Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

woensdag 24 maart 2010

Mandjesdag - POPje - Quiltweekend

Vanochtend naar Brielle geweest voor de mandjesclub. Het was dit keer een klein clubje omdat een aantal dames verhinderd waren. Er werd lekker gewerkt, gelachen en geluisterd. Hier zie je de resultaten. Went to Brielle for the basket club this morning. There were only a few of us because the other ladies had something else to do. We patched, laughed and listened. Here are the results sofar.
Dit is mijn derde mandje voor het POPje en de volgende in voorbereiding! Het maken van de hengels en steeltjes neemt nog heel wat tijd in beslag. Het hengel is 4 mm breed en de steeltjes zijn 3 mm breed. Een heel gefrunnik, dat kan ik je wel vertellen hihi! This is my third basket of my POPje and the next one in preparation! The making of the handles and stems take up quite some time. The handles are 4 mm wide and the stems 3 mm. Lots of fiddling to be done I can tell you hihi!
Dit zijn de mandjes van Anneke, ze gaat als een speer! Het patroon komt uit een Quiltmania. These baskets are made by Anneke, she is going fast! The pattern was published in a Quiltmania magazine.
Deze mandjes zijn gemaakt door Ank en ze heeft leuke plannen voor de rest van haar quilt. These are made by Ank and she has lots of plans for the rest of her quilt.
Deze lieverdjes zijn van Elly, ze heeft er alvast een prachtige stof bij gezocht voor de tussenblokken! The lovely baskets are by Elly, she has found a gorgeous fabric for the blocks in between!
Onder het genot van een kopje koffie en een heerlijk haasje was het weer een heerlijke ochtend met veel prikplezier! While enjoying a cup of coffee and a nice hare it was a lovely morning with lots of stitching!
Komend weekend is het weer tijd voor het vriendinnen quiltweekend op de Veluwe. Vrijdagmiddag vertrekken met z'n zessen naar ons vaste park en gaan een weekend vol steekjes tegemoet. Wat we dit keer gaan doen ..... volgende week meer!! It is time for our quilting friends weekend at the Veluwe. Friday afternoon the six of us leave for our favourite campingsite and will have a weekend full with stitches. This time we are going to ..... more next week!!
Een mooi weekend alvast! Have a nice weekend!

37 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk zeg, al die mandjes, en die koekjes zien er superlekker uit. Veel plezier komend weekend op de Veluwe!

Yvonne zei

Wat een ongelooflijk knap gepriegel met die mandjes Danielle! Ook de andere mandjesquilts worden stuk voor stuk prachtig! Heel veel plezier gewenst dit weekend op de Veluwe! groetjes, Yvonne

Erna zei

Leuk Daan, al die verschillende manieren om mandjes te maken.Zo zie je iedereen heeft zijn eigen manier van werken.Heel veel plezier op de Veluwe.
Liefs
Erna

Klaske zei

Wat een leuke mandjes allemaal!!! Veel plezier dit weekend!

conny's quilts en creaties zei

Wat een mooie mandjes laat je zien! Ik wens je vast een heel gezellig quiltweekend, heerlijk even alleen met je hobby en vriendinnen in de weer!

Marijke zei

Vind de POP ook zooo mooi, als ik nog eens rijk word, dan staat hij bovenaan mijn verlanglijstje.
Kijk met veel bewondering naar jouw gepriegel van steeltjes en hengsels. Zo'n leuke vrolijke quilt maak jij ervan, geweldig!
groeten Marijke

Guusje, zei

Veel plezier op de Veluwe dat zal wel weer een erg leuk en gezellig weekeinde worden. Het mandje is weer erg mooi en wat een gepriegel moet dat zijn als ik het zo lees, en de andere mandjes zien er ook erg goed uit.

Else zei

Avond Danielle, bekend mandje hij is leuk! De mandjes van de bee dames mnogen er ook zeker zijn. En wat lees ik, oh wat erg voor je een heel weekend in een huisje met de quiltmeisjes (lol) dat wordt zeker en vast genieten. Alvast een heel fijn weekend, en voor nu een fijne avond, Dikke knuffel Else

Else zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Else zei

Hadjet gezien ik stond er 2 keer in! OEPSIE

Berna zei

Prachtige mandjes van iedereen. Heel veel plezier het weekend. Ik hoop voor jullie dat het weer beter is dan de voorspellingen.

Quiltpassion.blogspot.com zei

Mooie mandjes allemaal en die priegelmandjes van jou zeker. Dat was weer een gezellige bijeenkomst met vast heerlijke haasjes. Veel plezier komend weekend!
Groetjes, Cisca

Home and Lifestyle zei

Die haasjes zien er lekker uit hi hi! Waar zit je op de Veluwe...je bent in ieder geval in "mijn" provincie! Heel veel plezier maar dat zal vast lukken!

