihi. Om 10.15 uur gonsde het al van allemaal bezige bijtjes die op zoek waren naar dat ene lapje, klosje, kleurtje, naaldje dat nog in hun leven ontbrak. Wij dus ook hoor! Heel veel oude en nieuwe bekenden gezien, het hart werd weer helemaal verwarmd!
Dit zijn dan de spulletjes die ik niet kon laten staan: een mooi borduurboek "Exercice de style" jullie weten wel: met rood borduren op een linnenkleurige ondergrond, zoveel leuke patroontjes. Het andere borduurboek "Joyeux Noël" is van de dames van Blackbird Designs met nieuwe kerstwerkjes, moet gewoon een keertje iets uit worden gemaakt zeg nou zelf?!
De stapel ruitjes rechts op de foto zijn voor een quilt voor DS, zogenaamde boerenruiten, lekker stoer voor een makkelijk patroon, quilten met de countrysteek. DS is een beetje een koukleum dus wordt het een quilt die hij lekker om zich heen kan slaan. De zakjes knopen voor een logcabinquilt die maar niet elkaar komt (hebben jullie vast geen last van toch?). Het klosje zijde is, geloof het of niet, om een sjaaltje van te breien op naalden 4,5. Een leuk patroon voor een make-up tasje of een quiltbenodigdhedentasje. De lap stof met een jij-en-ik randje erin is voor mijn Antique Quilt. Het is een lap van 1.20 meter want ik wilde de rand in de lengte eraan zetten, denk zo maar dat het patroon hier geschikt voor is, we zien wel wanneer het zover is. Het setje doosjes is gewoon schattig, het grootste doosje is ongeveer 8 cm en het kleinste 2,5 cm. Het ecru lapje met een heeeel klein bruin stipje is gewoon voor in de ecru-doos. En tot slot het pakje middenboven met de lapjes is, ja hoor daar komt tie, voor een deurkrans. Niet dat er geen lapjes in huis waren, maar gewoon voor het gemak. Mag toch ook wel eens?? Vandaag maar weer verder met de sterretjes. Anders ga ik ze binnenkort nog zien, terwijl ze er niet zijn hihihi. Een hele mooie dag vandaag!

13 opmerkingen:

Anita deR zei

O, Daan wat een leuke aankopen. Zou ik nu toch bijna toch spijt krijgen. Lol

Jeannet zei

Danielle, het ziet er allemaal heel erg mooi en vooral verantwoord uit, stel je toch voor dat je alleen een klosje zou hebben gekocht, of maar één lapje!! wat zouden wij medequiltsters en beursgangers ons dan schuldig hebben gevoeld....en dat wil jij toch helemaal niet op je geweten hebben ? Ik heb vannacht echt gedroomd van lapjes en breiwol waar ik helemaal in verstrikt raakte.....

River zei

Ja een beurs, in je interessegebied, das zeeeer verleidelijk.

Mascha zei

Ondanks dat je het niet van plan was heb je er toch een mooie buit aan over gehouden. het was dan ook wel een top beurs. Groetjes Mascha

willy zei

Dag Daantje, kom ik hier via via op je web-log terecht en zie prachtige aankopen van je beursbezoek.
In februari is het in Zwolle, lijkt me leuk om eens te gaan.

conny ten berge zei

Wat heb je leuk gewinkeld!

katrien zei

Hele leuke aankopen heb je gedaan op de beurs.Veel plezier ermee.

Francien zei

Zoooo Daan....jou spaarvarkentje zal ook wel boos op je zijn....wat kan jou het schelen...je heb hele mooie en hartstikke leuke spulletjes gekocht..en laten zien hoor je deurkrans...met kussentjes toch?? ik ben aan de Kerststofjes krans bezig nu...veel plezier met alles....je bent goed geslaagd!!
groetjes Francien.

Berna zei

Wat een mooie aankopen! De boeken lijken me prachtig. Misschien zet ik ze nog wel op m'n verlanglijstje :)

Quiltpassion.blogspot.com zei

Hallo Daniëlle, Leuk dat je bij me langskwam en we zijn nog wel stadgenoten, zag ik. Je hebt heel mooie dingen gekocht in Ahoy, en ook dingen die ik helemaal niet gezien heb. Dat boek van Blackbird Design bijv. en zo'n prachtige rand voor je AQ. Guute had ook zoiets en toen dacht ik "waar haalt ze die nou vandaan?" en nu blijk ik er zomaar langsgelopen te zijn. Maar goed, anders had ik nog meer aankopen gedaan en het was al genoeg zo. Dat boek gaat trouwens op mijn verlanglijstje, misschien is de kerstman wel lief dit jaar.
Groetjes, Cisca

Inge Slaats zei

Leuk dat je op mijn weblog was, Daniëlle. Ik kom je nu even met een tegenbezoek vereren, ahum.....Het is gezellig hier, je schrijft leuk! Je aankopen zijn ook niet te versmaden. De lapjes voor de deurkrans, komen die toevallig van Bep? Ik heb vorige week een pakketje bij haar besteld voor zo'n krans, ben zo benieuwd. Vanaf morgen lig ik elke dag onder de brievenbus de postbode op te wachten, hihi......
Ik kom gauw weer eens terug hier!

Groetjes,
Inge

Daniëlle zei

Lieve allemaal, tja wat heb ik gedaan? Het zou toch ook leuk zijn om iets van die aankopen te maken. Maar wanneer? Zoals ik al op een ander blog las: de zakken tijd waren uitverkocht :))De krans is inderdaad van Bep!
Cisca en Inge: leuk dat jullie zijn geweest. Jullie komen in de favorieten lijst hoor, maar deze is ietwat traag op het moment. Mooie avond nog!!

yvonne zei

Geweldige aankopen heb je gedaan.
Ik had ook nog even gedacht om zondag naar Rotterdam te gaan .
Maar mijn knip was moe van het open en dicht gaan zaterdag.
Jou kleurtjes zijn echt heel mooi .

Related Posts with Thumbnails