Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

donderdag 7 april 2011

Boomgaard - Medallion rand 3 / Orchard

Eerst maar eens even beginnen om alle lezers te bedanken want deze keer lukt het niet om iedereen een persoonlijk mailtje te sturen en het lezen van blogs schiet er ook bij in. Want tja, voordat de nieuwe pup komt neem ik het er maar even van en ben veel weg hihi. Tuurlijk wordt er ook gewerkt aan de tuin, kijk maar, hier is de boomgaard! Je zag de peertjes groeien hihi! First of all I would like to start by thanking everyone of you because there was no time to personally thank each and everyone of you and reading your blogs will have to be done another time. Because well, I am on the road a lot before the new puppy arrives hihi. Of course I did some gardening, this is the orchard! You could see the little pears grow!
Jullie hadden ook nog foto's tegoed van mijn quiltvriendinnen die ook het medallionquiltje maken. Rand 3 is nu bij iedereen helemaal af, er wordt stevig doorgeprikt aan rand 4.
Deze is van Marja:
Deze is van Trudy:
Deze is van Agnes:
Deze is van Riny:
Deze is van Geertje:
Deze is van mij:
Mochten jullie benieuwd zijn naar de pup, hier is de link van de fokker. Het spul is nu bijna 4 weken oud! Morgen gaan wij 14 dagen met vakantie, nog even voorslapen zullen we maar zeggen hihi!! (Heren van het gilde: het huis blijft bewoont!!) Daarna nog een week om het huis puppy veilig te maken! In case you are wondering about the puppy, here is the breeder's link. The puppies are almost 4 weeks old now! We are going on holiday for 14 days, do some pre-sleeping so to speak hihi (Gents of the guild: the house remains occupied!!) Afterwards another week to make the house puppy-proof!
Mooie dagen allemaal! You all have a great time!
N.B.: "In My Garden" wordt als BOM door mij in opdracht van en met stofjes van Quilt it & Dotty gemaakt. Het patroon is van Hatched & Patched. "In My Garden" will be made by me as BOM commissioned by and made with fabrics from Quilt it & Dotty. The pattern is by Hatched & Patched.

35 opmerkingen:

Francien zei

Teneerste lekker genieten van de daagjes weg Daan...je kent het werk al wat een nieuwe pup met zich meebrengt...en je kunt er ook niet vanaf blijven als je ze zo ziet en wilt het natuurtlijk niet alleen laten dan...ben benieuwd hoor..en het lijkt of iedereen een beetje blogmoe is...er komen niet veel reacties en er wordt niet veel gepost...nou ja dat komt vanzelf goed denk ik maar...prachtige foto`s van de quilts...ze zien er allemaal prachtig uit...ik wacht even ook op jouw foto`s/berichtjes van jouw vorderingen van de IMG quilt...ben er nog niet aan begonnen..moet de stofjes nog bij elkaar sprokkelen....misschien wat voor de herfst...nu even kleine projectjes...dus Daan...veel plezier en mooi weer...volgende week is al ok met het weer als we de weervrouw/man mogen geloven...groetjes Francien.

Marijke zei

Wat verschillend zijn de quiltjes en allemaal iets eigens, super!
Oooo, je pup, wat een druppies, je zou er zo nog een nemen, hihi!
Veel plezier!
groetjes Marijke

Kom Achterom zei

Wat een heerlijke wolbaaltjes, ooh helemaal super!! Dat wordt echt genieten. en ik zie al dat jou pereboom al vruchten draagt hihiih. Wat is ie leuk zeg.
Ik wens je een heerlijke vakantie
fijne dag
Yolanda

Anoniem zei

Have a lovely holiday Dear Danielle, your Garden pears are beautiful! I can't wait until your puppy arrives...have a good holiday and get plenty of sleep! Love Ann xx

Annelies zei

Wat een leuke quiltjes ! Je krijgt zo zin ook een medallion te maken.
Geniet nog even van je vrijheid !

Rina zei

Wat een leuke quilt wordt dat met die boomgaard. Ik ga zo eerst even het patroon bekijken bij dorry. Leuk dat je het als voorbeeld voor de bom maakt
De medaillon quilts worden ook erg leuk. Vooral grappig om te zien wat een middenblok en kleuten doen.

yvonne zei

Wat een droppies!!!!

En jou tuin wordt ook super,wat kan jij mooi werken .

Een hele fijne vakantie en geniet van de rust Want die is dadelijk af gelopen hahaha

liefs yvonne

Willy zei

Het perenboompje draagt al behoorlijk vruchten. Mooie quiltoverzicht. Ik wens je een fijne vakantie en volop genieten.
Nu even kijken bij de pups, groetjes

Valspierssews zei

The medallion quilts are lovely. So detailed.

katrien zei

Hé leuk al die quiltjes.
Fijne vakantie.