Lieve groet, Ingrid

Francien zei

Nou dat is een heerlijk vooruitzicht Daan... lekker weekendje op de Veluwe met de meiden...heel veel plezier en we horen daarna zeker hoe het geweest is...
groetjes Francien.

http://quiltingjeannet.blogspot.com zei

Ze zien er popperig uit Danielle, de andere dames hebben ook goed hun best gedaan, die van Anneke vind ik ook zo mooi worden, veel mooier dan in de Quiltmania staat eigenlijk. Ik heb vanmiddag languit in de zon op de tuinbank gelegen met een boek! Fijn weekend he, doe Trudy de groeten, enne....niet te gek doen met die lampen s,avonds, anders komen ze allemaal kijken op het park,denken ze dat het een nieuwe opname is van het glazen huis...hahaha

groetjes, Jeannet

Anoniem zei

Wat zien ze er popperig uit Danielle, die van Anneke zijn ook mooi geworden, veel mooier dan in de quiltmania. Ik heb vanmiddag languit op de tuinbank gelegen met een boek....erg he.....Hee, een fijn weekend joh, groetjes aan Trudy,enne...niet te gek doen met die lampen van jullie, anders denken ze in het park dat er een nieuwe opname is van het glazen huis en komen ze allemaal kijken...hahahaha
Ik kan alleen onder anoniem publiceren, maar je weet wel wie ik ben he, toch ??

groetjes, Jeannet

bep zei

Wat ben je toch altijd heerlijk bezig met van alles en dan al die gezellige daagjes met iedereen en nu een heel weekend ,Ik vind de mandjes van Anneke helemaal te gek ,fijne dagen met z'n allen ,Bep

Nelleke zei

Hallo Daniella wat ziet alles er toch weer leuk uit zoveel verschillende mandjes je zou bijna alles wel willen gaan maken.Verder wil ik je een fijn weekend wensen met je lotgenoten op de veluwe.groetjes Nelleke

Anoniem zei

Jij bofkont !
Alweer een quiltweekend. Veel plezier toegewenst, en ik ben benieuwd wat jullie gaan maken. Maak maar veel foto's !
Fijne avond!

katrien, zei

Wat leuk al die verschillende mandjes.
Alvast een fijn quiltweekend toegewenst.

Yvonne aka sommeke zei

Wat zijn je POPmandjes mooi, zo priegelig klein!
Véél plezier op 't quiltweekend! Ik sudder nog na van 't onze .... heerlijk!

Annelies zei

Wat een diversiteit aan mandjes. Erg leuk om te zien !!

Valentina zei

Oh You Lucky GIRL!!!
You are going to have so much fun in Veluwe. Please take loads of pictures. And the baskets are all so very cute!
:)

Sylvia zei

Leuk al die verschillende mandjes.
Veel plezier op de Veluwe, ik heb jààren in Putten gewoond! Ik hoop dat het weer een beetje mee zit, maar ja binnen kun je juist goed patchen!
Groetjes Sylvia

yvonne zei

Danielle wat worden de popjes mooi.
Ik ben ook aan het kijken om ze te gaan maken.
Fijn weekend mat de vriendinnen

Heleen zei

Bah! Wat een verschrikkelijke leuke mandjes allemaal. en die van Anneke heb ik NIET!!!! gezien. En ik weet niet dat het patroon in de quiltmania staat. (welk nummmer??)Bah wat een leuke dingen. Blogen moest verboden worden. ;-)))

Lida zei

Jullie mandjes zien er gaaf uit en sommige gaan nu eenmaal vlugger dan anderen, maar ja jouw mandje is wel wat bewerkelijker dan sommige anderen! Veel plezier met je vriendinnen en een heerlijk weekend, groetjes
Lida

ria vogelzang zei

Wat een lieve mandjes; en zo verschillend allemaal!!
Stuk voor stuk heel bijzonder!
Geniet van je vriendinnen dit weekend!!

Mascha zei

Wat een leuke en verschillende mandjes laat je allemaal zien. Ik wens je alvast heel veel plezier op de Veluwe.
Groetjes Mascha

Karen zei

I like basket quilts so I like what I see in your post very much. Such a variety of basket patterns.

Inge Slaats zei

Wat een geweldige mandjes allemaal!! Voor mij is het morgen mandjesdag, ze blijven leuk al die verschillende exemplaren.
De haasjes zien er errug lekker uit, jammie!
Ik heb ook nog even je kippenquilts bewonderd, wat een leukerds.
Fijne avond!

Groetjes,
Inge

els zei

Wat een leuke en verschillende mandjes allemaal, mooi om te zien. Fijn weekend,groetjes, Els

Monique zei

Ooee... nog nét op tijd... Natuurlijk een heel gezellig weekend toegewenst!!

supergoof zei

Wat leuk een weekend op de veluwe! Dat zou weleens bij mij in de buurt kunnen zijn,...
Ik ben ook weg van de mandjes van Anneke, weet je in welke Quiltmania ze staan,...
;o)
Veel plezier!!!!

Miriam zei

Lots of gorgeous baskets!!! I love the bunnies!

I want to let you know I have nominated you for a Sunshine Award. Congratulations! The award is for bloggers who inspire positivity and creativity. Thank you for the inspiration!
Take a look at your award on my blog.
http://yellowrosequilts.blogspot.com/

Enjoy your weekend away!

Erna Peekel zei

Leuk hoor al die verschillende mandjes. Heel veel plezier op de Veluwe. Groetjes, Erna

Amanda zei

Ah, I see that you do write in English as well, so I'll enjoy reading about you and what you get up to.

Related Posts with Thumbnails