Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

maandag 21 december 2009

Oefening baart ..... Practice makes .....

Nou, in mijn geval nog niets helaas. Afgelopen vrijdag naar de huisarts geweest want de hechtingen moesten eruit. Nadat de mooie knoopjes waren doorgeknipt ging de bovenste huidlaag gewoon weer open! Echte pech! Er is een kleine zwerm zwaluwstaarten aangelegd en een nieuwe pleister en nog maar een week nietsdoen. Nothing yet in may case. Last friday I went go my GP to get the stitches out. After the knots were cut the top skinlayer opened again! Tough luck! A new band-aid and another week of leisure. Bij gebrek aan nieuwe steekjes een foto van een Bobbin quiltje, het blijft een dotje om te zien! Due to the lack of new stitching a picture of a Bobbin quilt, it is still a cute one!

Tuurlijk viel er hier gister ook een stevig pak sneeuw. Yvette heeft er heel veel plezier aan beleefd en dook met haar soepele bruine lijf keer op keer in de sneeuw op zoek naar de sneeuwballen die DS gooide: ja hoor baas, hoe kan ik die nu apporteren!! Daarna is het heerlijk slapen geblazen!! We had quite a bit of snow yesterday. Yvette had lots of fun and with her flexible brown body she dived time and time again into the snow in search of the snowballs DS threw for her to fetch: sure, ok boss, but how am I suppose to fetch these!! Afterwards she had a long nap!!

Hele mooie dag vandaag!! Have a nice day today!!

20 opmerkingen:

conny ten berge zei

Wat een pech, weer een week "niks" doen.
Mooie foto's van Yvette, onze bruine weet ook van gekkigheid niet of hij links- of rechtsaf zal gaan in de sneeuw!

Guute zei

Dat is niet zo leuk als je niets mag doen. Je hebt een pracht van een hond. (zegt de hondenliefhebster die er zelf drie heeft)

Berna zei

Wat een pech dat het nog niet dicht is en je niks mag doen. De Bobbin sneeuwmannetjes zijn leuk en je hebt een mooie hond.

ria vogelzang zei

Dat is een tegenvaller. Dan nog maar een week voorzichtig doen en daarna ook nog oppassen, hoor. (Ik ben doktersassistente geweest; ook bij een plastisch chirurg....)Dus echt even uitkijken.
Je sneeuwmannetje is een schatje! En Yvette lijkt me een echte lieverd. Nu ben ik ook een echte hondenvriend.....
Groetjes en geniet maar van de sneeuw. En misschien nog wat leuke quiltboeken of -bladen?

Simone de Klerk zei

Dat is even schrikken )O: Het patroon van dat quiltje heb ik ook nog ergens liggen. Het is erg leuk geworden!
Heerlijk hé, de hond in de sneeuw. Alsof hun zintuigen nog sterker worden.
Fijne dag!

Jossie zei

Wat naar dat de wond zo slecht geneest. Beterschap! De sneeuw levert leuke plaatjes op. Grappig zoals dieren daarop reageren.

yvonne zei

Kijk echt uit met de wonden,maar mischien is er nog wat te lezen.
Ik kan me voor stellen dat het niet mee valt .
Leuk hé de honden in de sneeuw,wij hebben er ook twee en die staan te pieppen als muizen om naar buiten te gaan veel sterkte yvonne

Lida zei

Ook al zo'n leuke quilt, volgens mij heb jij een voorraad quilts voor iedere dag van het jaar! Jammer dat je huid niet goed genezen is en je dus nog wat langer geduld moet hebben. Maar doe het nog maar even lekker rustig aan! Heerlijk die Yvette in de sneeuw, prachtige foto's! Fijne dag, groetjes
Lida

Elly (creatieveling Elly) zei

Jeetje wat balen dat het weer openging. Probeer eens arnica druppels te slikken. Nog beter is dat om voor de operatie te doen, maar toen kon ik het niet bedenken, sorry.
En wat een prachtfoto's van Yvette.
Sterkte met je hand. Dus nu alleen maar even lekker struinen op het internet en heel veel nieuwe ideeën opdoen.
groetjes Elly

Nelleke zei

hallo Daantje wat een pech voor je maar houd de moed er maar in.Prachtige knots van een hond heb je en je quiltje is ook weer erg leuk.groetjes van Nelleke

Klaske zei

Hé wat een pech, beterschap met je hand!

Yvonne aka sommeke zei

Uûûûûrgh, ik zag het zo gebeuren en voelde bijna letterlijk met je mee! Sterkte weer met dat lastige uitstel!
Lief quiltje en in Yvette zou ik zo willen bijten (chocola!!!)

Katrien zei

Wat sneu voor je dat de wonde weer openging.hopelijk ga je er nu vanaf zijn,dus rustig aan hé.
Leuk quiltje.

Annelies.H zei

Dat is echt pech, zeker zo vlak voor de kerst.Hopelijk gaat het snel weer beter met je.
Maar je quilt met de sneeuwpoppen is erg mooi en ziet er gezellig uit.

Ik wens je een goed herstel en Sfeervolle Kerstdagen.

Warme groet van Annelies.H.

jeannet zei

Wat een leuk quiltje zo met de "frostys" zul je oppassen dat ze niet naar buiten gaan ? hangen ze stevig aan de muur....

groetjes, Jeannet

Liezbeth zei

Jammer Danielle, dat je nog een weekje rustig aan moet doen, laat je maar lekker verwennen door je 2 mannen en geniet van het winterwonderland buiten met Yvette,
Liezbeth

Craftluver zei

Och wat is Yvette toch een lieve lab! Hier vandaag ook dikke sneeuwpret met onze neef van 12! Die hebben elkaar lekker moe gemaakt! Schattig quiltje weer! Sterkte met je hand, dikke pech zeg! Nog steeds geen steekjes dus!

Inge Slaats zei

Dat is pech hebben, Daniëlle en dan weer een week niets doen, echt niet leuk hoor.
Wat wel leuk is, is jouw hond. Wat een gaaf beest!

En dan van mij voor jou: hele fijne kerstdagen, een supergezellige jaarwisseling en een heel vrolijk, gezond en kreatief 2010!

Groetjes,
Inge

Monique zei

Balen van je hechtingen zeg. Hoop dat die zwaluwtjes nu goed hun best gaan doen en snel zorgen voor een goed herstel.

En wat een mooie foto van Yvette, vooral de tweede spreekt me erg aan. Kan me voorstellen dat je helemaal verknocht aan haar bent.

Doe je wel rustig aan met de kerst? Geniet er van!

Jantine zei

Wat jammer van je hechtingen. Het is zo frustrerend als je lekker de tijd hebt en dingen wilt doen dat het dan niet lukt... Ik hoop dat je toch van je kerstdagen kunt genieten!

Related Posts with Thumbnails