Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

maandag 15 november 2010

Gemoedstoestand - State of Mind

Hebben jullie dat nou ook, ik bedoel, liggen er bij jullie ook meer dan laat ik zeggen 3 projecten in de kast, of op tafel? Moet je zien wat er gebeurt als je én patchwork én borduren als hobby hebt, hihi, kom je zomaar aan wel 6 projecten. Minstens dus he hihi! Dus ik ga hier prikkend van het ene project naar het andere, voor iedere gemoedstoestand wel wat om zo te zeggen! Do you recognize this, I mean, do you have more than at least 3 projects going on? Look what happens if you have patching ánd crossstiching as a hobby, hihi, this way you will have at least 6 projects. At least that is hihi!! So I am stitching my way from one project to another, a project for every state of mind so to say!
Dit is huisje nummer 4 "Pink Hill Manor"van de dames van Blackbird Designs, wat zijn het toch een schattige patroontjes, je zult maar in zo'n huisje wonen hihi, eigenlijk zijn ze allemaal om op te peuzelen zo leuk! This is house number 4 "Pink Hill Manor"by the ladies of Blackbird Designs, such cute patterns, imagine living in such a little house, all the patterns are great!
Huis 5 "Farm House" was ook al weer zo leuk om te maken en het patroon van nummer 6 "Birthday House" ligt inmiddels op de tafel om aan te beginnen, wordt al weer zo hmmmmm! House no 5 "Farm House" was a lovely house to stitch and the pattern of house number 6 "Birthday House" is waiting on the table for me to begin with, again lovely hmmmmm!
Verder ben ik bezig met afbiezen van het tweede Doll quiltje van Kathleen Tracy, tja dat krijg je van veel projecten, daar liggen nummertje 3 en 4 al van te wachten, komen vanzelf aan de beurt. Am also busy working on the binding of the second Doll quilt by Kathleen Tracy, that is what happens with too much projects going on, patterns number 3 and 4 are already waiting, but they just have to wait for their turn.
Aan de kleine medallionquilt wordt ook gewerkt hoor, de gansjes zitten er bijna allemaal aan, rand twee is inmiddels bekend gemaakt dus ik ga hier aan de puzzel!! The little geese are almost sewn onto the little medallionquilt, the pattern for border number 2 is out, so I am off to do a bit of thinking!!
Mooie dag! Have a great day!

45 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Wat!!! Zes projecten??? Waar haal je de energie vandaan om van het één naar het andere te "hobbelen"?

Knap hoor en ook wel erg lekker zo'n hobby, zo hoef je je nooit te vervelen!

Lieve groet, Ingrid

pauline zei

Maar 6 projecten??????Hihihi, zeker weten dat je er nog een paar vergeten bent. Zoooo herkenbaar, patchen, borduren, breien. Allemaal even leuk en nooit een moment verveling. Voel me zelf een beetje "braaf", want mijn kerstborduurtje is zo goed als klaar. En dan maar plannen maken voor het volgende project.
groetjes,

Klaske zei

Oef, gelukkig ben ik niet zo'n borduurster, anders had ik nog meer projecten te liggen..

Annelies zei

Ja, ik vind het fijn met meerdere dingen tegelijk bezig te zijn.
Je hebt leuke dingen gemaakt !

Hubertine zei

Herkenbaar.....2 stitcheries, 1 borduurwerkje, 1 hexagonnen-project, de SFC, mijn Blocks from the past, de Doll Quilts, Hoooked en dan heb ik nog 3 topjes liggen die ook graag gequilt willen worden.....pfffffff soms word ik er wel een beetje gestresst van.......das vast de bedoeling niet! Toch?
Het is allemaal zo leuk om te doen!!!!!

katrien zei

Haha ,dat kennen we hier ook ,vele projecten begonnen en wat neem je dan vandaag ter hand hé.
Leuk die borduurhuisjes.En bijna een affo.Succes.

Mascha zei

Oef, ben ik niet de enigste. Toen ik aan deze hobby begon kon ik me niet voorstellen dat ik ooit aan meerdere projecten zou werken. Nu durf ik ze gewoon niet te tellen. LOL.
Groetjes Mascha

Valentina zei

Oh, only 6?! LOL You are so good, Daantje!
I am absolutely in love with your little houses... OMG take my breath away! Sending you the Biggest HUG!!!
:)

Wilma Kuin zei

hahaha... 6 maar??? Ik durf niet te tellen hier!!
;o)

Rina zei

Heel herkenbaar en alle projecten blijven trekken, toch. Jij bent dan ook wel met hele mooie dingen bezig.

