Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

donderdag 29 oktober 2009

Busy Bee, Antique Quilt

Iedere eerste woensdag van de maand ga ik met vriendinnen A en T naar de Bee bij 't Quiltgebeuren in Brielle. Het is daar een gezellige boel. Het is zelfs zo gezellig dat er haast een ruimtetekort ontstaat hihi. Een enkel keertje wordt er nog wat geprikt met een naaldje maar met de ellebogen tegen het bovenlichaam: het werkte net niet lekker! Zo zie je maar weer, ieder voordeel heeft zijn nadeel. Met een groep dames hebben we dus een nieuwe maandelijkse werkbee opgestart.
Gisteren was de eerste bijeenkomst. Het thema wordt mandjes, maakt niet uit hoe als het maar mandjes worden. Dat wordt dus spitten in de boeken naar de verschillende manieren van verwerken: patchen, appliceren, festoneren tja wat gaat het worden?
Uiteraard is er ook gisterochtend gelijk gewerkt. Zelf had ik mijn BAFFO meegenomen en heb een stukje ervan gequilt. Hier thuis probeer ik af en toe te werken aan de afgeknotte ruiten voor mijn volgende rand voor de AQ. Deze rand gaat een heel stuk vlugger dan de sterretjes!
En tot slot: was het gister geen geweldig mooie herfstdag!! Wat een kleuren!!!
Ook vandaag weer een hele mooie dag!

9 opmerkingen:

Annelies zei

Veel succes met je antique quilt.
Wat is het heerlijk herfstweer hè?

Ellie's Quiltplace zei

Prachtig he, die herfstkleuren. En genieten van het mooie weer.
Je AQ wordt ook heel mooi!

Yvonne aka sommeke zei

Herfstkleuren ... m'n favoriete kleuren!

Tony zei

Ha die Daan, mooi weer he, knap een mens van op, lekker met Yvette een rondje lopen dat is goed voor je spieren meisje (mag ik zeggen he).hi hi
Komt helemaal goed.

katrien zei

JA hé deze gaan veel sneller dan de sterretjes.

Mascha zei

Deze rand is heerlijk om te doen na al die sterren.
Groetjes Mascha

Daniëlle zei

Ook vandaag was het "weer" een kadootje!! Nog even wat prutsen aan mijn ruiten. Mooie avond nog!

Quiltpassion.blogspot.com zei

Wat eenMooie stoffen gebruik je voor je AQ. Ik maak waarschijnlijk mijn sterren af en na het eraan zetten Kan ik ook aan de afgeknotte ruiten beginnen.
Leuk die bee en de vriendinnenavond. Ik ga ook weleens met drie vriendinnen een weekendje quilten, maar niet zo frequent als jullie.
Ik las bij Lida, dat je bij de Quiltnaald gewerkt hebt, dan moet ik je ook weleens gezien hebben. Jammer dat die er niet meer is,hè!
En dan ken je Marijke ook, die heeft het weleens over je, wat is de quiltwereld toch klein.
Groetjes, Cisca

Daniëlle zei

Hoi Cisca, jammer dat ik geen email adres van je heb, wil je mij aub mailen, dan kan ik een wat langer berichtje achterlaten.
Trusten voor zo!

Related Posts with Thumbnails