Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

dinsdag 27 oktober 2009

Bericht of geen bericht

Zoals ik gister al vertelde staat er voor deze week veel in mijn agenda. Gistermorgen eerst een verwenbezoekje aan de schoonheidsspecialiste gebracht. Die heeft de buitenboel eens goed onder haar handen genomen en alles voelt weer heerlijk zacht en glad aan moet ik zeggen! De binnenboel daar zorgen DH, DS en Yvette voor, samen met andere lieve mensen die je in je leven tegenkomt. Nu zit er tussen de buitenboel en de binnenboel ook nog iets waar je voor zorgen moet: je dondertje! Ooit heb ik iemand eens horen zeggen: "zorg maar goed voor je dondertje want je zieltje zit erin". Hij sprak een waar woord! Maar ja, het komt er niet altijd van, dan bedoel ik dus het meer sportievere bezig zijn. Zo'n naaldje op en neer bewegen doet niet echt iets voor de biceps of de triceps. En ja, dit jaar stond mijn hoogstpersoonlijke teller op 50 en dan ga je het voelen wanneer je de boel niet goed onderhoudt. Dit hart ontving ik op die bijzondere dag van mijn lieve zus. De poppenwagen waar ik zo trots mee op de foto sta heb ik nog steeds hoor! Vroegehhhh sportte ik fanatiek mag je wel zeggen. Door een aantal jaar extra goed gezorgd, zo niet té goed gezorgd te hebben voor mijn dondertje, zitten er een aantal kilo's aan die er wel af mogen zoniet moeten. Dus, hou jullie vast: gistermiddag ben ik naar fitness gegaan! Ben op apparaten bezig geweest die nauwelijks te herkennen waren in hun nieuwe uitvoering. Vanaf volgende week 2 maal per week sportief bezig zijn tussen al het andere door. Niet te fanatiek, dat past niet meer bij het dondertje, maar met gepast enthousiasme. Mochten jullie dus deze week geen bericht meer lezen, dan krijg ik mijn armpjes niet meer opgetild om het toetsenbord te bedienen hihihi. Een hele mooie en sportieve dag!

10 opmerkingen:

Els zei

He get Danielle, nu voel ik me meteen schuldig dat ik mijn dondertje niet train!! Mmm zal ik........dan............nou .......nee...........SUCCES!

Mascha zei

Ik hoop dat je niet te veel spierpijn krijgt want we kunnen je berichtjes niet missen, hoor.
Groetjes Mascha

quilting Jeannet zei

Wat is dat nou weer voor een eng verhaal Danielle.......GATSIE! Ik heb me voorgenoemn om er nooit, en dan bedoel ik ook echt nooit, meer heen te gaan, ik ben er één keer geweest, dacht dat ik op de maan was beland, werd er zwaar chagerijnig van, dus ik hou het bij het op en neer gaan van de naald in de lapjes.Enne, als je dat hartje niet wilt opeten vanwege de kilos,.....neem maar mee morgen......hahaha

groetjes, Jeannet

Anoniem zei

Goed van jou, Daan!
Ik hoor vanavond wel hoe het met
de spierpijn is!
Trudy

Anita deR zei

Lekker Daniëlle, dat doe je helemaal goed, maar wat wil je met zo'n sportieve zoon. Dan kan je niet achter blijven.

Daniëlle zei

Hey Els: niet doen, dat dondertje van jou kan best wat hebben :))
Mascha: is lief, dank je!
QJeannet: tja, het is me toch wat! Komt allemaal goed hoor!
Trudy: ik zie je vanavond!
Anita: ben lekker naar een andere sportschool gegaan, hij is veel te fanatiek hihihi!

Elly (creatieveling Elly) zei

Sporten, dat komt in mijn vocabulaire niet voor ha ha.
Kijk maar uit, straks ben je er zo verslaafd aan dat je niet meer wil quilten.
groetjes Elly

Monique zei

Nou euhhh... succes dan maar?!

Ik ben er niet zo eentje hoor. Laat mij maar lekker buiten in de open lucht een wandeling maken of de fiets pakken. Maar natuurlijk alle sterkte met de zorg voor je dondertje! ;o) ( ik vind het ook een toppie regeltje!)

Quiltpassion.blogspot.com zei

Doe je best!!!!Groetjes, Cisca

josé zei

Wat goed van jou, ik voel mij niet schuldig hoor.

Ik krijg mijn ene been niet voor de andere momenteel.

Last van mijn rug en waar door, door mijn enkel gegaan. Ja en dan kan het opeens erin schieten.
Ach het zal er ook wel weer uit schieten.

Veel succes Knap Hoor..

Related Posts with Thumbnails