Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

woensdag 7 oktober 2009

In de ban van .....

Zo, het was een kort nachtje! Ik lag niet wakker van gedachten aan stof, patronen of sokjes hoor, nee gisteravond samen met mijn zus naar een concert geweest van Tom Jones!!! Echt dames, hij mag dan weliswaar een beetje strammer zijn geworden (mag met 69 lentes) maar zijn stem is echt nog dezelfde! Een waar genot om er naar te luisteren. Tuurlijk de man gaat al lang mee, ervaring genoeg, weet hoe hij een publiek moet bespelen. Maar het is prachtig om te zien dat hij er zelf ook een flinke dosis plezier in heeft. Af en toe stond de muziek net iets te hard (geheel persoonlijk mening natuurlijk) maar ja, het was een prima avond!!
Eergisteravond aan tafel vertelde ik enthousiast over mijn omzwervingen in blogland. De meeste van jullie weten hoe dat gaat: je gaat van de ene naar de andere blog, geeft en ontvangt reacties, leest lieve berichtjes, ziet nieuwe patronen (WIMmetjes), prachtig werk van anderen (AFFO's). Tja, ik raakte niet uitverteld! De heren luisterden geduldig, dat moet gezegd, maar in de adempauze die viel zei DS: mam, je bent helemaal in de ban van het blog!! Ach ja, er zijn ergere dingen nietwaar?
Vanochtend naar de Bee van 't Quiltgebeuren in Brielle. Altijd een zeer gezellig club dames aanwezig wat leidt tot een gezellige show and tell. Dit keer neem ik mijn rode stitchery mee, die eergisteravond in het rijtje AFFO's kwam.
Het ging altijd zo: werkje af, direct aan een volgende beginnen. Ach misschien wel aan twee tegelijk?! De stapel werd steeds hoger hihi. Nee, dit keer verstandig (ahummm) en geen nieuw werkje begonnen, nee, op naar de volgende BAFFO (bijna AFFO). Wie weet zien jullie deze binnenkort, het is er een in de sfeer van het schaapjesquiltje van een paar dagen geleden.

5 opmerkingen:

Anita deR zei

Wat een lief stitcherietje en Tom Jones. Wat een machtige zanger, hij doet het toch maar op zijn leeftijd. En zijn liedjes zijn lekker om naar te luisteren. Gezellig met je zus.

quilting Jeannet zei

Wat een nieuwe vondst van je Danielle ! een BAFFO ! die houden we er in, het was weer leuk vanmorgen he? jammer dat ik nooit mee kan lunchen, ik hou zo van lekkere broodjes......
Je stitcherie is echt weer prachtig.

groetjes, Jeannet

Else zei

Niet in de war raken hoor! Je stitcherie is erg leuk geworden, ben benieuwd naar de volgende affo (lol) fijne dag, Else

Monique zei

Nou, deze affo mag er zijn hoor. Echt eentje waar ik helemaal voor zou kunnen vallen. Maar nee, nu (nog) even niet ;o)

Ik begrijp het nog niet helemaal van de knijpertjes, maar ben er van overtuigd dat ik daar wel achter kan/zal komen.

Leuk dat je ook naar Brielle voor de Bee gaat. Misschien ik ook nog eens, in de toekomst, als onze kleine kanjer écht naar school gaat ;o)

Daniëlle zei

Anita: de leeftijd is aan zijn stem echt niet te horen hoor, ogen dicht en het is net als vroegehh
QJeannet: het was zeker leuk joh. BAFFO's te over :))
Else: vrouw in de war :)), ik zou de eerste niet zijn denk je?
MMonique, knijpertjes: KKDWD oftewel Kind Kan De Was Doen, maar dat is met alles als je eenmaal weet hoe het werkt

Related Posts with Thumbnails