Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

dinsdag 3 augustus 2010

Tuinen en huizen - Gardens and houses

Het eerste huisje van de Blackbird Designs serie Anniversaries of the Heart is af, aan nummer twee wordt gewerkt maar dat huis is behoorlijk wat steekjes groter hihi! Finished the first house from the Blackbird Designs series Anniversaries of the Heart, working on number two but that house is made with lots more cross stitches hihi!
Het moest er maar eens van komen: de tuin is toe aan een opknapbeurt. Dat wil zeggen, de oude spoorwegbielzen die 25 jaar geleden mode waren om in de tuin te gebruiken, moeten eraan geloven! Sommige brokkelen af en aangezien er een keerwal mee gemaakt is zodat wij een terras aan het water hebben, leek het ons beter om ze te vervangen voordat wij met plantjes en al in de singel belanden!! Nu is het terras over de jaren 2 keer opgehoogd en de bielzen liggen bijna in China!! Dus hebben wij een meneer met spierballen en kennis ingeschakeld die zich over de eikenhouten bielzen ontfermt! Voorzien hem af en toe van koek en zopie en in de tussentijd wordt er een steekje door mij gedaan hihi. Zo zijn de taken goed verdeeld! Afgelopen zaterdag wat ideeën opgedaan in de tuinen van Appeltern, pfffff, een mens raakt niet uitgekeken! It had to be done: the garden needed a make-over. That is, the old railway sleepers which were a fashion item in gardens 25 years ago, needed to get out! Some of them are crumbling and as we used them to hold the ground so we can have a terras beside the pond, we thought it better to replace them before we land in the pond with all the plants!! The terras has been raised twice over the years and the sleepers are way down in China!! So we hired a hand with muscles and knowledge who will be taking care of the oak sleepers! Supply him with a cup of coffee and a cookie and meanwhile I do some stitching hihi! Thus deviding the tasks on hand! Went to the gardens of Appeltern last Saturday for some ideas, pfffff, lots to see!
En tot slot dit zoekplaatje! Last but not least this picture puzzle!
Mooie dag vandaag! Have a nice day today!

33 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

In onze voortuin liggen die bielzen ook nog, ik las laatst in een tuinblad dat ze weer helemaal hip worden hi hi! Zo mooi als onze achtertuin is onze voortuin absoluut niet, dus daar moet ook echt wel eens wat aan gedaan worden.

Ik ben benieuwd naar het resultaat...laat je foto's op je blog zien? Ben wel een tuinenfreak, dus daar kun je me helemaal blij mee maken!

Een hele fijne dag gewenst! Ik moet vandaag en donderdag nog werken en dan hebben we vier weken vakantie! Heerlijk!

Lieve groetjes, Ingrid

Else zei

Morge Daan, wat heb je weer een mooi borduurtje gemaakt! En uuh de tuin op de schop, hou jij je lekker bij de koffie en de koek (lol) fijne dag van dit zemelappige meisje dan weet je wel hoe laat het is (oeps) knuffels Else

Cathi zei

Your garden looks lovely. And oh, that Blackbird Designs stitching is fabulous!

Elly (creatieveling Elly) zei

Mooi huisje. En je hebt de taken goed verdeelt.
Je tuin is goed verdeeld. Zie ik in het zoekplaatje een kikker?
groetjes Elly

Francien zei

Prachtig de foto.s van de tuinen Daan.. prachtige bloemen en gevonden ....een kikkertje.....en dat borduurtje...schitterend is het geworden...ik blijf ervan houden en soms kriebelt het ook om weer wat te borduren...maar dank zij jou ben ik bezig aan de hele kleine hexagonnetjes...heel leuk werkje vind ik het...kijken wat het wordt...ga werken vanmorgen en dan kan ik niet wachten om na mijn eigen huishouden om er verder mee door te gaan....
groetjes en een fijne dag...Francien.

Hennie zei

Je borduurwerk ziet er erg mooi uit, borduur maar lekker door, je kunt zijde links wel een oogje op de tuin houden.
Groetjes Hennie.

Berna zei

Een mooi borduurtje heb je gemaakt. En het is altijd leuk om de tuin op te knappen. Ben benieuwd naar het resultaat.

Heidi zei

Nooit naar Appelturn geweest en het moet zo mooi zijn. Leuk idee om daar even de spierballen te laten rusten en even ideeen op doen. Hopelijk met iets lekkers bij de koffie? :-)

Je BD is prachtig.

Hugs en groetjes ~
Heidi

quilting Jeannet zei

Goh Danielle, bij jou lijkt het dus ook wel tuinhuizentijd!Prachtig borduurtje! en gelukkig is het zonnig en niet te warm, zodat je wat kunt doen in de tijd tussen de catering. tot morgen ?

Groetjes, jeannet

Simone de Klerk zei

Mooi werkje!!! En wat heerlijk, dat de tuin verbouwd wordt. Manlief was vorige week bij ons begonnen, heeft hij daarbij een rib gebroken en 4 gekneusd. Dat wordt 6 weken rust houden. Ach ja, dan maar volgend jaar.
Prachtig, die tuinen om ideeën op te doen.