Lida zei

Zes projecten maar?? Als ik alleen mijn quiltprojecten tel ga ik al over de zes en dan nog de borduurtjes, ehhh... ik denk dat ik beter niet kan tellen, wordt ik misschien wanhopig!! Grijns!! Maar ben helemaal weg van jouw huisjes, schattige patroontjes!! Veel plezier met prikken, knuffel
Lida

Jossie zei

Maar 6 projecten? Valt reuze mee Daan. Als ik mijn brei ufo's + borduur-ufo's + quilt-ufo's optel dan kom ik aan 'ben de tel kwijt'. Wat zou ik graag een handwerkhulpje hebben, gewoon, alleen maar om dingen af te maken waar ik geen zin meer in heb (bloos bloos)

Saskia zei

Oei, wat ben je druk, maar ik ken het 'probleem'...LOL! Heb mezelf beloofd dat ik ga miniseren. Dus streven om nog wat lang liggende projecten af te maken en minder te starten.
Jou projecten zijn superleuk, kan je het een wel even wegleggen om met de ander verder te gaan??

Inge Slaats zei

Ik vertel mooi niet hoeveel projecten ik heb liggen LOL
Het zijn er wel meer dan 3........
Ik weet het niet eens precies. Ik ga ze niet tellen, stel je voor, straks krijg ik een zenuwaanval als ik weet hoeveel het er precies zijn, hihi.....
Wat je laat zien, is allemaal even mooi, zo mooi dat ik bijna weer zin krijg in nog een project!

Fijne avond!
Inge

sylvia zei

hm, ik zeg maar niks........6 projecten......vermenigvuldig maar een paar keer met......??
herkenbaar,hoor!
jouw projecten zien er leuk uit, de huisjes van BD zijn heeeel erg leuk!!
en inderdaad, bij elke mood een ander project!!!

marijke zei

Wat een pietepeuterige steekjes heb je geborduurt, ooo zo mooi, wou dat mijn ogen ook nog zo mooi zouden willen borduren, hihi!
Ja, van projecten kan ik meepraten en heb geeneens borduurprojecten en toch liggen er hier wel uhhh 6, quiltprojecten.
Een leven is niet genoeg voor alles wat ik nog wil maken. Ik begin maar met wat af te maken, hihi.
Liefs Marijke

Jasmijn zei

Heerlijk toch al die werkjes.....en zo blijven we toch lekker bezig! Ik vind het ook heel leuk om borduren en quilten te combineren maar af en toe een echt borduurwerk is ook niet verkeerd. Mijn grootste probleem is waarschijnlijk straks een muur te vinden om alles op te hangen.
groetjes Jasmijn

Francien zei

Breek me de bek niet open Daan...mijn man zegt wel eens:" wil je dat allemaal nog in dit leven afkrijgen?!"..en dan probeer ik weer het oudste projectje op te pakken en af te maken...maar dan zie ik weer al die leuke blogs en de nieuwe patroontjes en stofjes en het "gefriemel"begint weer!! maar dat maakt onze hobby`s juist zo leuk om te doen.. en jij hebt daar prachtige projectjes gefotografeerd zeg...wat mooi dat huisje...en je kleine quiltjes...schitterend!!Ga maar lekker verder op je gemakkie...kunnen wij later van de mooie creaties die af zijn genieten....groetjes Francien.

Anoniem zei

Wow Danielle! Your cross stitch is so beautiful, love the Blackbird Designs pattern and now I LOVE linen, thanks to you! Have a lovely week, with Friendship, Ann

Yvonne zei

Op die manier hoef je je nooit te vervelen natuurlijk! Er ligt bij jou altijd wel iets leuks om aan te werken! De geborduurde huisjes zijn schattig.

Nelleke zei

Hallo Daniella heel herkenbaar wat je schrijft over meerdere projekten.Je huisjes zijn wel heel erg mooi.Groetjes Nelleke

tiny zei

Gelukkig, we zijn met meeerdere , als ik dat zo lees(lol)hoeven we ons niet schuldig te voelen. Je huisjes zijn prachtig.
Groetjes Tiny

Marieke zei

Wat een prachtige huisjes, inderdaad. En zie ik op de achtergrond daar vingerhoedjes?

