Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

dinsdag 30 maart 2010

Weer thuis

Wat was het weer genieten afgelopen weekend! De drukte op de weg viel mee en wij waren met de theetijd in Putten, ons vaste quiltweekendadres. We hebben geboft met het weer en konden af en toe een heerlijk voorjaarsluchtje scheppen. Niet te vaak natuurlijk, want er moest wel worden gewerkt en door het ingaan van de zomertijd misten we wel 1 uur hihi!! Dit keer gingen we allemaal een tas maken, iedereen een ander patroon en andere stofjes. We hadden alle zes onze PPC meegenomen en dat scheelde een hoop stress. Leuk om te zien dat er zoveel ideeën zijn! Een zondagavond de resultaten tot zover op de foto gezet, dit keer met de maaksters in beeld euhhh behalve ik natuurlijk want ik sta achter de camera hihi.
We had lots of fun last weekend! Traffic was easy going and we arrived at Putten around tea-time. Weather was great and now and then we could take a nice Spring walk. Not too often of course, because we had to do some stitching and because of Daylight Savings we already lost 1 hour hihi!! We all brought our PPC and that sure made life easier. This time we all planned to make a bag, each their own pattern and fabrics. So nice to see the many ideas! Made a picture on Sunday evening , this time with stitchers euhh except me because I am behind the camera hihi.
Ik heb een tikkie vals gespeeld want er lag nog een UFO tas en dat is dus nu een AFFO log cabin tas hihi!! I cheated a bit because I had a UFO bag and now it's a finished log cabin bag hihi!!
Er kwam ook nog bezoek langs, deze eekhoorn liet zich de zaadjes uit de vetbak goed smaken en kwam dan ook iedere keer weer terug, een heel druk baasje of was het een vrouwtje enfin het was zo leuk om te zien! We also had a visitor, this squirrel ate from the seeds and came back every time, a very busy one, so nice to see!
O ja, zaterdags zijn we nog een kort bezoekje wezen brengen aan de Quiltkelder want zeg nou zelf, je kunt daar toch moeilijk zomaar voorbij lopen! De plaatselijke wolwinkel werd ook bezocht en er is weer een tas met bollen in huis, kon het weer niet laten hihi. Daarna gingen we op zoek naar Tante Brocante aan de Stationsstraat 30 in Putten. Ik geloof niet dat ik daar veel over hoef te vertellen, de plaatjes vertellen het verhaal. On Saturday we paid a short visit to the Quiltkelder. We also went to the local knitting shop and a bag of cotton mix is waiting hihi. Afterwards we went to Tante Brocante, Stationsstraat 30, Putten. I think the pictures will tell the story.
Maar ja, dan kom je maandagmiddag thuis en staat daar een enthousiaste Yvette te kwispelen in hoog tempo, is de koelkast leeg, de kast ook, de bloemen over de datum (wie weet wil ze ze drogen, grrrr), de wasmand vol kortom: fijn dat je weer thuis bent hihi! And well, you arrive home Monday afternoon and an enthousiactic Yvette is wagging, the fridge is empty, the cupboard also, the flowers are beyond sell-by-date (perhaps she want to dry them, grrrr) the laundry basked full: in short: nice you are home again hihi!
Mooie dag verder! Have a nice day!
Daniëlle

26 opmerkingen:

Heleen zei

Oh, dat ziet er allemaal heel gezellig uit. Kan me voorstellen dat het weer een weekendje genieten was.

Sylvia zei

Zo te zien en horen heb je het erg gezellig gehad. Leuk is "Tante Brocante" hè?
Jammer dat er geen kabouters bestaan, die zorgen voor een schoon huis, gevulde kast, schone was e.d.als je thuis komt.
Maar ja, c'est comme ça!
Groetjes Sylvia.

Berna zei

Jullie hebben een gezellig weekend gehad zo te lezen. Leuke winkel he die tante brocante. Ik vind het ook leuk om daar even te snuffelen. Heb je nog iets gekocht bij de quiltkelder? Sterkte met alle klussen die op je gewacht hebben ;)

Dorine zei

Wat hb jij een leuk weekend geahd zo te lezen.
Bij de quiltkelder kom ik regelmatig voor les.
Leuke winkle en er wordt fijn les gegeven.
Bij die tante moet ik toch ook eens gaan kijken...........
groetjes Dorine

Guusje, zei

Wat zullen jullie het leuk hebben gehad mooie dingen zijn er gemaakt en wat geweldig dat je in de Quiltkelder bent geweest daar zit ik op les en woon ik maar een paar km vandaan. De dan Tante Brocante ook een van mijn lievelingswinkels. Ze hebben daar zulke leuke dingen.

