Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

zaterdag 26 juni 2010

Geboren! - Born!

Met een beetje van mezelf en een heleboel van Else is gisteren te Schiedam geboren: Cornelis, roepnaam Cees, gewicht 164 gram (zonder bel). Kijkt hij niet monter de wereld in? Begin april was ik een dagje bij Else geweest en ging ik aan het einde van de dag naar huis met een zakje berenonderdelen, wat een wereld ging er toen voor mij open. Splitpennen, keertang, tangetjes, het had wel iets weg van een bevalling moet ik zeggen, maar dan wel een moeilijke pfffff en maar zuchten joh. Vanochtend moest er nog 1 been in elkaar gezet worden want tja, op 1 been kan een beer niet lopen nietwaar?! Else bracht het nodige materiaal mee en ja hoor, geboren dus! With a bit of me and a lot of Else yesterday was born at Schiedam: Cornelis, nickname Cees, weighing 165 gram (without the bell). Doesn't he look cheerful? Early April I spent a day with Else and at the end I went home with a bag of bear parts, a whole new world was opened. Cotter pins, pliers, it look a lot like a delivery, but a difficult one pffff, I kept sighing hihi. Had to make 1 more leg this morning, because a bear needs 2, right?! Else brought the materials needed and behold, born!
Ze bracht zelfs nog lieve kadootjes mee, een schrijfboekje en een schattig lapje! She even brought along nice presents, a note pad and a lovely fabric!
Yvette had het prima naar haar zin, zeker tegen fruittijd want ze is dol op fruit!! Yvette had a great time, especially with the fruit, she adores fruit!!
Lieve Else, het was een super gezellige dag, nog bedankt!! Dear Else, I had a great day, thanks again!! Er moet gewoon een vriendinnetje voor Cees bijkomen, want zeg nou zelf, een beer in zijn eentje hihi! Cees needs a girl friend, because well, a lonesome bear hihi!
Tijdens onze vakantie in Frankrijk werd de 8e editie van Rendez-Vous aux Jardins gehouden. Laat er nou net in de buurt waar wij zaten een tuin zijn die meedeed!! Bij Mane- Salagon kon je een bezoek brengen aan een kloostertuin, volgens DH open op 4, 5 en 6 juni. Wij ernaartoe, bleek het alleen op 5 en 6 juni te zijn, je hebt dan gratis toegang enz. Maar toen ik deze mannen aan het werk zag op een enorm veld en alle andere voorbereidingen voor de ontvangst van een massa mensen zijn wij maar gewoon na het kopen van een kaartje naar binnen gegaan. During our holiday in France the 8th edition of Rendez-Vous aux Jardins was held. There happened to be a garden near our campsite who participated!! At Mane - Salagon you could visit a monastery, open at 4, 5 and 6 June according to DH. Upon arrival we found out that it was only open on 5 and 6 June, free admittance etc. But when I saw these men working a huge field and all the other preparations for the expected crowd with just bought a ticket.
Het was heerlijk rustig! Hebben op ons gemak genoten van het kwaakconcert van wel 50 grote kikkers, de bloemetjes en de bijtjes. It was delightful peace and quiet! We enjoyed a croak concert by at least 50 large frogs, the flower and the bees.
Dit is de toegangsdeur van de kerk, door heel veel mensen in de loop der jaren geopend, als die deur kon vertellen! This is the monastery's door, opened by lots of people during the years, if this door could only talk!
Als je Yvette heet ben je na zo'n dag wel een beetje moe maar nog lang niet bruin genoeg, heerlijk die zon!! When you are called Yvette you are a bit tired after such a visit but definitely not enough tan, love the sun!!
Mooi weekend allemaal! Have a great weekend!

38 opmerkingen:

Janine zei

Wat een schatje zeg en hij kijkt zo lief. Wordt hij ook nog aangekleed? groetjes janine

Elly (creatieveling Elly) zei

Wat een enige beer. En daar moet zeker een vriendinnetje bijkomen. Dat komt weinig voor dat honden gek zijn op fruit. Ik kan mij wel bij mijn ouders thuis herinneren, die at de spercibonen van de struik.
fijne dag.
groetjes Elly

Karen zei

I have never made a bear. You did well with making yours.

marijke zei

Lief beertje is het geworden.
En ja onze Beer eet ook fruit en komkommer.
Fijn zonnig weekend, groetjes Marijke

Lida zei

Schattige beer! Goed idee zeg, heb nog twee pakketjes en je moet ze met de hand naaien! Weer een bezigheid! Maar die van jou is inderdaad heel goed gelukt en een zusje voor Cees is echt geen overbodige luxe! Yvette zal wel aardig liggen te hijgen met die plotselinge hitte, maar zo lekker dutten in de zon, wat een hondeleven! Heel fijn weekend en bedankt voor het opporren!! Groetjes
Lida

Cathi zei

We have a kit to make a bear and, although I have been somewhat nervous about starting it, seeing yours makes me inclined to make it as soon as a couple of other things are finished.
Your new bear is fabulous!

katrien zei

Wat een schattig beertje.