Yvonne aka sommeke zei

Goeie vraag Daantje! De antwoorden zijn zo leuk om lezen. Ik ben niet de enige die met meerdere dingen bezig is, héhé! Diepe zucht van opluchting!

yvonne zei

Heerlijk al die projecten,oke soms te veel......
Nu mijn lappie weer beter is heb ik ook weer minder tijd om te quilten en borduren .
Ben alles kwijt ook de blog,s waar ik altijd ging kijken .
Die ben ik allemaal druk aan het zoeken ,maar ik probeer dan ook wat aan de hobby te doen.
Zoals bij jou kijken waar je mee bezig ben,het ziet er allemaal geweldig uit groetjes yvonne

Else zei

Nou wat gek Daan, dat heb ik nou nooit, meer dan 1 projekt tegelijk op tafel (lol) Of waren het er nou toch 11 OEPS! je huisjes zijn schitterend, kan ik er al in trekken? Fijne dag, knuffel Else

Miranda zei

Jij gaat lekker! Hier is het niet veel anders, alleen ziet het er veel chaotischer uit in het echt....een heuse rotzooi dus. Je vingerhoedjes zien er goed uit!knuffels

Hennie zei

Zes projecten daar kom ik ook makkelijk aan hoor, ik probeer er nu eerst wat af te ronden.
Geweldig toch zo'n hobby.
Fijne dag Hennie.

AnitaS zei

Heel herkenbaar hoor. Sommigen zijn denk ik blij als er maar 6 projecten liggen. Ik vind de huisjes prachtig. Veel plezier met al je projecten.

Anoniem zei

Mijn redding is dat ik niet zo goed kan borduren anders hadden die beeldschone huisjes ook bij mij als een projectje op de plank gelegen. Wat zijn ze mooi.

quiltvaria zei

Hoi Danielle,
Leuk zijn je huisjes geworden. Ga je ze in een quilt verwerken?
Je moet toch genoeg werk hebben liggen, ik word onrustig als alles klaar zou zijn en ik nergens aan zou kunnen werken.
groetjes Franny

Guusje, zei

Wat ben je veel leuke dingen aan het maken en heb je af. De huisjes zijn ook plaatjes. In ieder geval veel plezier met afmaken van alles.

Anneke van Diggelen zei

En ik maar denken dat ik met zoveel projecten te gelijk bezig ben!!! Maar jij kan er ook wat van zeg!!!
De huizen zijn schitterend om te zien!
Geniet maar lekker van je vele projecten, dat is een gevaar van onze hobby het is allemaal zo LEUK!!!!!!!!!!!!

Groetjes Anneke

Janine zei

Hoi Danielle,

Deze borduurtjes zien er echt fantastisch mooi uit.

groetjes janine

Terry zei

Lots of nice stitching . Enjoy your week.

Marjan zei

Prachtig Daniëlle, je borduurtjes! Nee joh, tellen doe ik al lang niet meer... Sterker nog: ik begin zonder nadenken gewoon weer aan iets nieuws, als het zo uitkomt! Al die verleidingen! Genieten hoor!
Groeten en een fijne avond,
Marjan

Quiltpassion.blogspot.com zei

Ook ik heb er meer dan zes liggen. Maar met borduren valt het gelukkig mee, daar heb ik weer meer WIMmetjes van liggen.
Wat een schattige huisjes zijn dat toch van Alma en Barb. Ook daar heb ik een paar WIMmetjes van.
Groetjes, Cisca

Karen zei

It is fun to have many things on the go at the same time. I love all your projects!

(Mama) Monique zei

Tja.. wat zal ik zeggen.. allemaal herkenbaar! ;o) Al die projecten.. Leuk natuurlijk, alleen jammer dat het bloggen er soms zo ook bij in schiet. Dat mis ik wel hoor!

Siobhán zei

Danielle, what beautiful work! I love your projects. I just finished up the pink house, too, and need to get back to my houses and onto the second row. I'm anxious to see what the next block will look like even though I'm still way behind on the house stitching! Your doll quilt is going to be wonderful, too. I think it's a normal state of chaos for a creative person to have at least a few (or ten or twenty...) projects on the go. At least we're never bored! ;)

Erna zei

Hoi bezige bij, ben verliefd op je huisjes en je quiltjes....
Liefs
Er

Chookyblue...... zei

I have way to many UFO's.......your's are lovely........

Anoniem zei

Iedereen is waarschijnlijk met meerdere projecten bezig, we laten ons ook nog verleiden via het web en de winkeltjes.Je huisjes van blackbird design zijn schitterend, zou ze ook graag maken maar weet niet waar en hoe ik de patroontjes kan aanschaffen.
Fijne avond en keep up the good work.
Martine

Sandra Henderson zei

I've enjoyed catching up on your blog. Your stitching is so very beautiful. I'm back online! Xo

Taryn zei

I love to have many projects going on and I really like the way you put it, "a project for every state of mind." When I see those pretty, whimisical houses I often think how I would love to live in one. I would choose the "farm house."

Related Posts with Thumbnails