Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

donderdag 18 maart 2010

Kippenquilt 1

Het is toch altijd hard werken geblazen om hier de boel om te zetten van het ene seizoen naar het andere! Zul je zeggen: moet je niet zoveel neerzetten en ophangen. Tuurlijk, heb je helemaal gelijk in, maar ja ..... het is toch zo leuk! Dus zijn de sneeuwpoppen weg (gelukkig niet gesmolten hihi) en staan en hangen er kippen. Beslist geen dierenmishandeling maar er hangen kippenquilts. De eerste is gemaakt op het freuleweekend vorig jaar. De grote versie ervan staat op het nieuwe nummer van de Quiltmania want Els Feteris is daar al een hele bekende!!! Hier en daar een kleine aanpassing en het hangt in de keuken, heb ik daar ook wat te genieten hihi!

It always takes up quite some time to rearrange things from one season to another! I know, I should not decorate so much, but well .... it is a fun thing to do! So the snowmen are gone (not melted though hihi) and chickens are standing and hanging. Absolutely no cruelty to animals but wallhanging chickenquilts. The first one was made at the ladiesweekend last year. Its larger version is on the cover of the latest issue of Quiltmania because Els Feteris is a regular guest!!! Minor adjustments have been made and the quilt hangs in the kitchen so I have something to enjoy there also hihi! Nu nog even de tuin in, nee nog niet om te zitten maar om de boel op te ruimen na de winter, ook weer zo'n klus hihi! Lovely garden here I come, no not to sit and dwell but to tidy things up after Winter, also takes up time hihi! Mooie dag verder! Have a nice day!

35 opmerkingen:

katrien zei

Leuke kippenquilt.

Yvonne zei

Wat een gezellige quilt met al die kippetjes, nu maar wachten op de volgende lentebode, de kuikentjes!

Anoniem zei

Grappig quiltje hoor!
Staat vast leuk in de keuken.
Heb je nog meer voorjaarsboden?
Fijne dag!

Quiltpassion.blogspot.com zei

O, wat is hij leuk, ik dacht al, dat die in de Quiltmania anders is dan die ik bij op Els haar weblog had gezien. Deze is ook erg leuk met die ene andere kip. Ik ben in ieder geval van plan hem te maken, maar dan ook wat kleiner, want die in Quiltmania vind ik aan de grote kant voor mijn keuken.
Groetjes, Cisca

yvonne zei

Ja die is leuk ga het patroon ook even opzoeken want ik weet zeker dat het patroon in huis is .
zo gezellig die kppenquilt groetjes yvonne

Mascha zei

Ik heb deze patroon ook in huis. Staat vast erg gezellig in de keuken. Groetjes Mascha

Else zei

Middag Danielle, daar was ze weer (lol)inderdaad een leuk patroon die kippies! Vlgs mij is het heel gezellie bij jou thuis met die vrolijke quilts. fijne avond, liefs Else

Berna zei

Wel een heerlijke klus dat opruimen in de tuin. De mijne is klaar voor het voorjaar, zelfs de groene aanslag is als sneeuw voor de zon verdwenen ;)
De kipjes zijn leuk!

WilmaKuin zei

:at een grappige quilt. Erg leuk om de boel weer te veranderen...
Zag vanmorgen bij Els van Bobbin ook weer zulke leuke kippen....

Oh wij zien gewoon te veel...
;o)

Francien zei

Ik vind het altijd leuk Daan als iemand een beetje een eigen draai aan de quilten geeft...maakt het even iets persoonlijker en niet zo "nagemaakt"...prachtig issie geworden...wat leuk en een goed idee voor in de keuken...
groetjes Francien.

Elly (creatieveling Elly) zei

Heerlijk toch met al die kippen, krijg je een heerlijk voorjaarsgevoel bij. En een voordeel met die sneeuwpoppen, geen last van smeltijs, dus je hoeft niet te dweilen.
groetjes Elly

Yvette zei

That is just too cute!

conny's quilts en creaties zei

Wat een leuke kippenquilt, echt voorjaar...Ik heb die uit de quiltmania al op mijn WIM lijstje gezet...succes met tuinieren

tiny zei

Een gezellig kippequiltje.Geeft toch direkt een ander gevoel dan de sneeuwmannen. Groet Tiny

Anja.M zei

Toevallig heb ik de quiltmania vandaag gezien en ik viel meteen voor de kippen quilt.
Hij is erg leuk Danielle.

