Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

zaterdag 6 maart 2010

Blogverjaardagsvisite

Iedereen heel erg hartelijk bedankt voor de lieve verjaardagswensen die ik van jullie mocht ontvangen!!! Het was echt een hele verrassing!! Jeannet had er zelfs een berichtje voor gemaakt, lief toch, ik wist niet wat ik zag!! Ook mails en kaarten kwamen er binnen. Zelfs kaarten met lapjes die ik in het POPje kan gaan gebruiken!! Allemaal een hele dikke knuffel terug!! Ik was er best een beetje beduusd van, mogen jullie best weten hihi! Everyone thanks so much for the heartwarming birthday wished I received from all of you!!! It was quite a surprise!! Jeannet even posted it on her blog, I was totally amazed!! Mails and birthday cards also arrived. Even cards with fabrics I can use in my POPje!! A very big hug for all of you! It made me feel a bit confused I tell you hihi!
Donderdagmiddag kreeg ik van Else een mail die eindigde met PS: is het niet bijna oudjaarsavond? Het hoofd zat vol met van alles en nog wat en ik snapte helemáál niet waar ze het over had. Heb dit ook aan haar teruggemaild, zal die een lol hebben gehad hihi! Toen ik wat later die middag buiten met Yvette van het zonnetje liep te genieten bedacht ik mij opeens dat ik met 51 jaar precies op de helft ben van de leeftijd die mijn oma mocht bereiken!!! Poeh hé, dan zou ik nog een hele tijd vooruit kunnen, wat een UFO's zou ik dan wel niet af kunnen krijgen! Nog 1 nachtje slapen en ........ ooooooo dat bedoelde Else!!!!!!!! Nou, ik kan jullie vertellen dat het maar goed is dat niemand mij gezien heeft, een grijzend vrouwtje dat heel hard loopt te lachen, ach het gaat vast niet goed met haar hahahahaha! Thursday afternoon I got an email from Else which ended with PS: isn't it almost New Year's Eve? My head was filled with all kinds of things and I totally did not get what she was talking about. Mailed her back telling so, bet she had a laugh hihi! Somewhat later that afternoon when I was walking Yvette in the sunshine I suddenly realized that with 51 years I am exactly half the age my grandmother reached!! Lord, that would mean that I have quite some time to be around, all the UFO's I can finish! One more night and ........oooooh that is what Else meant!!!!! Well, I can tell you that it sure is ok nobody saw me, a grey haired little woman laughing out loud, she probably is not feeling well hahahahaha!
Nog even dit: iedereen heeft wel gehoord van "no-reply" bloggers. Dit betekent dat je geen berichtje kunt terugsturen op een reactie. Vind je het wel leuk om een berichtje terug te ontvangen, verander dan je instellingen als volgt: ga naar je "dashboard", klik op "profiel bewerken" vinkje zetten bij "geef mijn emailadres weer", klik onderaan op "profiel opslaan"en tata!!!! Ik vind het namelijk leuk om iemand die de tijd genomen heeft een reactie te plaatsen, iets terug te laten horen. Succes!!!!!

Mooi weekend verder! Have a great weekend!

20 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Geniet maar lekker na met het heerlijke zonnetje.
groetjes Elly

ria vogelzang zei

Leuk om te kunnen mailen, he?!
En heel erg gefeliciteerd met je blog-verjaardag!!
Als je dus nu op de helft van je toekomstige leeftijd bent (tsjonge........ 102.....), dan doe ik mee tot de leeftijd van mijn oma, minstens....: ze is 93 geworden! Ook al behorend tot de "zeer sterken"!
Dan hebben we nog heel lang plezier!!!
Geniet van je weekend! 8P)

Miriam zei

Happy Birthday Danielle!!!

Else zei

Middag Danielle, wat had ik je graag zien lachen die middag! Fijn dat je een leuke verjaardag hebt gehad en dat er nog maar heel veel mogen volgen. Fijn weekend, liefs Else

Jossie zei

Goed om te weten dat je 102 kunt worden. Ik gok op plm 95, de vrouwen in mijn familie worden ook oud! Kunnen we met een gerust gevoel nog veel projecten starten.

Marijke zei

Kijk dat was nou een enorm goed idee van jou even zeggen hoe je zoiets moet veranderen op je blog.
Vind quilten erg leuk, maar een blog veranderen, iets toevoegen of versieren is voor mij meestal abracadabra.
Wel hoop ik dat bloggers ook op mijn blog blijven kijken en daar reakties achterlaten. Kijk namelijk vaker naar mijn blog als naar mijn email. Maar.....
Gelijk gedaan en gelukt! Ben in voor nog meer simpele aanpassingen!
Groeten Marijke

Simone de Klerk zei

Alsnog gefeliciteerd!

tiny zei

Nog van harte beetje laat maar wel gewenst.
Fijn weekend Tiny

Barbara zei

Op de valreep (kan nog nét, toch?)
van mij ook nog van harte gefeliciteerd.
En bedankt voor je berichtje :-)
Fijn weekend, groetjes Barbara

Jantine zei

Je stond er mooi op bij Jeannet ;-). Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een schitterend verhaal!

Yvonne zei

Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Leuk hoor! al die post!

marjan. zei

hallo Daan nog van harte gefeliciteert met je verjaardag,
enne mijn eerste blok is af goed he,, hahaha ijverig he..

marjan. zei

oma heb ik effe veranderd in marjan was een foutje een blog maken is niet erg eenvoudig. hehe..

Guusje, zei

Wat ontzettend leuk te lezen en te zien dat je zo verwend bent. Je hebt het ook verdiend. En mailen is oolk erg leuk en gezellig. Zo te lezen kun je nog even, ik heb ben zelfs nu al ouder nu dan een oma van mij.

Dikke knuffel en een hele fijne zonnige dag.

Anita zei

Ik ben te laat, maar moest weer klussen bij de kinderen. Maar nog hartelijk gefeliciteerd En 51 jaar is van mijn standpunt uitgezien nog jong.

Lida zei

Gefeliciteerd meid en dat wij nog maar vele jaren van jouw schrijfsels mogen genieten! Groetjes
Lida

conny ten berge zei

Leuk toch, om zo eens in het zonnetje te staan? Geniet er maar lekker van!

Guute zei

Beetje laat maar niet minder welgemeend: proficiat!

Craftluver zei

Hihi, ze had je lekker t epakken he! Genbiet nog maar lekker na zo lang het kan! Sterkte met Yvette morgen!

Monique zei

He Jeempie... 't is niks dat je niet zo pc-mobiel bent, maar je mist ook nog eens een hoop. Is mijn van harte nu te laat? :o(

Related Posts with Thumbnails