Anne zei

Zie het wel, wat een gezellige boel! Hier kan je vast wel weer even op teren....

Home and Lifestyle zei

Een stel dames bij elkaar en dat wordt alleen maar lachen ...en zo en nu dan werken aan de quilt hi hi!

Ik heb al veel over dat adresje in Putten gehoord, maar ik woon er helaas niet in de buurt..al is het wel in Gelderland! Wel een adresje om te onthouden! Heb je er nog iets gekocht?

Lieve groetjes, Ingrid

Elly (creatieveling Elly) zei

Gezellig hoor. Maar wat is een PPC?
En een beetjes smokkelen met een tas? maar hij is tenminste af.
groetjes Elly

marijke zei

Allemaal lachende gezichten, kan niet anders dat het erg gezellig was en wat een leuke werkjes hebben jullie allen gemaakt.
Groetjes Marijke

quilting Jeannet zei

Dacht toch echt even dat je DH je verrast had met een welkomstbloemetje toen ik je blog opende.......hahaha Maar je tas is erg leuk geworden Danielle, het is ook overal hetzelfde met mannnen....nee hoor, "die van mij "( zo zegt mijn brabantse familie het altijd....) had het eten opstaan en het huis gezogen toen ik thuiskwam van de Freules.

groetjes, Jeannet

conny ten berge zei

Wat een leuke foto's! Zo te zien hebben jullie veel plezier gehad en veel leuke dingen gezien.

katrien zei

WAt heebn jullie er een leuk weekend opzitten.
Mooie tas heb je afgemaakt,en ik zie nog zoveel leuke werkjes liggen.

Quiltpassion.blogspot.com zei

Wat een gezellig weekend hebben jullie gehad. Mooie dingen gemaakt ook en jij weer een Ufo minder. Wij zijn ook op quiltweekend geweest daar en ook naar de Quiltkelder geweest, maar die bij die LEUKE Tante Brocante. Daar wil ik toch ook nog eens heen!
Groetjes, Cisca

Anita zei

Hte ziet er in ieder geval heel gezellig uit. Zo'n weekend kan iedereen wel gebruiken. En je eigen huishouden kun je dan weer met nieuwe energie aan.

els zei

Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad en weer mooie dingen gemaakt, het ziet er heel gezellig uit.groetjes.... Els.

Barbara zei

Zo te lezen heb je een heerlijk weekend achter de rug. En ook nog een mooie affo tas.
Maar daarna gewoon weer aan het werk met de was enzo he? Tja...ik ken het...zucht

tiny zei

Nou dat was wel een gezellig weekend. En je moet toch ook weer weten dat je weer thuis bent, daar is de lege koelkast , de volle wasmand enz. voor.LOL Maar je hebt genoten zo te lezen en dat is het belangrijkste.

Janine zei

Wat een gezellige boel zeg.
Ik kan zien aan jullie dat het een succes geweest is

nu "back to reality"

groetjes janine

Lida zei

Nu het ziet er naar uit dat jullie het heerlijk hebben gehad, die brede smiles zeggen genoeg! Schattige werkstukken en al heb je een beetje gesjoemeld het resultaat mag er zijn en dat winkeltje grrr.... ik bijt op mijn nagels van jaloezie!! Ik wil er ook neuzen!! Nu ga maar aan de slag en ruim de rommel maar op en bloeien er al verse bloemen? Groetjes
Lida

Yvonne aka sommeke zei

Heerlijk, enkele dagen doorbrengen met quiltvriendinnen! Het plezier spat van de foto met de dames! Mooie dingen showen ze en jouw tas mag er zeker ook wezen.
(ik weet het ook niet : wat is een PPC?)

Jossie zei

Wat een gezellige log Daantje. Je kunt er weer even tegen. Gaat toch niets boven een paar dagen met quilters onder mekaar! Ik mag over twee weken weer. Verheug me nu al!

Valentina zei

Oh, I am so happy you had a great time, thanks so much for sharing the pix! I am sure Yvette needs to make up for all the cuddles she missed while you were away... Sometimes I wonder how that tail stays on!
:)

goof zei

Geweldig weekend, da's wel duidelijk!
:o)
En ja,... dan thuis hè,... zeer herkenbaar,... waarschijnlijk hebben ze er helemaal geen erg in,...
;o)

Miriam zei

I love your tulips! What a cute squirrel!
Glad you had a great weekend!
Lots of lovely smiles there!

Else zei

Morge Daan, wat een heerlijk weekend heb je achter de rug! Je hebt vast pijn in je buik van het lachen. Wat een verschrikkelijk winkeltje, ik ga m noteren! Geniet nog maar effies lekker na, fijne dag liefs Else

Monique zei

Wat een heerlijk verslag!

Related Posts with Thumbnails