Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

vrijdag 6 november 2009

Hexagons en Yvette

Gister naar mijn moeder in Wageningen geweest. Vorige keer toen ik er was had ik een foto op mijn blog gezet van haar woonkamer waar Yvette op de broodjes paste. Op haar salontafel zag je nog net een puntje van een hexagon kleedje en er waren quilters die het hele quiltje wel wilden zien, nou, op veler verzoek, hier is tie dan:
lief toch!! Morgen heb ik nog een ander hexagonquiltje van haar te showen.
Tja en zo heel af en toe moet een mens zijn huis eens kuisen nietwaar! Yvette heeft nog steeds geen hechte vriendschap met de stofzuiger dus DS liet haar uit en ik slingerde het rode gevaarte door de benedenverdieping. Het was ook tijd om de bedovertrek van Yvette haar bed te wassen, dit tot groot ongenoegen van mevrouwtje: ja maar baas!!! Wat heb je nu gedaan!! Ik wil slapen, gewoon slapen, maar dan wel op mijn bed!!! Wat zeg je, kan dat niet, nou, dan moet het maar zo!!
Het is toch geen gezicht, bovenop het binnenbed met die grote chocolade kop en snurken!!!! Er ging een heel bos omver hihihi. Er is dan ook geen blijere hond te vinden dan Yvette wanneer de overtrek weer heerlijk fris gewassen beneden komt. Er worden eerst een aantal rondjes op het bed gelopen, vervolgens ploft ze met haar volle 35 kg op haar bed en er volgt een lange en hele diepe zucht: Zooo, hehe, eindelijk!!
Morgen is het klosjesdag, daar moet ik nog even een foto voor maken. Allemaal een mooie dag vandaag!

8 opmerkingen:

lut zei

Ik hoop voor Yvette dat de overtrek vlug droog is. Kan je weer met een gerust hart slapen :-)
Fijn weekend!

katrien zei

Leuke hexagonnenquilt.

Else zei

Mooi hexjes quilt. En hoe kan je dat nou doen, Yvette haar bed wassen!(lol) Fijne middag, Else

Tot morgen, ik ben niet zo nieuwsgierig hoor!

Mascha zei

Mooi hexagonnenquilt. En wat een leuk verhaal van Yvette. Ze is dan ook erg lief zo op de foto.
Groetjes Mascha

quilting Jeannet zei

Wat geweldig leuk Danielle dat je moeder ook quilt, het lijkt me zo leuk om zo,n hobby min of meer samen te delen. Ik heb het een beetje met mijn moeder, zij borduurt. Ik vind deze hexagon heel erg geslaagd geworden. Quilt ze het ook nog met de hand door ???

groetjes, Jeannet

Daniëlle zei

@Lut: is allemaal goed gekomen hoor!
@Else: tot morgen!
@Mascha: in het echt ook hoor!!
@Jeannet: alles wordt geknoopt, met of zonder echte knopen aan de bovenkant!

Lida zei

Schattige quilt, wat kun je toch veel doen met die hexagonnetjes! Die hond van jou is ook een schat, ken dat gedrag nog van onze Flair! Die had ook een hekel aan gewassen beddengoed! Fijn weekend, groetjes
LIda

Anoniem zei

I LOVE this hexagon quilt with the house in the middle, what a great idea! Beautiful work. Ann

Related Posts with Thumbnails