Lida zei

OK, welke is van jou? Ze hebben allemaal hun eigen gekleurde halsband om en zo te zien zijn er een paar die zelfs al gaatjes in hun oren hebben! Wat een geweldig stel, snap wel dat je daar verliefd op ben geworden! Als je al die vulling ziet liggen, vraag je je wel af wat ze hebben gesloopt! Nu geniet van de vakantie en rust vooral goed uit, wordt een zware periode, maar leuk!! De tops zien er allemaal heel gaaf uit, jullie schieten al lekker op en ik vind de randen ook heel mooi geworden en zo leuk om te zien wie wat heeft gemaakt! Heel fijne tijd en veel plezier in en met de tuin! Knuffel
Lida

Else zei

Wat leuk om jullie quiltjes zo onder elkaar te zien, en dan ook nog een boomgaard je bent niet te stoppen! Hele fijne vakantie, ga nog fff genieten van je "vrijheid" en daarna ohhhhhhhhhh genieten van die kleine dreumes (lol) knuffels en liefs Else

Ageeth Dorsman zei

Danielle, wat worden de medaillon-
quiltjes prachtig! Gewoon van genoten!
Maar het allermeest heb ik genoten
van de foto's van de pups (heb er
echt even de tijd voor genomen)!
Groetjes van Ageeth

Mascha zei

Mooie quiltjes. Ik wens je een hele fijne vakantie. Geniet ervan.
Groetjes Mascha

Home and Lifestyle zei

Een hele fijne vakantie gewenst Daniëlle, geniet er maar lekker van!

Lieve groet, Ingrid

Quiltpassion.blogspot.com zei

Mooi, al die verschillende quiltjes, die van Geertje vind ik vooral mooi door het vrouwenfiguurtje en die van jou heeft een prachtige laatste rand tot nu toe! Het bloemenmandje heb ik al eerder bewonderd.
Veel plezier de komende veertien dagen!!!
Groetjes, Cisca

AnitaS zei

Wat zijn de medaillonquilts allemaal mooi geworden. Leuk dat ze alemaal anders zijn. Wat een leuk hondje krijg je. Fijne vakantie.

Anoniem zei

Wat een prachtige perenboom. Het wordt een geweldige tuin. Geniet lekker van 2 vrije weken. Daarna gaan wij genieten van jouw pupavontuur.

Yvonne zei

Wat een prachtige quiltjes! Allemaal verschillend maar stuk voor stuk juweeltjes hoor! Is Yvette al een beetje aan het idee van de nieuwe huisgenoot gewend? Ik hoop dat ze het leuk gaan hebben samen!
Hele fijne vakantie gewenst! Geniet er van!
groetjes, Yvonne

Guusje, zei

Hele fijne vakantie, geniet er maar lekker van en ja ik kan me voorstellen met zo'n nieuwe pup op komst dat je het er nog even lekker van neemt want straks is het natuurlijk veel thuis blijven. Mooie madaillions laat je zien het worden allemaal kunstwerken.

pauline zei

Wat zijn de quilt leuk!!!! Hetzelfde patroon, maar zo totaal anders. Een verrassende uitkomst.
Geniet maar lekker van jullie vakantie, het zal nog wel druk genoeg worden met de pup. Het zijn zulke scheetjes, daar kun ook nog niet eens boos op worden.
tot over twee weken,helemaal uitgerust en ontspannen!
Pauline

tiny zei

Geweldig mooie Medallion quilt komen er voorbij, wens je een fijne vakantie en ben heeeel benieuwd naar je pub ze zien er in ieder geval uit om zo mee te nemen.
Groetjes Tiny

josé zei

Ik heb de pups gezien wat een lieverds, en de quiltjes super allemaal anders.

Lekker nog even van je vrijheid genieten want die is een paar maanden voor bij. Dan word alles weer rustig.

Geniet van je vakantie op je huis word gepast dit is goed geregeld.


Liefs José Tot Ziens !!

Karen zei

What a beautiful orchard you have!

Marga (MarPie) zei

Wat mooi zijn de quilts in wording. Wat leuk om het filmpje van de puppy's te zien. Geniet van de "vrije" dagen.
Groetjes,
Marga♥

Anoniem zei

O wat leuk, een puppy - dat worden een paar slapeloze nachten, maar dat is het dubbel en dwars waard.
Geniet maar fijn van je tripje.
Groetjes, Tineke

Simone de Klerk zei

Ik ben te laat je een fijne vakantie te wensen, maar die zul je toch wel hebben ;o)
Wat is je perenboom mooi! Ik ben benieuwd naar het hele plaatje.
En wat een leuk vooruitzicht, een pup. Geniet nog even van de rust!

Miranda zei

Wat een show geef je ons weer met al die mooi lapjes....

Sue-Anne zei

I love your pears in the pear tree and the medallion quilts all look wonderful.

have a lovely holiday and can't wait to see pics of your new baby in a few weeks time.

Tony zei

Ha die Daan,
Het is toch een prachtig plaatje al die quilts van je vriendinnen en niet te vergeten die van jezelf, dat is ook een plaatje. En dan die peren ze zijn bijna (dus als je terug komt van vakantie) rijp om te plukken. Geniet lekker van je rust ja,ja even doen.
liefs xxx Tony

Yvonne aka sommeke zei

Ik had altijd al bewondering voor je, dat je iedere keer persoonlijk reageerde op een reactie! Kruipt tijd in, hé!
Ondertussen zeker al vertrokken op vakantie maar 'k wens je toch een fijne relaxerende tijd toe. En dan daarna lekker genieten van het puppeke!

Sandra Henderson zei

Hope you are having a great time! Love your pear tree! Gorgeous quilts!!! As usual, always so much beauty here on your blog. Xo

Elly (creatieveling Elly) zei

Geniet lekker van je vakantie. Want als dat monster al een paar dagen is heb je al weer vakantie nodig LOL.
Leuke al die verschillende quilts.
groetjes Elly

Siobhán zei

Beautiful work! What gorgeous quilts. Now I'm off to look at the breeder's link. I had a dream last night that I got two new puppies. I don't think the resident pup would appreciate any newbies coming along!

Heidi zei

Love your pear tree! The medallion quilts are looking gorgeous.

Hugs en groetjes ~
Heidi

Related Posts with Thumbnails