Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

dinsdag 4 mei 2010

AFFEeeeeehhhh!!

Hier is ze dan: Cornelia het schaap!! Ze ging gelijk op zoek naar familie want met 1 schaap heb je geen kudde! Here she is: Cornelia the sheep!! She immediately joined her familty because there is no flock with only 1 sheep!
En vanmiddag viel er een hele natte envelop in de bus, niet dat de postbode ook van stofjes houdt, nee, er is wat hemelwater gevallen voor de tuin, alles groeit met een enorm tempo! Deze prachtige stofjes die ik bij Bep heb gekocht gaan o.a. gebruikt worden in de Scandinavian Christmas. Ze zijn van de Moda serie Rural Jardin en passen perfect bij de serie Rouenneries die al ligt te wachten maar ze moeten toch nog even geduld hebben!
A very wet envelop arrived this afternoon, not that the mailman also likes fabics, but we had lots of rain, everything grows at an enormous pass! I bought these gorgeous fabrics at Bep and they will be used in the Scandinavian Christmas. They are from Moda's rural Jardin and will mix perfectly with the Rouenneries who are already waiting but have to be patient!
Vandaag op naar De Keukenhof, hopen dat het weer een beetje meezit. Voor mij is dat lopen en duwen geblazen dus ik zal het niet koud hebben, maar voor de cliënt die in de rolstoel zit zou het fijn zijn wanneer de zon zou schijnen! On to De Keukenhof, hopefully with a bit of nice weather. For me that means walking and pushing so I won't feel the cold, but the client in the wheel chair would certainly be better off with a bit of sunshine!
Mooie dag vandaag!! Have a nice day!!

34 opmerkingen:

Else zei

BLEHHHHHHHHHHHHH wat een lief schaap! Hele fijne dag in de keukenhof, ik zal voor je duimen dat het droog blijft. KNuffel, Else

en wat een verschrikkelijke stofjes (lol)

Home and Lifestyle zei

Veel plezier bij de Keukenhof...hoop dat je een zonnige dag hebt!

Lieve groet, Ingrid

Elly (creatieveling Elly) zei

Wat een mooi schaap. En wat een prachtige lappies!!!
Hier in Amsterdam schijnt de zon, dus ik hoop voor jou dat het de hele dag zo blijft. veel plezier.
groetjes Elly

ria vogelzang zei

Wat een *skattie* van een schaap! En ook al zulke lieve lapjes, maar goed dat ze in plactic folie verpakt zaten........
Geniet ze vandaag; hier schijnt de zon......

Quiltpassion.blogspot.com zei

Wat een schattig schaapje! Ik heb het patroon nog niet kunnen vinden bij Thistles, maar dat zal nog wel komen.
Mooie stoffen, wat een heldere kleur blauw, leuk hoor!
Veel plezier vandaag, daarnet scheen hier de zon, maar het wordt al wat minder, ik hoop dat het droog blijft.
Groetjes, Cisca

conny ten berge zei

Oh, wat leuk weer allemaal! Lief schaapje, mooie stofjes. Veel plezier vandaag, ik zal voor je duimen dat het droog blijft.

els zei

Wat leuk dat schaap!!!en die stofjes, prachtig die kleuren. Hopelijk heb je het droog kunnen houden vandaag, groetjes van Els.

katrien zei

WAt leuk!!!

jose zei

Daantje wat leuk !! Veel plezier hier schijnt de zon hopelijk daar ook.

Zie ik je morgen zou fijn zijn, blauwe klos en boekjes bij mij.

Yvonne aka sommeke zei

Schattig schaapje!
Hier schijnt de zon toch, hopelijk bij jou ook!

crea annemieke zei

Wat is het mooi geworden Daniëlle.... en hopelijk heb je een fijne dag in de Keukenhof....er is daar veel moois te zien en te ruiken....
Daaaaag Annemieke

Marijke zei

Wat een leuk schaapje, mèèèh, dacht vorige keer wat is ze aan het borduren? Maar nu snap ik het, leuk idee!
Groetjes Marijke

Erna zei

Het schaap is echt super leuk. Hoop dat de stilzitters het niet al te koud hebben gehad vandaag. Want het is echt guur weer hoor. Gisterenavond heb ik met het uitlaten van Puck mijn winterjas weer aangetrokken. Het zonnetje schijnt hier wel maar de wind is gewoon zuur. Leuke lapjes heb je met de post ontvangen. Fijne dag nog verder. Groetjes, Erna

conny's quilts en creaties zei

Leuk schaap Daniëlle, leuk dat je ook met rounneries en rural jardin aan de slag gaat. Ik gebruik ze voor farmers wife en ze zijn super om mee te werken! Ik ben benieuwd hoe jouw kerst quilt er straks mee gaat worden! Enne heb je niet een lekker warme quilt voor over de benen van je rolstoel cliënt?

