Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

maandag 26 april 2010

Besmettelijk

Soms is het leven helemaal niet ingewikkeld! Je gaat op visite bij een vriendinquilter, neemt je werkje mee en hopla!! Voor ze het weet is ze ook besmet en klinkt het van: joh, dit is echt leuk om te doen, daar ga ik er meer van maken!! Kijk, dat is nou hoe het werkt, niets ingewikkelds aan! Gisteren ging Anita dus overstag voor de hexjes, ze had er prachtige stof voor in huis en we hebben lekker in de tuin zitten prikken. Onze mannen amuseerden zich ook prima, later op de middag een wandeling over de pier bij Wijk aan Zee gemaakt, nog een klein steekje gedaan, genoten van een heerlijke maaltijd door Fred en Anita verzorgd en om 22.00 uur waren we weer thuis! Snel dat de tijd dan gaat!! Fred maakte de foto's en Anita mailde ze vanochtend naar mij. Wie weet is er een lid voor de One Flower Wednesday bijgekomen. De lijst groeit gestaag door en het is toch niet moeilijk om 1 bloem per week te maken en minstens 1 keer per maand de bloemen te laten zien op je blog?! Wie doet er dus nog meer mee??
Sometimes life isn't complicated at all! You visit a quilter/friend, take long your project and yeap!! Before she knows it she is infected and you'll hear: hey, this is real nice, I am going to make more of those!! See, that's how it works, nothing complicated there! Yesterday Anita fell for the hexagons, she took some lovely fabrics and we did some stitching in the garden. Our husbands had a good time also, lateron we took a walk on the pier at Wijk aan Zee, bit of stitchting afterwards, enjoyed a lovely meal prepared by Fred and Anita and at 22.00 hrs we arrived home! How time really flies!! Fred made the pictures and Anita mailed them this morning. Perhaps I enlisted another member for the One Flower Wednesday. The list of participants is growing and it is not that hard to make 1 flower a week and show your flowers at least once a month on your blog?! So who will join us??
In de tuin gaat het heel hard, beetje zon, gietertje water en voor je het weet gaat de Rhodondendron open: Things are growing fast in our garden, bit of sunshine, bit of tapwater (no rain for 3 weeks yet) and before you know it the rhodondendron opens up:
Mooie dag verder! Have a nice day!

35 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Wat zitten jullie daar lekker...koffie erbij, heerlijk babbelen en ook nog creatief zijn! Kan me voorstellen dat dat heel gezellig is!!

Nog een fijne dag! Lieve groet, Ingrid

Elly (creatieveling Elly) zei

Gezellig hoor zo'n dagje. Ik heb wel alle ingrediënten in huis voor de hexagon, maar ben nog niet besmet, maar wat niet is kan natuurlijk nog komen. Dus wie weet. Morgen ontmoet ik Anita bij de workshop van McKenna Ryan.
groetjes Elly

katrien zei

Dit is echt wel besmettelijk voor sommigen hé.Heb hier ook nog een project liggen die al heel lang in een doos zit.2000 hexjes die aan elkaar moeten worden gezet.

bep zei

Hoi Danielle wat gezellig zitten jullie daar,ik doe ook mee met de hexagonnenbloemen ,ben inmiddels ook al verslaafd ,groetjes Bep

Rina zei

Gezellig zo samen quilten en dan ook nog van die leuke hexagon bloemen. Hier liggen er ook nog een aantal te wachten om tot quilt gemaakt te worden.

Anne zei

Gezellige boel hoor en zoooo besmettelijk! Ik join the club ook al hoor, tot woensdag!

Quiltpassion.blogspot.com zei

Wat een gezellige en ook nog productieve dag was dat! Ik ben het ook nog steeds van plan,(de hexjes) maar heb nog niet de tijd gevonden om te beginnen, maar wie weet?!
Groetjes, Cisca

Dorine zei

Gezellig dagje uit zo en nog een steekje ook.
Ga zo door!!

Berna zei

Dat klinkt als een hele goeie zondagbesteding. Lekker prikken en nog uitwaaien aan het strand ook. Goed gedaan. Ook die besmetting heb je goed gedaan.
Ik doe niet mee met de bloemenwoensdag. Heb niks met hexjes :(

Francien zei

Zooo Daan...goed gedaan...weer een "verslaafde"erbij..als je ooit hexies gemaakt hebt kom je er niet meer vanaf denk ik...ik niet in iedergeval...ben weer een kleine muurquilt aan het maken ermee..je kunt ze echt haast overal maken...leuke dag geweest zo te zien wat een leuke foto,s...heeft Anita ook een blog?..kunnen we de vorderingen misschien daar wel eens zien..groetjes Francien.

