Van harte welkom!

Wat gezellig dat je even op visite komt. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Laat je een berichtje achter? So nice of you to visit my blog. I enjoy reading your comment. Would you please post one?

dinsdag 6 oktober 2009

Kerstsokken AFFO!!

Hier zijn dan de kerstsokken van de maand juni!! Ze liggen heel toepasselijk op een weddingringquiltje. Het minibeertje stond in mijn wieg, maar toch blijkbaar niet veilig genoeg want de oortjes zijn verdwenen. Op het "geboortesokje" heb ik mijn eigen initialen en geboortedatum geborduurd. Toch leuk om 50 jaar na dato zo'n eigen sokje te hebben.
Tijdens de verhuizing van mijn moeder naar Wageningen kwam er een stitchery tevoorschijn die mijn moeder 50 jaar geleden voor mij maakte!! Het woord "stitchery" werd toen nog niet gebruikt. Het was in de tijd dat men een "geboortetegel" liet maken, een echte stenen dus. Mijn geboortetegel is dus nog helemaal heel gebleven. Wel gaaf of niet soms?!
Een hele mooie dag vandaag!

3 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Wat hartstikke leuk Danielle ! dat Beertje zonder oortjes......schattig, en je eigen geboortesokje....in de ban van het sokje. Enne, je had gelijk met mijn puntje van het kerstblok dat het ook aan het strijken kon liggen, ik keek achterop, en ja hoor, naadje dubbel, steekje uitgehaald, hoekje nu perfect. Tot morgen !!

groetjes, Jeannet

Anita deR zei

Wat een lieve herinneringen.
Je sokjes zijn ook al zo lief.

Daniëlle zei

Jeannet: zo kan strijken van tijd tot tijd toch leuk zijn :))
Anita: zijn met de kerstsokken inmiddels al weer op de helft van de serie!! Zaterdag de Halloween sokjes!!

Related Posts with Thumbnails