Annelies zei

Dat is een hele leuke voorjaarskippenquilt !

Ellie's Quiltplace zei

Wat een liefje!! Hier zitten de kippen ook te kakelen, want ze willen uit de dozen en in de woonkamer. Maar ze moeten nog even wachten. Misschien komt het er dit weekend van.

ria vogelzang zei

Wat een schatjes!! Heel kippig!!!

Heleen zei

Och, die is inderdaad leuk! Kan me voorstellen dat je na een lange winter daar naar uitkijkt!

Erna zei

Hoi Daniëlle bedankt voor je lieve berichtje op mijn weblog.Het is zo leuk, ik zit jouw blog even lekker door te lezen, en dan kom ik toch weer bekende namen tegen, van José en Sjaan,leuk hoor.Ik ben ook helemaal gek op Schotland kom er al bijna 20 jaar dus er zullen zeker meer foto's volgen.
Ik ga mezelf meteen bij je toevoegen.Schattige kipjes trouwens.
Liefs
Erna

Monique zei

oh... hij is leuk!!

(of is het een zij? ;o))

sylvia zei

heel erg leuk!!!
ik krijg er een voorjaars en paasgevoel van.......heerlijk!!

Jossie zei

Wat een leukerdje. Krijg helemaal zin in lente!

Marijke zei

Tok tok tok alle kippen op de stok en in het kippenhok want het stormt weer aardig buiten, gelukkig heeft deze geweldig leuke quilt een lekker plekje in huis!
Mooie dag om te quilten!
groeten Marijke

Lida zei

Ik dacht al, wat komt die mij bekend voor, was al van plan ook zo iets te gaan maken! En zie Daantje heeft hem al af!! Ikke ben jaloers!! Maarre ik ga weer aan de slag, schattige rozenstof verwerken! Knuffel
Lida

Guusje, zei

De kippen zijn erg leuk en ja het veranderen ik ben ook zo alleen heb ik nog niet zoveel om op te hangen dus ik moet snel aan het werk.

crea annemieke zei

Hoi Daniëlle,

Zo tegen deze tijd staat het heel leuk al die kippetjes,ik zou zeggen geniet ervan.Je hebt het heel mooi gemaakt....En een mens rommelt wat aan, we maken ons zelf er maar druk mee.....
daaag en nog een fijne dag,Annemieke

Marieke zei

Wat een geweldige kippenquilt! En wat is er veel moois te zien in quiltland. Fantastisch. En al die spullen is misschien veel werk, maar ook errug leuk!

Sylvia zei

Heel leuk de kippenquilt, als ze nu maar niet van schrik, vanwege het slechte weer, van de leg raken!! Nou ja, ze hangen in ieder geval lekker droog.
Fijn weekend, gr.Sylvia.

Erna zei

Wat een super leuke kippies. Toch gezellig overal een quiltje hangen. Mijn huis hangt ook vol hoor. Fijne weekend. Groetjes, Erna

Home and Lifestyle zei

Hoi Daniëlle!

Gezellig dat je meedoet aan mijn give away, ik ga je zo dadelijk 2x op de deelnemerslijst zetten nu je ook volger bent! Ik was meteen onder de indruk van je banner toen ik op je blog kwam, ik heb een zwak voor de hortensia dus ik viel met mijn neus in de boter hi hi!

Ik ben niet echt handig met de machine (jij wel zie ik hier...wat maak je prachtige quilts) maar ik heb mij wel als je volger aangemeld hoor!

Fijn weekend en een lieve groet, Ingrid

Nelleke zei

Hallo Daniella wat een leuke quilt van je kippetjes wil er ook al jaren een maken maar steeds komt het er niet van ga nu toch maar eens achter de quiltmania aan misschien voor volgend jaar.groetjes Nelleke

Joke zei

Wat een gezellig quiltje is dit!

Vlijtig Liesje zei

Ons huis is inmiddels ook in lentedracht. Maar zo'n prachtige kippenquilt, heb ik helaas niet.

Thea bergmeester zei

Hallo Danielle, ik vind je kippen quiltje zo leuk. Helemaal nu met dit lange winterweer. Kan jij me zeggen waar ik het patroontje kan krijgen of evt . overkopen van jou. Want een beetje Lente in huis,ben ik wel aan toe!
Laat je snel iets van je horen, ben zeer benieuwd! Groetjes van Thea Bergmeester

Related Posts with Thumbnails