Erna zei

Heb ook al zo'n gezellig verhaal bij Anita gelezen. Jullie hebben het echt gezellig gehad. Groetjes, Erna

Guusje, zei

Het ziet er erg gezellig uit en wat leuk dat jullie aan het hexen zijn. Ik heb het ook liggen om van de zomer erbij te gaan doen of ik elke woensdag meedoe weet ik nog niet maar ik ga er wel verder mee.

Sylvia zei

Fijn zo een gezellig dagje. Ook nog creatief bezig, niet gek hoor.
Ik ben niet zò gek op de hexagon, maar je weet nooit. Maar het resultaat vind ik altijd verbluffend, dus lekker doorgaan jullie!
Gr.Sylvia.

Sandra Henderson zei

Beautiful flower! so many blooms inside of a bloom. We have them here in US. The N.Carolina varieties are huge around BILTMORE estate in Asheville, NC.
I'm glad you are enjoying the flowers also, I find I'm addicted! Now I'm beginning my Dear Jane journey...
Such a lovely time with your friend and a special day you had!

Anita deR zei

iI ga dadelijk nog wat stof snijden voor de hexjes, lekker voor morgen in de trein. Dikke knuffel XXX Anita

conny's quilts en creaties zei

Mooi verhaal Daniëlle! Jullie hebben een leuke dag gehad!

Simone de Klerk zei

Ik doe sinds vandaag ook mee aan de hexagons! Ik ben dus ook besmet, door een quilt die ik 'moest' maken met toegestuurde hexagon bloemen. Heerlijk rustgevend werk!

quilting Jeannet zei

Altijd leuk dit soort uitjes, enne, je kan er nog bij "werken"ook....wat zal je opschieten met de hexjes...

groetjes, tot woensdag,jeannet

josé zei

Zou je die verslaving ook kunnen overbrengen op mij,ik ben hier nog nooit aan verslaafd geweest. Van plastic vorig jaar uit Frankrijk mee gebracht.

Maar nog nooit gebruikt.

Zou ik toch ook overstag gaan.

els zei

Ziet er gezellig uit hoor Danielle, heb nog niet met hexagonnetjes gewerkt, dat wordt dan een volgende cursus denk ik,groetjes van Els.

Karen zei

What a lovely way to infect others, with beautiful hexagon flowers!

Lida zei

Ja zo simpel kan het zijn, maar ik pas nog even, ben zo druk met andere dingen, maar moet zeggen dat het wel heel verleidelijk is! Zag er in ieder geval heel gezellig uit! Groetjes,
Lida

Marijke zei

Wat een heerlijk verhaal, er kunnen nog veel meer mensen gaan genieten van onze heerlijke hobby.
Allemaal een hele fijne zonnige dag!
Groeten Marijke

Guute zei

Leuke en gezellige dag. En super als de mannen zich ook amuseren!

Miriam zei

The colour of your rhododendron is beautiful!
Sounds like you and Anita had a lovely day stitching in the garden.
I saw Cathi's hexagon flowers too and I am almost ready to join you. :)

wilmakuin zei

hahaha.... geweldige hobby hebben wij toch??!!
Zo lekker besmettelijk....
:o)

Anja.M zei

Het is een heerlijk ontspannend werkje om te doen hexagonnetjes maken.
Je hoeft er niet bij na te denken.
Zelf ben ik ook verslaafd.

Yvonne aka sommeke zei

Haaa heerlijk, het hexagonitis-virus breidt uit!
Goe gedaan Danielle!

Cathi zei

The flower is gorgeous!! Such a rich colour!
And, of course, the hexagons are wonderful! :-)

Yvonne zei

Wat heerlijk hé? Samen met lapjes bezig zijn en onderwijl lekker keuvelen. Dat zijn de dagen met een gouden randje!
groetjes, Yvonne

inge zei

wat leuk dat er weer iemand 'besmet' is!

Jossie zei

Gezellig zo'n dagje op visite en toch werken. Ik was verleden jaar besmet. Misschien moet toch ik de hexjes maar weer eens oppakken.

jean zei

Great to hear you are infecting your friends with your addiction.lol
Lovely post

Valentina zei

Oh, Daantje, wat een gezelligheid! En wat een lieve bloemetjes!
:)

Anoniem zei

How I LOVE those hexies, and your way of setting them in diamonds is absolutely perfect ! Don't change anything, it's so particular with your use of bright solids!
THANKS a bunch for that pincushio tutorial ;>)

XOXOXOXOXOXOXOX
NADINE

Related Posts with Thumbnails