Yvonne aka sommeke zei

Mooi huisje heb je daar geborduurd!
Ik vond de kikker ook!

els zei

Ik zag de kikker ook zitten met zijn bolle ogen, fijne dag en groetjes van Els.

Barbara zei

Mooi borduurwerkje zeg.
En dat heb jij slim bedacht een man met spierballen aan het werk zetten en zelf de catering verzorgen. Ben benieuwd naar het resultaat. Appeltern is inderdaad prachtig. Maar als je daar vandaan komt heb je een hoofd vol ideeen, en een tuin die te klein blijkt om alles te realiseren. Fijne dag, liefs Barbara

Heleen zei

Wat is dat borduurwerk weer fijntjes. Prachtig. En succes met de sterke meneer en je tuin. Zou ook voor steekjes hebben gekozen ipv biezen slepen. Hier wordt beide van mij verwacht!

tiny zei

Je hebt de taken goed verdeeld.(lol) bij ons zijn er nog een paar verdwaalde bielzen, en die laten we voorlopig maar liggen, we hebben er ook geen last van. Je zoekplaatje is een kikker recht boven als ik het goed heb. Je borduursel vind ik heel mooi, en zoals ik lees komen er nog meer huisjes aan, ben benieuwd. Fijne dag nog groet Tiny

katrien zei

Wat een mooi borduurwerk.
En prachtige bloemen in de tuin.En ja na jaren is een tuin soms eens aan verandering toe.Succes.

josé zei

Prachtig huisje en tuin, bezig bijtje !! Tot morgen geen broodje voor mij. Maar dit hoor je nog wel !!

goof zei

Ze zijn schattig, de borduurtjes van de 2 dames,... en wat ligt dat groentje daar heerlijk te koekeloeren,...
;o)

marijke zei

Jij hebt het beter voor elkaar als ik, ben zelf het werkvolk.
Wat een mooie tuinen hebben ze daar hè, zou ook wel een grote tuin willen hebben en van alles en nog wat uit willen proberen.
Vind tuinieren ook heerlijk.
Mooi borduurwerk ben je weer aan het maken. Nog een fijne dag, groeten Marijke

Anita zei

Wat een mooi huisje heb je geborduurd. Heel veel succes met de tuin. Voorzie die meneer maar goed van koffie en thee.Wat een inspiratie kun je opdoen in Appeltern he. Ben benieuwd hoe je tuin gaat worden.

Marion zei

Wat een prachtig borduurwerkje. Ben benieuwd naar de rest. En ben ook benieuwd naar je tuin. Hoe hij is en hoe hij wordt....

Franny zei

Wat een leuk borduurwerkjes en wat ziet het er netjes uit. Ik ben benieuwd naar de hele serie.
groetjes Franny

Willy zei

Mooi huisje, ik zag je geborduurde sokken bij Lida, een hele verzameling heb je al, erg mooi.
Beter de bielzen vervangen dan met de hele tuin in de singel.
Groetjes

Erna zei

Ha die Daan je huisje is helemaal super hoor, en die tuin, tja dat is waarom wij op acht hoog zijn gaan wonen hahaha.
Nee hoor die gaat vast heel mooi worden, je hebt ideeën zat ....
Liefs
Er

Lida zei

Al weer van dat schitterende borduurwerk! Kind wat mooi weer en wat prachtig bij je sokjes!! Wat een gave tuinen heb je gefotografeerd, dat was een heel fijn dagje uit en ook nog inspiratie opgedaan voor jullie eigen tuin, kind wat wil je nog meer! Fijne avond nog, knuffel
Lida

Guusje, zei

Mooi huis heb je gebouwd en geborduurd. De bielzen zijn heel herkenbaar, die hebben mijn ouders ook nog in de tuin gehad. Veel succes met het mooi maken van jullie tuin.

Quiltpassion.blogspot.com zei

Mooi borduurwerk, Daniëlle! Ja, de dames kunnen er wat van.
Wat een mooie tuinen daar, jouw tuin zal vast ook wel heel mooi worden. Laat je de foto's zien?
Groetjes, Cisca

Sheila zei

Danielle, Your cross stitch is just gorgeous , I did cross stitch a few years back so I know how much work goes into such a project , wonderful .Loved the garden photos !

Anoniem zei

Beautiful cross stitch and I love your garden, it is so nice to see such pretty flowers.

Anita deR zei

Moest die kikker toch echt even zoeken. Hoop dat je wat aan je ideeen hebt van Appeltern. konden we maar zo'n lekkere kersenboom kwijt in onze tuin. Heb nog nooit zulke lekkere kersen geproefd, zou bijna nog een keer gaan.

Cubby House Crafts zei

Your garden is so pretty!
Lisa ʚϊɞ

Karen zei

Lovely stitchery, beautiful soft colours. Is that a little green frog I see in the last picture?

Sandra Henderson zei

I SPY a FROG! :)
Your garden and stitching are soooo beautiful! :)

Related Posts with Thumbnails