Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

dinsdag 8 december 2009

Lappenmand

Lieve lezers, hartelijk bedankt voor jullie lieve reacties en mails! Dear readers: thanks so much for your loving comments and mail! Dat doet mijn hart zo goed! It warms my heart! Och wat duiken we daar toch graag in: in een welgevulde lappenmand!! Wij quilters weten daar wel weg mee nietwaar! Er is alleen nog een andere lappenmand waar we liever helemaal niet induiken: die van de mankementen hihi. Voorlopig zit ik even in de laatste. De CTS operatie ging vlot, in de folder stond : uw hand kan behoorlijk pijnlijk zijn. Nou laat dat behoorlijk maar weg! Gompie, de pezen waren dusdanig aan de kant geschoven dat ze nu enorm protesteren zullen we maar zeggen! Ik tik nu met 1 hand, de rechter in mitella. Het komt, maar het duurt even hihi. Aan de sfeer in huis kan het herstel niet liggen: er staan en hangen allemaal gezellige spulletjes en quilts. Dit is er eentje die mij altijd weer laat lachen. Ohhh, how quilters love fabric strips instead of stripping the bed! At this moment I cannot do both hihi. The CTS operation went ok, the leaflet said: your hand can be quite painful. Well, leave out the word quite. Darn, the tendons were pushed to either sides and are protesting heavily! I am typing with 1 hand, my right arm in a sling. I am getting there, but it takes a while hihi. The recovery is not hindered by the atmosphere at home: there are nice things and quilts everewhere! This one always makes me laugh!
Zo, nu even een mooi boek opzoeken. Mooie dag vandaag!! Ok, I am going to look for a nice book. Have a nice day today!!

17 opmerkingen:

Lida zei

Hallo wijffie,
Hoop dat je de pijn met wat pijnstillers kan onderdrukken en je toch kunt genieten van een heerlijke dag! Lekker lui lezen en genieten van al die leuke dingen om je heen, want ik snap dat je van die quilt moet lachen, het is een schatje!! Maar je moet maar denken, het ergste is nu achter de rug en nu wordt het weer beter en straks kun je weer heerlijk quilten en knutselen!
Dus ondanks alles een fijne dag, knuffel
Lida

Met Naald en draad op Bonaire zei

diaseHa die Daan, lekker lezen dan maar! Heerlijk dat je je huis al zo gezellig gemaakt hebt. Sterkte en vanuit Bonaire een dikke knuffel, Marjan

Berna zei

Heel veel beterschap en geniet ook maar een beetje van verplicht rusten. Je hebt toch wel pijnstillers meegekregen?
Het quiltje is idd erg leuk.

Nelleke zei

hallo Daantje je bent er nu toch maar mooi vanaf en kunt nu lekker herstellen.Hoop ook dat je de pijn weg kunt nemen.Je quiltje is weer erg leuk.kalme dag gewenst van Nelleke

Letty zei

Veel sterkte en oei wat moeilijk, om niet te kunnen handwerken! Maar een boek lezen is ook heerlijk en internetten/bloggen kan ook met 1 hand ;-)

katrien zei

Heel leuk quiltje.
Veel beterschap hoor en niets forceren.

Miriam zei

I'm glad your operation went well.
I hope the pain is gone soon and you make a swift recovery.

I love the little quilt!

Take care

Tony zei

Ha die Danielle, hoop dat je een beetje geslapen hebt vannacht, je arm lekker op je kussentjes dan moet het haast wel lukken. Je kan nu lekker genieten van yvette wat ook heel gezellig is voor jullie beide. je hoort me nog wel.
XXXX Tony

Guute zei

Ai ai, dat klinkt hier niet zo best! 1 hand om te naaien is te weinig! Hopelijk geniet je van een heel vlug herstel!

carla e zei

carlienasHoy Daniëlle.
Heb je al afkick-verschijnselen naar je naald en draad?Nog even
volhouden dan mag je voor je andere hand.(grapje!)
Het beste ermee en voor straks slaap lekker.
Groeten Carla E.

Romelia's Cottage zei

Hoi Daniele,
Dat had ik ff gemist dat je onder het mes moest......
niet leuk natuurlijk, maar probeer ook maar even te genieten van de lappenmand waar je inzit. Ik hoop dat je lekker uitrust en snel weer opknapt!
gr. Wendy

josé zei

Lieve Daantje gelukkig de operatie is achter de rug, en nu maar rustig aan doen.

Ik hoop dat de pijn mee valt en dat je toch wat kun lezen. En weg kunt dromen met een mooi boek.


Het is gezellig om je heen, en dit quiltje daar word je vrolijk van. Een lieverd...Heel veel sterkte knuffel José

Francien zei

Zo Daan....dat heb je achter de rug moet je maar denken...tuurlijk doet het zeer...maar ik hoop dat het een beetje uit te houden is voor je..laat je lekker verwennen als dat mogelijk is en doe "kallum-an"...wat een leuke quilt is dat zeg...het zal heel gezellig bij je zijn...lekker lezen ofzo en projectjes uitzoeken voor als alles weer ok is...hou je taai!!
groetjes Francien.

broderie zei

thank you for joining my friends connect google. i hope you are better soon and welcome to embroidery.

quilting Jeannet zei

Hartstikke leuk quiltje Danielle, enne.....maandag verwachten ze sneeuw, dus zeer toepasselijk, jammer dat je nog geen sneeuwpop kan maken met je handje......gelukkig kan je muziek luisteren!

groetjes, Jeannet

Quilts - Desire and Design zei

Hoi Daan! Nou, je hebt wel een prachtig boke om je in te verdiepen. Is Yvete een beetje lief voor en sleurt ze je niet door de straat? Zp kom je wel eens aan die boeken toe he! Ik hoop dat de pijn een beetje te harden is en je gauw toch weer een klein beetje kan handwerken, maar misschien is dat een te voorbarige hoop? Veel sterkte gewenst vanuit het midden van het land en een dikke lebber van Flopke erbij! Froetjes, Marianna

Karen zei

The snowmen are so cute. Winter will be back around again soon and you can display this.

Related Posts with Thumbnails