Simone de Klerk zei

Prachtige foto's! Wat een geluk dat jullie net daar waren.
Het beertje is een schatje (O:

Marion zei

Wat een prachtig beertje is dat! Hoewel hij het bij jou natuurlijk hartstikke goed heeft, zou ik toch gaan zorgen voor een vriendinnetje. Is toch gezelliger.

Marjan zei

O, Daniëlle, wat een schát van een beer... Prachtige foto's laat je zien uit Frankrijk. Lijkt me fantastisch, zo'n kikkerconcert!
En leuk hè, zo'n hond die fruit eet... Yvette is een prachthond! Bíjna net zo leuk als onze Floris, een 5 jaar oude Heidewachtel (die óók gek op fruit is!).
Fijn weekend en groetjes,
Marjan

Guusje, zei

Gefeliciteerd met de geboorte van Cornelis het is een schatje geworden en idd alleen is maar alleen. En wat een prachtige foto's laat je ons zien.

Een heel fijn en zonnig weekeinde.

Francien zei

Oh wat leuk Daan...volgens mij is hij heerlijk zacht...gauw een tweede maken...leuk!!...en wat een prachtfotos laat je zien...mooi dat jullie daar waren ...
Ons Meisje eet ook fruit...peren alleen geschild en kersen geloof het of niet...gaat natuurlijk met een heleboel rommel samen...steeltjes eraf..pitjes eruit en een heleboel vlekken en heeft daarna een "blauwe "smoel wat heel moeilijk af te wassen is...ze vindt ze heerlijk!!nou ja...ze zijn er maar kort dus ik heb het er wel voor over..
Fijn dat je berichtjes er weer zijn en een heel mooi zonnig weekend....groetjes Francien.

Quiltpassion.blogspot.com zei

Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van Cees. Na zo'n zware bevalling heb je toch maar wat, wat een beeldje!!! Ik heb ook al bij Else zitten kwijlen. Ik zal eens bij die arme Lida informeren waar ze die pakketjes vandaan heeft, want ik ben ook al een tijdje van plan er één te maken. Maar dan moet het ook wel zo'n leuke zijn met zo'n schattig koppie.
Wat schitterend is Zuid-Frankrijk toch, als ik die mooie foto's zie, gaat mijn hart weer open.
Die Yvette, leuk dat ze fruit lust en ze deed het zeker goed, met een franse naam in Frankrijk?!
Fijn weekend, Cisca

Home and Lifestyle zei

En nu beschuit met muisjes...dat hoort natuurlijk wel bij de geboorte van zo'n mooi ventje! Wat kijkt hij vriendelijk...is misschien niet het makkelijkste, om een beer vriendelijk uit zijn ogen te laten kijken! Daar zul je toch de juiste (beval- hi hi)techniek voor moeten hebben!

Een fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

Anoniem zei

Oh en ik had m al Cor genoemd! Maar goed Cees heeft het naar zijn zin zo te lezen, en die vriendin gaat er zeker komen als het aan mij ligt (lol) Het was SUPER gezellie, bedankt voor de gezelligheid en het mooie kussen. Een echt Daan Pullekie, fijn zonnig weekend, liefs Else

Marie-Anne-José zei

Wat is dat een lief beertje. Nu je eenmaal weet hoe het allemaal gaat is het toch een makkie om er een vriendinnetje bij de maken. Ziet wel heel gezellig uit een tweetal.

Onze honden krijgen niet zo gauw fruit, maar een stukje appel hebben ze ook erg graag. Trouwens ik denk dat die van ons gewoon alles eten wat we ze aanbieden. Voor eten doen ze alles!
Nog een fijn weekend en groetjes van Marianne

Yvonne zei

Wat een schatje is Cees geworden. Doet me denken aan mijn schoonzoon, die heet ook Cees en is ook een 'beer' van een vent!
Leuk dat je ons deelgenoot hebt gemaakt van een stukje van je vakantie!

