Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

woensdag 30 september 2009

Kerstsokken

Naast patchwork en quilten wordt er door mij ook nog geborduurd. Er zijn van die patronen die gewoonweg hard roepen: "maak mij"!!! Ik ben braaf en luister daar dan ook goed naar. Gelukkig hebben wij Liezbeth in de regio die zorgt dat er voor iedere ziel iets in huis is met een luid stemmetje. Zo doe ik mee met het kerstsokkencafe, buiten de koffie wordt hier niets geschonken met ook maar een vermoeden van alcohol. Stel je voor, staan de kruisjes opeens dwars op. Nee, dat kunnen wij niet hebben. Nee, op een zaterdagmorgen 1 keer per maand ongeveer, komen er een groot aantal dames bij haar over de vloer die vervolgens aan het werk gaan en piepkleine kerstsokjes gaan borduren naar de patronen van Blackbird Designs: gewoonweg geweldig. Het worden in totaal 36 sokjes en hier is alvast een foto van de sokjes die tot nu toe af zijn. Ik begrijp het wel, er zullen enige onder jullie zijn die nu direct op zoek gaan naar de thermometer maar het gaat heus goed met mij hoor! Denk erom: niet kwijlen terwijl jullie kijken, afgesproken?! Er wordt al weer hard gewerkt aan de volgende 3 o.a. een sokje met een ooievaar (geboortesok) en een sokje met een quiltpatroon n.l. de weddingring. Morgen staan ze op de foto hoor! Mooie dag nog!

7 opmerkingen:

Else zei

Zit hier netjes met een zakdoekje onder mijn kin te genieten van je sokken! En dat roepen weerstaan ja das HEEL MOEILIJK (lol) fijne dag, Else

Anoniem zei

Hallo, te laat, heb al gekwijld.
Tjeetje wat is dit leuk.
Groetjes van Ellen W.

Anita deR zei

Mooi zijn ze en ik had een lekbakje hoor, van het tijdschrift ga je echt ook kwijlen.

carla zei

Hoi Danielle ik test even of het zo goed gaat.

josé zei

Wat zijn ze prachtig, zover ben ik nog niet !!!

Geweldig !! wat hangen ze mooi !!

Groetjes José

Daniëlle zei

Lieve Else, Ellen W en Anita deR:
erg zijn ze toch die sokken ;)

Carla: Je doet het prima zo hoor!

J.I.M.: beetje doorprikken dan hangen ze met december ook bij jou in de boom :))

Anja.M zei

Nou ik zit hier lekker te kwijlen hoor, ze zijn zo leuk! geweldig.

Related Posts with Thumbnails