Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

dinsdag 20 oktober 2009

Maandag

Tuurlijk is het dinsdag vandaag! Nee, zo erg is het nog niet met me gesteld gelukkig. Maar ik wilde dit keer ook eens laten zien wat Yvette zoal doet op de maandagen. Alle mensen van de vloer af betekent: eindelijk rust!
Slapen, slapen en nog eens slapen. Het hele weekend heeft ze in de gaten moeten houden of de roedel nog wel bij elkaar was. Dat is toch een vermoeiende bezigheid. Het mensenvolk gaat de kamer in of uit. Naar boven of de tuin in. Jeetje, is dat brood alweer voor de vogels, mijn baas snapt er ook niets van. Ik heb toch de kleur van een vrouwtjesmerel, maar nee hoor, weer geen brood! Trouwens, ik slaap heus niet de hele dag: ik zie echt wel wat je doet hoor!!!
Gisteren ook nog hard met de sterretjes van de Antique Quilts bezig geweest. Misschien kan ik er vanmiddag mee verder, dan staat morgen de foto met het resultaat op dit blog.
Heb gistermiddag nog wel even een paar naaldjes gebreid met het klosje zijdegaren dat ik op de beurs in Ahoy had gekocht. Héél apart spul, het laat zich niet snel breien, je steekt zo in een onderliggende steek. Het is ook even afwachten hoe lang het sjaaltje bij mij gaat worden.
Mooie dag nog vandaag!

11 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Wat leuk Danielle, ook je garen, mijn vriendin heeft het ook gekocht op de beurs, ze wil er een shawl van breien van, let op! 2 meter bij 75 cm, zo,n soort stola die je omslaat als je naar het theater gaat......Ik ga vandaag weer aan de kerststerren, en nu MOET er een kloppen, ik ga net zo lang door tot er één goed is......

groetjes, Jeannet

Mascha zei

Wat een fijn breiwerk. Ik vind het knap dat je het doet. Voor mij zou het te fijn zijn. Maar vind het wel mooi. Yvette, rust maar lekker uit, hoor.
Groetjes Mascha

Marijke zei

Hallo Danielle, wat een heerlijke lobbes om verliefd op te worden. mooie weblog heb je via via gevonden ga hem vaker bezoeken mooie dingen maak je

Marijke zei

En natuurlijk ook groetjes Marijke

Nelleke zei

hallo Danielle leuk berichtje over je hond ik kan er ook zo van genieten soms is het net of ze slapen maar wel met de ogen open om de zaak in de gaten te houden.jee jij bent ook van alle markten thuis om met zulk een fijn garen te gaan breien.fijne dag Nelleke

Anita deR zei

Geef dat donkere geval even een heeeel lekkere knuffel van mij.
Wat een ontzettend dun draadje, hadden ze niet dunner. Maar vast wel heel mooi.

Daniëlle zei

Jeannet: hoeveel klosjes heeft je vriendin dan wel niet gekocht?
Mascha: ik heb het ook nog nooit zo gedaan met zulk dun garen hoor!
Marijke: dank voor je compliment!
Nelleke: je ziet altijd iets aan je hond dat het schrijven waard is:)
anita: heb de knuffel inmiddels gegeven!

Anoniem zei

Hoi Danielle
Tjee, wat dapper van je om met zulk garen te breien. Welke naalddikte ?
Als het lukt is het wel mooi kantwerk lijkt me. Veel plezier ermee en een knuffel voor Yvette !
Groetjes, Doenja

Monique zei

Hé... herken ik daar het welbekende IKEA-bakje ;o) Hier in huis voor enorm veel doeleinden in gebruik, maar deze kende ik nog niet ;o)

Wat een apart spul om te breien zeg, maar ziet er wel gezellig uit.

Yvonne aka sommeke zei

Wat een lieverdje!
En Ooooh fijn breiwerk zeg, het resultaat zal knap zijn!

Daniëlle zei

Doenja: leuk dat je langskwam joh! Ik brei met naald 4,5! Valt niet mee hoor, lijkt simpel maar je zit zo in de onderliggende steek :) Dank namens Yvette voor de knuffel
Monique: goed gezien zeg! Ja IKEA! gingen zoals gewoonlijk per 6, verschillende gekleurd. Overal makkelijk voor!
Yvonne: ze is inderdaad zeer lief!
Het breiwerk wordt ook lief maar hoe lang??

Related Posts with Thumbnails