Jossie zei

Wat een lieffie. En wat heb je jezelf weer verwend met mooie lapjes. Geniet van de Keukenhof. Hier is hyet tot nu toe droog gebleven.

Kim zei

I like the sheep placed in front of the quilt with sheep. :-D

Anoniem zei

Wat een heldere kleuren voor de Scandinavian Christmas! Mooi hoor.
Leuk gehad in de Keukenhof

Melissa ;-) zei

Cornelia is adorable!

Valentina zei

Oh, How amazing: Love the sheep, and love the fabrics!!! Oh, I am so happy that we'll be doing scandinavian Christmas together!
Enjoy Keukenhof!!!

Jan zei

Love the sheep and the prints there are beautiful. Have fun wtih them. :)

wilmakuin zei

Wat een lief schaapje!! En prachtige lapjes...

Yvonne zei

Wat een schattig schaapje, is dat ook een werk van eigen hand op de achtergrond? Die vind ik ook geweldig! Ik hoop dat je veel plezier hebt gehad in de Keukenhof!. Hier in de Bollenstreek is het bijna de hele dag zonnig geweest dus dat zat wel goed.

Lida zei

Volgens mij hebben jullie geboft met het weer, zelfs de zon is weer gaan schijnen, hoop dat jullie van de bloemenpracht genoten hebben! Wat is je schaap schattig geworden en zo gezellig de hele kudde bij elkaar! En dan die stofjes, wat een gaaf stelletje, nu dat wordt dus weer een prachtige quilt! Nog een heel fijne avond, groetjes
Lida

Berna zei

Volgens mij heb je geboft met het weer vandaag. Hier is het in elk geval droog gebleven met af en toe een zonnetje. Er stond wel een koude wind maar daartegen kun je je kleden. Je schapenquiltje is een dotje. Zie ik nu goed dat het grote schaapje aan het quiltje "geplakt" is?

Marion zei

yeeeaaaah
Goed gewerkt!
en leuke stofjes heb je gekocht!!!

Nardy zei

Hallo Daniëlle,
Wat een ontzettend leuk quiltje is het geworden! En die mooie stofjes staan ook nog op mijn lijstje! Alleen ernaar kijken is al genieten. Groetjes en fijne avond, Maud

Dorine zei

Lief schaapje en je hebt vast wel een zonnetje gehad deze dag.
groetjes dorine

Nardy zei

Hallo Daniëlle, ik had al een reactie gegeven vandaag op de schaapjes (en was niet de enige vandaag), maar ben ik nog een keer. Ik kreeg vandaag een award en heb hem doorgegeven aan jou. Ik vind dat je leuke dingen maakt en je geeft altijd leuke reacties op mijn werkjes. Daar word ik blij van en ik hoop jij ook! Groetjes Maud

Marion zei

Hoi Danielle,
Het is weer award-time in blogland en ik heb jou er een gegegeven omdat je zo'n heerlijke blogberichten schrijft en grappige berichtjes stuurt. Gefeliciteerd!

Sue-Anne zei

Your sheep is gorgeous. Boy you finished it quickly.
I love the Rural Jardin range and it will look lovely in your quilt.

Karen zei

The quilt with the house and sheep is very well done! I certainly enjoyed the opportunity to get to see it.

Karen zei

Cornelia is so sweet!!!

Sandra Henderson zei

Baaahhh! Your sheep is so adorable! That was fast! I missed your post of this, thinking you would not be finished! WOW! I can't wait to watch your Scandanavian Christmas reveal itself! I do hope you will share lots of photos with us! :)

Kieny The Dutchlady zei

Mooi schaapje en leuk dat je er een passend quiltje bij hebt. Geniet van je nieuwe stofjes.

Related Posts with Thumbnails