Craftluver zei

Hoi Daantje! Wat een lieve beer! Ja, die moet een zusje krijgen! En wat zie ik snoept Yvette ook al zoveel fruit....Flopke vanavond ook al, die zat werkelijk te bedelen op een hapje lekkers! Aardbeien, appels, peren, noem het maar op! Zalig vind ze alles! Wat een prachtig klooster was dat zeg! En dat jullie Yvette mee kunnen nemen naar al die uit stapjes....moet ik hier niet mee aan komen! We gaan dan ook maar niet weg dit jaar! Kan ik lekker bij mijn meissie blijven! Goed weekend!

tiny zei

Gefeliciteerd en alles zit er op en aan. Nu nog aan de slag want het is nu wel mooi weer, maar straks krijgt hij het koud. Dus een broek en trui is welkom.
Mooie foto's uit Frankrijk en die deur vind ik schitterend je zou er haast een quiltpatroon van kunnen maken met die rondingen
Fijn weekend.

josé zei

Wat een super leuke foto's, en heerlijk een vriendje er bij wat een schatje. Er komt ook nog wel een vriendinnetje voor deze leuk kerel. Enig om deze leuke beer te kunnen maken.

Heerlijke vakantie foto's wat zul je genoten hebben !!

Miriam zei

Your bear is so tiny!!! Cees is gorgeous! You are very clever!!! I can't wait to see his girlfriend!

Lovely photographs from your holiday in France.

bep zei

Een eigenwijs ventje geworden ,hij kijkt heel parmantig in het rond,vast een gezellig dagje geweest met zijn tweetjes,groetjes Bep

els zei

Wat een schattige beer, ook weer leuk om te doen natuurlijk, wat leuk dat jullie hond aardbeien eet, die van ons lust gekookte boontjes. groetjes, Els

RG zei

Oh Danielle, I love your beautiful bear!! he does need a friend ;)

Thankyou for sharing some of your holiday and your dear doggie and yes that wonderful old door.

hugs
Robyn xx

Erna zei

Lief!!!! En bedankt voor de mooie foto's.
Liefs
Erna

Anneke van Diggelen zei

Van Harte gefeliciteerd met de geboorte van Cees, het is een schatje om te zien.Ik wil geloven dat het een zware bevalling is geweest!!! Ik moet er zelf niet aan denken om het te maken.Als je weer een beetje bij gekomen bent van de bevalling ga je toch wel weer denken aan gezins uitbreiding??? Anders is Cees zo alleen!

Wat bijzonder dat je die kikker zo op het blad van de waterlelie aan trof.Mooie omgeving om te zien zeg!! En dan de heerlijke rust uitstraling van je hond heerlijk om te zien.

Fijn weekend verder groetjes Anneke

Jossie zei

Gefeliciteerd Daan met deze prachtige pleegzoon! Het is een schatje. Als nakomertje zou het inderdaad leuk zijn als hij er een zusje bij krijgt.
Mooie tuin hebben jullie in F. bezocht. Wat een geluk dat jullie toch binnen mochten. Zo heerlijk rustig.

Juicybear zei

Gefeliciteerd met je beertje, hij is een schatje hoor.
Groetjes Anneke ^..^

ria vogelzang zei

Schattig dat beertje! En wat een mooie foto's!!

Anoniem zei

Ik ben als een blok gevallen voor beer Cees!. Fijn dat je weer terug bent van vakantie, ik lees altijd met plezier jouw blog.

Letty zei

Wat een schatje is Cees!

Saskia zei

Ach, wat een leuk lid van de familie! het zal wel een gepruts zijn geweest. En je hebt yvette netjes opgevoed hoor!, zo van een vork eten. Het monster van mij vangt de druiven uit de lucht, maar lust ook graag banaan en zeer,zeer graag een appeltje. Ligt vast aan het labrador gen..

Erna zei

Wat een leuke beer heb je gemaakt. Volgen er nu nog meer? Ik houd je weblog in de gaten. Mij Puck vind aardbeiden ook lekker en mij Bobby is meer van de meloen. Prachtige foto's laat je zien. Jullie zullen zeker genoten hebben. Groetjes, Erna

Anoniem zei

Ik las het al bij Else wat een schat van een beer!
Die moet wel een vriendinnetje hebben hoor!
Leuke foto's van je vakantie, waar zat je ongeveer?

Karen zei

Such a sweet Teddy Bear! He does need a friend.

Sue-Anne zei

Your little bear is beautiful. He has such a gorgeous face and I think you should definately make him a friend! You are so clever!!

Anita deR zei

Wat een lieverdje is het geworden. Je bevalling is toch maar goed gelukt. En nu genieten.

martine zei

Wat is je beer lief geworden.
Heerlijk om daar prive les in te krijgen.

Related Posts with Thumbnails