Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

donderdag 5 november 2009

Bee

Gisteren toen ik met vriendinnen A en T naar de Bee in Brielle ging was het echt herfstweer! Net aangekomen in Brielle werden we verwelkomd met een heuse hagelbui.
Binnen bij 't Quiltgebeuren was er een kopje koffie en hebben we een werkje uit de tas te voorschijn gehaald om tussen het kletsen door nog een steekje te prikken. Tijdens de show-and-tell werden er weer hele mooie quilts te voorschijn gehaald:
Agnes had een top machinaal door Janine laten quilten, heel erg mooi geworden, dat kun je wel aan Agnes overlaten hoor, mooie stofcombinaties:
Deze is, ook door Agnes, helemaal met de hand gemaakt, het was een hoop werk want het koord dat om de daken van de kerktorens zitten ligt op de quilt en is met een ander draadje vastgezet. Een hele mooie kleurkeuze vond iedereen!!:
Hilly heeft een kerstloper gemaakt naar een patroon van 't Quiltgebeuren. Wanneer je dit patroon met andere stofjes maakt in b.v. een voorjaarskleur is het ook gaaf:
Carla was al een hele poos tussendoor bezig (in de caravan geloof ik) aan deze top, een plaatje:
Maud had o.a. een hexagontop meegenomen gemaakt van allerlei restjes van restjes, ze maakt de hexagonnen zonder kartonnetje dames, gaaf toch:
En natuurlijk ging mijn AFFO mee, vriendinnen A en T hadden ook hun vuurtorenquiltje meegenomen en zo kun je zien dat ze er alle3 toch anders uitzien: zonsopkomst, overdag, en zonsondergang hihi. Tja, de dames hadden ze allang af, ik was de laatste en voordat er een volgend weekend voor de deur staat moest en zou deze afkomen. Gelukt dus:
De bovenste is van Agnes, de tweede van Trudy en de onderste is dus van mij!
Kijken jullie ook nog even bij Jose, die heeft een gezellige lunchfoto van gistermiddag!!
Mooie dag verder!

11 opmerkingen:

Nelleke zei

hallo Daantje wat is dat toch leuk om mee te kijken wat andere quiltsters maken,je staat er af en toe gewoon versteld van wat mensen toch mooie dingen kunnen maken ikzelf kan dat zeer waarderen.groetjes en een fijne dag van Nelleke

katrien zei

Mooie werken waren er te zien op jullie bee,zalig hé.

quilting Jeannet zei

Het was weer een inspirerende ochtend Danielle, ik heb was gemist, die Agnes vind ik toch zo,n enorme kanjer! daar heb ik diep respect voor.

groetjes, Jeannet

Lida zei

Leuke quilts en wat een prachtige top, je hebt het duidelijk weer naar je zin gehad! Nog een fijne dag en groetjes
Lida

Mascha zei

Mooie projecten. Ben blij dat je er foto's van gemaakt hebt. Kunnen we lekker meegenieten.
Groetjes Mascha

Annelies zei

Wat mooi om al die quilts te zien.
Leuk die drie verschillende vuurtorens. Wat kan een verschil in stof toch een andere quilt geven !

josé zei

Hi hi ik heb deze er niet opgezet. Ik had prachtig foto's van Jenny door gestuurd gekregen.
Maar dacht dat laat ik aan Daantje over.

Wat was het gezellig gisteren. Zijn de bloementjes van het leven.

Maar toen ik thuis kwam had ik water overlast.
Beneden en later toen het mannetje thuis kwam. Riep Dochter van boven kom eens kijken. Was mijn halve slaapkamer drijfnat. Liep ik te soppen op de vloer bedekking.

Dus je weet wat er bij gebeurt vandaag puin ruimen.
Niks Lierskant oefenen. Schuif ik maar op.

Ik hoop dat het toch nog goed komt voor volgende week Donderdag de volgende les.

Inge Slaats zei

Hé Daniëlle, wat laat je een mooie quilts zien! Die vuurtorens vind ik ook schitterend. Ik kan me voorstellen dat jullie het reuze gezellig gehad hebben. Ik zal eens bij José gaan kijken, ben benieuwd naar de lunchfoto!

Groetjes,
Inge

Berna zei

Wat een mooie werkstukken zijn er weer gemaakt! Gezellig hoor zo'n bee.

Tony zei

hallo Daantje, wat zijn het weer een mooie plaatjes die quilts van je, ik ben er jaloers op wat jullie allemaal voor mooie dingen maken. Leuke foto vanuit Brielle
groetjes en een aai voor Yvette

Kieny The Dutchlady zei

Bedankt voor het laten zien van een paar prachtige quilts. Leuk ook om te zien hoe verschillend die vuurtorens zijn; allemaal even mooi!

Related Posts with Thumbnails